Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, kostakiss είπε πρεπει και το αλλο account να ειναι αργεντινης για να γινει premium ? εκανα εκανα ενα νεο λογαριασμο για το premium καλου κακου μη γινει καμια στραβη, άλλους πως μπορω να καλεσω ομως? Οχι δεν χρειαζεται να ειναι και οι αλλοι Αργεντινής. Απλα τους προσθέτεις ως Family απο τις ρυθμίσεις του YouTube. Εγω το εκανα απο υπολογιστή. https://support.google.com/youtube/answer/7507744?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid
kostakiss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 39 minutes ago, stormrain said: Οχι δεν χρειαζεται να ειναι και οι αλλοι Αργεντινής. Απλα τους προσθέτεις ως Family απο τις ρυθμίσεις του YouTube. Εγω το εκανα απο υπολογιστή. https://support.google.com/youtube/answer/7507744?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid μου βγαζει οτι ειναι σε διαφορετικη χωρα απο τον διαχειριστη..
Tsilitheo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, stormrain είπε Οχι δεν χρειαζεται να ειναι και οι αλλοι Αργεντινής. Απλα τους προσθέτεις ως Family απο τις ρυθμίσεις του YouTube. Εγω το εκανα απο υπολογιστή. https://support.google.com/youtube/answer/7507744?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid Καλά Πέτραν..... Είσαι πολύ μπροστά... Έχεις χώρο για για νέα μέλη στην φαμίλια;;;;. Προσφέρομαι για ξάδερφος.... Χαχα... Αλήθεια τώρα, πολύ έξυπνο κολπακι 15 λεπτά πριν, kostakiss είπε μου βγαζει οτι ειναι σε διαφορετικη χωρα απο τον διαχειριστη.. Έχεις δίκιο φίλε... Το γράφει καθαρά ότι πρέπει να μένουν ίδια περιοχή... Ασ'το Πέτρο... Δεν θα γίνουμε ξαδέρφια... Χαχα
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Οχι παιδες λειτουργει κανονικα, το εκανα και εχω βαλει τον αδερφο μου και τα ανίψια μου και κανεις απο εμας δεν μενει Αργεντινή 😅 Είχα ακολουθήσει αυτην ακριβως την διαδικασία 1
kostakiss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, stormrain said: Οχι παιδες λειτουργει κανονικα, το εκανα και εχω βαλει τον αδερφο μου και τα ανίψια μου και κανεις απο εμας δεν μενει Αργεντινή 😅 Είχα ακολουθήσει αυτην ακριβως την διαδικασία 3 hours ago, Tsilitheo2 said: Καλά Πέτραν..... Είσαι πολύ μπροστά... Έχεις χώρο για για νέα μέλη στην φαμίλια;;;;. Προσφέρομαι για ξάδερφος.... Χαχα... Αλήθεια τώρα, πολύ έξυπνο κολπακι Έχεις δίκιο φίλε... Το γράφει καθαρά ότι πρέπει να μένουν ίδια περιοχή... Ασ'το Πέτρο... Δεν θα γίνουμε ξαδέρφια... Χαχα μαλλον τοτε , υπήρχε κενο ασφαλειας , το οποιο το βρηκανε...
laskos54 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Φοβερο μοιαζει το vanced. Ιδιο με το youtube μοιαζει, απλα χωρις τις διαφημισεις. Σωτηριο! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από laskos54 1
GATE123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, laskos54 είπε Φοβερο μοιαζει το vanced. Ιδιο με το youtube μοιαζει, απλα χωρις τις διαφημισεις. Σωτηριο! Τώρα υπάρχει το καινούριο
laskos54 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Ειναι beta αυτο που λες; Εκδοση 17.03.38 λεει το δικο μου...
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δεν είναι beta και είναι το μόνο που θα συνεχίσει να ενημερώνεται και να λειτουργεί. Το Vanced έχει ήδη αρχίσει να δυσλειτουργεί σε πολλούς. 1
laskos54 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλα... Κατσε να αρχισει να δυσλειτουργει και σε εμενα... και μετα θα το κοιταξω... Προς το παρον λειτουργει τελεια...
alxnt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 7 hours ago, laskos54 said: Καλα... Κατσε να αρχισει να δυσλειτουργει και σε εμενα... και μετα θα το κοιταξω... Προς το παρον λειτουργει τελεια... Το vanced πλέον δε λειτουργεί σχεδόν σε κανέναν. Είσαι σίγουρος οτι έχεις το original vanced; Από που το κατέβασες; Αν το έχεις από πριν φαει το block απο τη google είναι οκ, αλλιώς κάτι άλλο έχεις κατεβάσει και καλύτερα να το βγάλεις και να πας στο revanced.
laskos54 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, alxnt είπε Το vanced πλέον δε λειτουργεί σχεδόν σε κανέναν. Είσαι σίγουρος οτι έχεις το original vanced; Από που το κατέβασες; Αν το έχεις από πριν φαει το block απο τη google είναι οκ, αλλιώς κάτι άλλο έχεις κατεβάσει και καλύτερα να το βγάλεις και να πας στο revanced. Απο εδω κατεβασα τον manager και μετα αυτα που ειχε μεσα... https://youtubevanced.com/
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δεν είναι επίσημο. Κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να περιέχει. 1
alxnt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 hours ago, laskos54 said: Απο εδω κατεβασα τον manager και μετα αυτα που ειχε μεσα... https://youtubevanced.com/ Βγαλ' το χτες κ βάλε revanced. Υπάρχει αντίστοιχο νήμα εδώ και στο xda. 1
laskos54 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Ενταξει. Τα εβγαλα ολα και εβαλα αυτα που ελεγε στο νημα revanced, σελ 17, ο Retrial, προχειρα αυτα: Ειμαι καλα τωρα??? 23 ώρες πριν, alxnt είπε Διέγραψε ότι έχεις βάλει και κατέβασε το Vanced MicroG εδώ και το ReVanced ή ReVanced Extended. Καντά εγκατάσταση και μετά setαρε το ReVanced να ανοίγει τα youtube links. (Διαφορές μεταξύ ReVanced και Extended θα βρεις στο XDA, πρώτο post, πρώτη ενότητα) To io που είχες κατεβάσει δεν είναι έμπιστο. Είχε βρεθεί malware και πολλά άλλα και επίσης προσποιείται το επίσημο ενώ δεν είναι. Κερδίζει λεφτά από ads στο site του. Γράψε στο google "is revanced io safe" και θα βρεις πολλά posts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα