Kitsune95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. Κατάφερα και έκλεισα δουλειά σε πολύ καλή εταιρεία, και στο τέλος όλων τον δικαιολογητικών μου ζήτησαν βεβαίωση λευκού ποινικού μητρώου. (Χωρίς αυτό να χρειάζεται για την πρόσληψη.) Ο κύριος Gov δεν δέχεται να μου βγάλει αντιγράφο, ούτε το ΚΕΠ, καθώς υποστηρίζουν οτι δεν έχω κάνει αίτηση και δεν υπάρχει εγγραφή στο σύστημα. Είναι δυνατόν να έχω εργαστεί τόσα χρόνια και να μην το έχω εκδόσει; Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει πως να το εκδόσω; Μπορώ να την βγάλω καθαρή με μια υπεύθυνη δήλωση; Να σημειωθεί πως είμαι αλλοδαπή, και έχω αντιμετωπισεί προβλήματα στην έκδοση διαφόρων δικαιολογητικών. (Π.χ στην ληξιαρχική πράξη γάμου μου γιατί εχει περαστεί με ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς να έχω ταυτότητα.) Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Kitsune95 Ορθογραφικά
Weiss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Είχα βγάλει πρόσφατα απόσπασμα ποινικού μητρώου ηλεκτρονικα από εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/dikaiosune/poiniko-metroo/antigrapho-poinikou-metroou Χρειάζεσαι κωδικούς taxisnet. Εναλλακτικά πας αυτοπροσώπως στην εισαγγελία πρωτοδικων με την ταυτότητά σου και στο βγάζουν. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχει σχέση αν έχεις εργαστεί ή όχι,χωρίς να κάνεις αίτηση πως θα βγει;
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kitsune95 είπε Να σημειωθεί πως είμαι αλλοδαπή 1. Το Ποινικό Μητρώο των προσώπων που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα τηρείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, του τόπου γέννησής τους. Το Ποινικό Μητρώο των προσώπων που γεννήθηκαν στην αλλοδαπή ή εκείνων που ο τόπος γέννησης δεν μπορεί να εξακριβωθεί, τηρείται στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 3. Αρμόδιο για την τήρηση του Ποινικού Μητρώου στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είναι το Τμήμα Ποινικού Μητρώου και Απονομής Χάριτος βάσει του ισχύοντος Οργανισμού του (Λεωφόρος Μεσογείων 96 Αθήνα 11527 210-7767046, 7767182, 7767186 210-7767514, 7767024, 7767181 [email protected]) 1
StamTheMan Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Ποσες μερες κανει η εκδοση αντιγραφου μεσω GOV? Εχω κανει αιτηση 6 μερες . Εχει αδεια ο υπαλληλος;
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ποσες μερες κανει η εκδοση αντιγραφου μεσω GOV? Εχω κανει αιτηση 6 μερες . Εχει αδεια ο υπαλληλος; Υπομονή λίγο.. Αύγουστος είναι..
StamTheMan Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, takoulou είπε Υπομονή λίγο.. Αύγουστος είναι.. Περιμενω να μπω σε σωμα εθελοντων πυροσβεστων. Αμα ειναι να χασουμε τις φωτιες,τι να το κανω;; Καταραμενο δημοσιο. Λες να ειναι πιο γρηγορο αν παω στο ΚΕΠ;
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Περιμενω να μπω σε σωμα εθελοντων πυροσβεστων. Αμα ειναι να χασουμε τις φωτιες,τι να το κανω;; Καταραμενο δημοσιο. Λες να ειναι πιο γρηγορο αν παω στο ΚΕΠ; Πήγαινε και εκεί.. Και βλέπεις.. 1
Menelaos83 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Περιμενω να μπω σε σωμα εθελοντων πυροσβεστων. Αμα ειναι να χασουμε τις φωτιες,τι να το κανω;; Καταραμενο δημοσιο. Λες να ειναι πιο γρηγορο αν παω στο ΚΕΠ; Αφου δεν ηθελες να χασεις τις φωτιες γτ δεν το εκανες πχ τον Μαιο? Επισης θα το εχεις προφανως και για του χρονου, μην ανησυχεις οι φωτιες δεν ηταν μονο φετος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα