fotis_11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, ξέρετε μήπως αν μπορώ να συγχρονίσω 3 outlook email έτσι ώστε να λαμβάνουν αυτα τα 3 email τα ίδια εισερχόμενα και να μπορώ να απαντάω από όποιον λογαριασμό θέλω?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Τα ιδια εισερχόμενα πως θα τα λαβουν;
RTW4ever Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fotis_11 είπε Καλησπέρα, ξέρετε μήπως αν μπορώ να συγχρονίσω 3 outlook email έτσι ώστε να λαμβάνουν αυτα τα 3 email τα ίδια εισερχόμενα και να μπορώ να απαντάω από όποιον λογαριασμό θέλω? Πιο αναλυτικά; Εννοείς το πρόγραμμα Outlook του Office ή διευθύνσεις mail του outlook.com σε browser;
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Ορίζεις και στα τρία, ότι εισερχόμενο έρχεται να προωθείτε και στα άλλα δύο. Απαντάς από όποιο θέλεις. Τέλος.
fotis_11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, RTW4ever είπε Πιο αναλυτικά; Εννοείς το πρόγραμμα Outlook του Office ή διευθύνσεις mail του outlook.com σε browser; Οι διευθύνσεις email ουσιαστικα να εχουν τα ίδια εισερχόμενα. Αν κάποιος μου στειλει στο ενα email να έρχονται και στα αλλα 2. 3 ώρες πριν, micos000 είπε Ορίζεις και στα τρία, ότι εισερχόμενο έρχεται να προωθείτε και στα άλλα δύο. Πως το κάνω αυτό?
RTW4ever Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fotis_11 είπε Οι διευθύνσεις email ουσιαστικα να εχουν τα ίδια εισερχόμενα. Αν κάποιος μου στειλει στο ενα email να έρχονται και στα αλλα 2. Πως το κάνω αυτό? Δεν απάντησες ούτε στο ελάχιστο σε αυτά που σε ρώτησα, οπότε παραιτούμαι. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από RTW4ever
fotis_11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Δεν απάντησες ούτε στο ελάχιστο σε αυτά που σε ρώτησα, οπότε παραιτούμαι. Μάλλον δεν κατάλαβα την ερωτηση αλλα οκ το δέχομαι. Δεν τα ξερω πολυ καλα. Πρωτη φορα ασχολουμαι με το outlook.
elio_1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 IMAP χρειάζεται για τα εισερχόμενα, αλλά όπως ρώτησε κι ο RTW4ever τι εννοείς outlook; Το πρόγραμμα (ατο ms office) ή την υπηρεσία της microsoft. Επίσης ξεκαθάρισε αν εννοείς την ίδια διεύθυνση email (πχ sales@ something. gr) ή 3 διαφορετικές (mail1@ something. gr, mail2@ something. gr, mail3@ something. gr);
fotis_11 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, elio_1 είπε IMAP χρειάζεται για τα εισερχόμενα, αλλά όπως ρώτησε κι ο RTW4ever τι εννοείς outlook; Το πρόγραμμα (ατο ms office) ή την υπηρεσία της microsoft. Επίσης ξεκαθάρισε αν εννοείς την ίδια διεύθυνση email (πχ sales@ something. gr) ή 3 διαφορετικές (mail1@ something. gr, mail2@ something. gr, mail3@ something. gr); Μπορεις να μου εξηγήσεις την διαφορα? Στην κάτω ερώτηση το δεύτερο εννοώ.
Kthulhou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) googlare για το πως θα φτιάξεις κανόνες (rules) ώστε ότι έρχεται στο email1 να πηγαίνει κ στα άλλα 2, και ομοίως θα το κάνεις και για τους 3 λογαριασμους μπορείς όμως να εγκαταστήσεις στον ΗΥ ένα email πρόγραμμα (πχ τα win10 έχουν το email που μπορείς να ρυθμίσεις να έρχεται κ yahoo και gmail εκεί, κλπ κλπ) και να δέχεται και τους 3 λογαριασμούς, οπότε θα έχεις 3 inbox και θα απαντάς από εκεί που σου έρχεται μπορείς κ εκεί να κάνεις κανονες αυτόματης προώθησης, αλλά θα γεμίζεις τριπλά mail χωρίς λόγο Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από Kthulhou 1
fotis_11 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε googlare για το πως θα φτιάξεις κανόνες (rules) ώστε ότι έρχεται στο email1 να πηγαίνει κ στα άλλα 2, και ομοίως θα το κάνεις και για τους 3 λογαριασμους Νομίζω πως το βρήκα. Αυτο εδώ θα βοηθήσει?: https://support.microsoft.com/en-us/office/turn-on-automatic-forwarding-in-outlook-on-the-web-7f2670a1-7fff-4475-8a3c-5822d63b0c8e
alxnt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, fotis_11 είπε Νομίζω πως το βρήκα. Αυτο εδώ θα βοηθήσει?: https://support.microsoft.com/en-us/office/turn-on-automatic-forwarding-in-outlook-on-the-web-7f2670a1-7fff-4475-8a3c-5822d63b0c8e Ναι και αυτό θα βοηθήσει, αν και νομίζω ότι fwd γίνεται μόνο σε ένα account οπότε αφού φτιάξεις για το ένα θα πρέπει μετά να φτιάξεις το ίδιο από το 2ο στο 3ο. Επίσης μπορείς να το κάνεις sync mail. Έτσι θα είσαι στο 1ο και θα συγχρονίζεται με τα άλλα 2. Add your other email accounts to Outlook.com (microsoft.com) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από alxnt 1
fotis_11 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, alxnt είπε 2 ώρες πριν, fotis_11 είπε Ναι και αυτό θα βοηθήσει, αν και νομίζω ότι fwd γίνεται μόνο σε ένα account οπότε αφού φτιάξεις για το ένα θα πρέπει μετά να φτιάξεις το ίδιο από το 2ο στο 3ο. Επίσης μπορείς να το κάνεις sync mail. Έτσι θα είσαι στο 1ο και θα συγχρονίζεται με τα άλλα 2. Add your other email accounts to Outlook.com (microsoft.com) Τελεια! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ❤️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα