osfp92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπέρα παιδιά, εχω την συγκεκριμένη τηλεόραση https://www.philips.gr/c-p/40PUH6400_88/6000-series-4k-uhd-slim-led-tv-powered-by-androidtm-with-pixel-plus-ultra-hd και δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό της google με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο playstore και στο youtube. Είχε γίνει και παλιότερα αυτό αλλά διέγραψα τα cache και έκανα αναγκαστική διακοπή στο playstore και διορθώθηκε. Επίσης άλλη μια φορά έκανα σύνδεση στο account μέσω του κινητού μια επιλογή που τώρα δεν μου την εμφανίζει να την επιλέξω στην τηλεόραση...Τέλος έκανα επανεγκατάσταση της τηλεόρασης και πάλι δεν διορθώθηκε... παρακαλώ ζητώ την βοήθειά σας γτ με τρελάνει αυτή η τηλεόραση.
BEAST1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα επειδή αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ποιο τρόπο μπόρεσες να βρεις τη λύση ?
osfp92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά !!! έτσι λύθηκε το πρόβλημα μου
Giannakidis43 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 40PUH6400/12 καλησπέρα έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα με βγάζει δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου, δεν με αφήνει να κάνω επαλήθευση 2 βημάτων. Την βοήθεια σας!!!!! 20240819_164318.heic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα