iPhoners1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας, θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει τι τιμες παιζουν στα φαρμακεια της Ξανθης καθως βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη αποκλιση απο νομο σε νομο. Στην περιοχη μου τα Rapid γινονται με κοστος 5 ευρω σχεδον σε ολα τα φαρμακεια. Για Ξανθη εχω ενημερωθει πως ειναι στα 7,5-8 ευρω. Υπαρχουν φαρμακεια και με χαμηλοτερο κοστος? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από iPhoners1
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 5 μια χαρά είναι. Πόσο παρακάτω;; Όπου σε πιάσουν. Παζάρια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα παιδιά. Μαζευτείτε 2-3 (όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερο παζάρι) Εμείς ξεκινήσαμε από τα 10 φτάσαμε στα 8 και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα δούμε και σημάδια βελτίωσης. 😉Μεγάλη ανάσα και κονόμα για φαρμακευτικές , φαρμακεία , κέντρα και ψίχουλα για τον κρατικό κορβανά. Αρπαχτή που λέμε χοντρικά εμείς οι Έλληνες. 2
basilis_k6 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 ζητησανε νομοθετικη ρυθμιση για κατωτατη btw, το μαγειρευουνε ηδη 5 νομιζω ειναι οσο πιο κατω γινετε. αθηνα ουτε 7 δεν εχουμε, καλα ειστε.
iPhoners1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα 5 ευρω ειναι μια χαρα. Λεω για την περιοχη της Ξανθης εαν υπαρχει καποιο που να ειναι φθινοτερο.Δηλαδη κοντα στα 5 ευρω γιατι αυτα που ξερω οπως ειπα ειναι ~8 ευρω στην περιοχη. 3 ώρες πριν, papoys1 είπε 5 μια χαρά είναι. Πόσο παρακάτω;; Όπου σε πιάσουν. Παζάρια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα παιδιά. Μαζευτείτε 2-3 (όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερο παζάρι) Εμείς ξεκινήσαμε από τα 10 φτάσαμε στα 8 και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα δούμε και σημάδια βελτίωσης. 😉Μεγάλη ανάσα και κονόμα για φαρμακευτικές , φαρμακεία , κέντρα και ψίχουλα για τον κρατικό κορβανά. Αρπαχτή που λέμε χοντρικά εμείς οι Έλληνες. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από iPhoners1
Raylan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 μια φορά που χρειάστηκε να αγοράσω το πλήρωσα 10€ με τους απατεώνες, 2€ με 3€ τα βρίσκεις σε φαρμακευτικά eshops..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα