Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostakiss είπε

πρεπει και το αλλο account να ειναι αργεντινης για να γινει premium ?

εκανα εκανα ενα νεο λογαριασμο για το premium καλου κακου μη γινει καμια στραβη, άλλους πως μπορω να καλεσω ομως?

Οχι δεν χρειαζεται να ειναι και οι αλλοι Αργεντινής. Απλα τους προσθέτεις ως Family απο τις ρυθμίσεις του YouTube. Εγω το εκανα απο υπολογιστή. 

https://support.google.com/youtube/answer/7507744?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 minutes ago, stormrain said:

Οχι δεν χρειαζεται να ειναι και οι αλλοι Αργεντινής. Απλα τους προσθέτεις ως Family απο τις ρυθμίσεις του YouTube. Εγω το εκανα απο υπολογιστή. 

https://support.google.com/youtube/answer/7507744?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid

μου βγαζει οτι ειναι σε διαφορετικη χωρα απο τον διαχειριστη.. :(

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stormrain είπε

Καλά Πέτραν..... Είσαι πολύ μπροστά... Έχεις χώρο για για νέα μέλη στην φαμίλια;;;;. Προσφέρομαι για ξάδερφος.... Χαχα... Αλήθεια τώρα, πολύ έξυπνο κολπακι

15 λεπτά πριν, kostakiss είπε

μου βγαζει οτι ειναι σε διαφορετικη χωρα απο τον διαχειριστη.. :(

Έχεις δίκιο φίλε... Το γράφει καθαρά ότι πρέπει να μένουν ίδια περιοχή... Ασ'το Πέτρο... Δεν θα γίνουμε ξαδέρφια... Χαχα

• Moderators
Δημοσ.

Οχι παιδες λειτουργει κανονικα, το εκανα και εχω βαλει τον αδερφο μου και τα ανίψια μου και κανεις απο εμας δεν μενει Αργεντινή 😅

Είχα ακολουθήσει αυτην ακριβως την διαδικασία 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, stormrain said:

Οχι παιδες λειτουργει κανονικα, το εκανα και εχω βαλει τον αδερφο μου και τα ανίψια μου και κανεις απο εμας δεν μενει Αργεντινή 😅

Είχα ακολουθήσει αυτην ακριβως την διαδικασία 

3 hours ago, Tsilitheo2 said:

Καλά Πέτραν..... Είσαι πολύ μπροστά... Έχεις χώρο για για νέα μέλη στην φαμίλια;;;;. Προσφέρομαι για ξάδερφος.... Χαχα... Αλήθεια τώρα, πολύ έξυπνο κολπακι

Έχεις δίκιο φίλε... Το γράφει καθαρά ότι πρέπει να μένουν ίδια περιοχή... Ασ'το Πέτρο... Δεν θα γίνουμε ξαδέρφια... Χαχα

μαλλον τοτε , υπήρχε κενο ασφαλειας , το οποιο το βρηκανε...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερο μοιαζει το vanced. Ιδιο με το youtube μοιαζει, απλα χωρις τις διαφημισεις. Σωτηριο!

Επεξ/σία από laskos54
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laskos54 είπε

Φοβερο μοιαζει το vanced. Ιδιο με το youtube μοιαζει, απλα χωρις τις διαφημισεις. Σωτηριο!

Τώρα υπάρχει το καινούριο

Δημοσ.

Δεν είναι beta και είναι το μόνο που θα συνεχίσει να ενημερώνεται και να λειτουργεί. Το Vanced έχει ήδη αρχίσει να δυσλειτουργεί σε πολλούς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα... Κατσε να αρχισει να δυσλειτουργει και σε εμενα... και μετα θα το κοιταξω... Προς το παρον λειτουργει τελεια...

Δημοσ.
7 hours ago, laskos54 said:

Καλα... Κατσε να αρχισει να δυσλειτουργει και σε εμενα... και μετα θα το κοιταξω... Προς το παρον λειτουργει τελεια...

Το vanced πλέον δε λειτουργεί σχεδόν σε κανέναν. Είσαι σίγουρος οτι έχεις το original vanced; Από που το κατέβασες; Αν το έχεις  από πριν φαει το block απο τη google είναι οκ, αλλιώς κάτι άλλο έχεις κατεβάσει και καλύτερα να το βγάλεις και να πας στο revanced.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alxnt είπε

Το vanced πλέον δε λειτουργεί σχεδόν σε κανέναν. Είσαι σίγουρος οτι έχεις το original vanced; Από που το κατέβασες; Αν το έχεις  από πριν φαει το block απο τη google είναι οκ, αλλιώς κάτι άλλο έχεις κατεβάσει και καλύτερα να το βγάλεις και να πας στο revanced.

Απο εδω κατεβασα τον manager και μετα αυτα που ειχε μεσα... https://youtubevanced.com/

Δημοσ.

Ενταξει. Τα εβγαλα ολα και εβαλα αυτα που ελεγε στο νημα revanced, σελ 17, ο Retrial, προχειρα αυτα: Ειμαι καλα τωρα???

23 ώρες πριν, alxnt είπε

Διέγραψε ότι έχεις βάλει και κατέβασε το Vanced MicroG εδώ και το ReVanced ή  ReVanced Extended.  Καντά εγκατάσταση και μετά setαρε το ReVanced να ανοίγει τα youtube links.

(Διαφορές μεταξύ ReVanced και Extended θα βρεις στο XDA, πρώτο post, πρώτη ενότητα)

To io που είχες κατεβάσει δεν είναι έμπιστο. Είχε βρεθεί malware και πολλά άλλα και επίσης προσποιείται το επίσημο ενώ δεν είναι. Κερδίζει λεφτά από ads στο site του. Γράψε στο google "is revanced io safe" και θα βρεις πολλά posts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...