Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ορίστε: 

* Σε προηγούμενο βίντεο είχαν ασχοληθεί με τη ρύθμιση σε DNS.

Να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο το είχα δει αλλά δεν είχα δώσει και πολύ σημασία τότε , πάντως με βόλεψε πάρα πολύ το yt music vanced

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγώ του έδωσα ιδιαίτερη σημασία (το χρησιμοποιεί χρόνια γνωστός μου). Εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να κάνω το πιο ''extreme'' (αφού έκανα κάποια βήματα ξεκινώντας από εδώ) 

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ούτε εγώ του έδωσα ιδιαίτερη σημασία (το χρησιμοποιεί χρόνια γνωστός μου). Εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να κάνω το πιο ''extreeme'' (αφού έκανα κάποια βήματα ξεκινώντας από εδώ) 

Το projectακι με το pi zero το έχω και εγώ καιρό στο μυαλό μου αλλά δεν γνωρίζω πολλά από ρυθμίσεις στο ρούτερ κλπ και φοβάμαι μην κάνω καμιά μ@λ@κια και τρέχω. Αν βγάλεις τελικά άκρη εσύ στείλε μου ένα πμ και εγώ με cosmote είμαι με το ρούτερ που συνδυάζει sim + adsl (δεν θυμάμαι πως το λένε Huawei είναι πάντως )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω μια δοκιμή να το εγκαταστήσω σε υπολογιστή και αν καταφέρω να το σετάρω και τρέχει σωστά, θα προχωρήσω και σε αγορά Pi (υπολογίζω κάνα 2μηνο μέχρι να προετοιμαστώ και ψυχολογικά).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

θα προχωρήσω και σε αγορά Pi (υπολογίζω κάνα 2μηνο μέχρι να προετοιμαστώ και ψυχολογικά).

Τερη γιορτες ερχονται μη ξοδευεσαι κρατα κανα φραγκο , ο χειμωνας βαρυς θα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ο χειμωνας βαρυς θα ειναι.

Μπορώ να βάλω κάνα Pentium D σύστημα αντί του Pi, να του ανεβάζω την τάση και με το κουλεράκι του να στέλνει ζεστό αέρα αντί να χρησιμοποιώ αερόθερμο 🤪

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι μπλεκετε με 3rd party apps για αυτο το πραγμα? YouTube Premium μεσω Αργεντινης και τελειωσατε, καπου 1,60 ευρω τον μηνα και τελος. Συν οτι βαζεις κι αλλα ατομα στο family plan σου και τους δινεις premium και ολα αυτα με κοστος περιπου οσο 3 μπουκαλακια νερο τον μηνα. Ή εναν φραπε. :lol:

Υπαρχει tutorial καπου εδω στο forum.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jim_p είπε

Στην τιμη συμπεριλαμβανεται και το κοστος του vpn? :P 

One off ειναι αυτο, μπορεις να βρεις λογικα και free vpn ή κανενα  trial. Δεν χρειαζεται να εισαι συνεχεια σε vpn για να τρεξει παντως :D

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, stormrain είπε

Γιατι μπλεκετε με 3rd party apps για αυτο το πραγμα? YouTube Premium μεσω Αργεντινης και τελειωσατε, καπου 1,60 ευρω τον μηνα και τελος. Συν οτι βαζεις κι αλλα ατομα στο family plan σου και τους δινεις premium και ολα αυτα με κοστος περιπου οσο 3 μπουκαλακια νερο τον μηνα. Ή εναν φραπε. :lol:

Άσε δεν μου χρειάζονται άλλα έξοδα 

1,5€ εδώ 1€ εκεί 2€ παραπέρα άστο..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
Στις 17/10/2021 στις 11:17 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Θα κάνω μια δοκιμή να το εγκαταστήσω σε υπολογιστή

Έκανα σήμερα και ενώ δούλευε το σύστημα, οι διαφημίσεις δεν κόβονταν...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας

Εχω βαλει το utube vanced και απο την εφαρμογη του facebook οταν παταω βιμτεο π ειναι απο το utube δεν τα παιζει απο την εφαρμογη vanced αλλα απο τον browser του facebook.

Καμια ιδεα πως αλλαζει για να τρεχει απο την εφαρμογη κατευθειαν;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakisaudi είπε

Καλησπερα σας

Εχω βαλει το utube vanced και απο την εφαρμογη του facebook οταν παταω βιμτεο π ειναι απο το utube δεν τα παιζει απο την εφαρμογη vanced αλλα απο τον browser του facebook.

Καμια ιδεα πως αλλαζει για να τρεχει απο την εφαρμογη κατευθειαν;

Στις ρυθμίσεις του fb έχεις τικάρει το "εξωτερικό άνοιγμα συνδέσμων" ?

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στις ρυθμίσεις του fb έχεις τικάρει το "εξωτερικό άνοιγμα συνδέσμων" ?

Thanks φιλε το βρηκα και το ενεργοποιησα😁😁

Δημοσ.
On 18/10/2021 at 18:30, stormrain said:

πρεπει και το αλλο account να ειναι αργεντινης για να γινει premium ?

εκανα εκανα ενα νεο λογαριασμο για το premium καλου κακου μη γινει καμια στραβη, άλλους πως μπορω να καλεσω ομως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...