Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Γύρισε το σε landscape και μάλλον θα το δεις .

Τεχνικά γιατί γίνεται το εξηγεί ο σύνδεσμος που παρέθεσε ο @Retromaniac

Μα σε  landscape το δουλεύω κυρίως και ολα μια χαρα!

Επισης και στο portrait mode ολα οκ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Λάθος μπορεί να μην το κοιτάς ,

Σίγουρα δεν μπορείς να δεις το λόγο που ο καθένας ξεψαχνίζει τα apple products τόσο .

Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ένα πράγμα που όπως και αν το «κοιτάξεις» ένα συμπέρασμα βγαζει .

Στο ποια εταιρεία είναι η νούμερο ένα στον κόσμο..

καλό βράδυ τώρα γιατί αύριο εργαζόμεθα 

Ο λόγος που γίνεται αυτό θα το καταλάβεις κοιτώντας το παρακάτω βίντεο.

Ανταλλαγή ORIGINAL COMPOMENTS από το ένα iphone στο άλλο και ούτε αυτό δεν δέχεται. Δηλαδή εντάξει μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω για third parties, αλλά ούτε τα δικά της;

iPhone 13 A Repair Nightmare - Teardown and Repair Assessment - YouTube

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ο λόγος που γίνεται αυτό θα το καταλάβεις κοιτώντας το παρακάτω βίντεο.

Ανταλλαγή ORIGINAL COMPOMENTS από το ένα iphone στο άλλο και ούτε αυτό δεν δέχεται. Δηλαδή εντάξει μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω για third parties, αλλά ούτε τα δικά της;

iPhone 13 A Repair Nightmare - Teardown and Repair Assessment - YouTube

Καλά κάνει για μένα και δεν τα αναγνωρίζει ( όχι δεν τα δέχεται το σωστό  ) 

εφόσον τα τηλέφωνα της κρατάνε τέτοια μεταπωλητική αξία με το πέρας των χρόνων ο υποψήφιος αγοραστής θα ξέρει τι του γίνεται .

Εγώ (σχεδόν) κάθε χρόνο αλλάζω το I phone .

Αυτά που πουλάω έχουν τιμή που αγοράζεις ακόμα και i phone καινούργιο .

Αυτός που θα σκάσει τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο θα ξέρει του τι γίνεται .

Ότι έχει αλλαχτεί (αν έχει υπάρξει ανάγκη ) είναι από το επίσημο service με την ανάλογη εγγύηση και όχι από τα χέρια του κάθε πολύξερου YouTube-απόφοιτο μάστορα .

Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκισμό και γκρίνια από αυτούς που ούτως η άλλως ΔΕΝ θα πάρουν ΠΟΤΕ I phone .

Και αυτοί που πουλάνε και αυτοί που αγοράζουν να είσαι σίγουρος πως είναι υπέρ αυτού .

Υ.Γ Αν είσαι Τζάλας και απρόσεκτος κάνε Apple care με 150€ (τόσο κοστίζει στην χειρότερη αλλαγή μαϊμούς οθόνης στον Μπαμπης-technology) και έχεις μέχρι και αντικατάσταση τηλεφώνου με ολοκαίνουργιο 

Αυτά 

Υ.Γ 1 σε απάντηση μου σε αυτό που έκανες quote θα σου πω πως ανοίγοντας αυτό που αποκαλείται κάλυμμα κινητήρα σε μια Porsche το μόνο που βλέπεις είναι η τάπα για τα νερά (!) .

Ούτε καν τη μηχανή δεν μπορείς να δεις .

Για να τη δεις θα πρέπει να πατήσεις πόδι στην αντιπροσωπεία με τις ανάλογες χρεώσεις .

Εκεί τι γίνεται ;; Γιατί δεν υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTube με αντίστοιχα παράπονα ;

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Καλά κάνει για μένα και δεν τα αναγνωρίζει ( όχι δεν τα δέχεται το σωστό  ) 

εφόσον τα τηλέφωνα της κρατάνε τέτοια μεταπωλητική αξία με το πέρας των χρόνων ο υποψήφιος αγοραστής θα ξέρει τι του γίνεται .

Εγώ (σχεδόν) κάθε χρόνο αλλάζω το I phone .

Αυτά που πουλάω έχουν τιμή που αγοράζεις ακόμα και i phone καινούργιο .

Αυτός που θα σκάσει τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο θα ξέρει του τι γίνεται .

Ότι έχει αλλαχτεί (αν έχει υπάρξει ανάγκη ) είναι από το επίσημο service με την ανάλογη εγγύηση και όχι από τα χέρια του κάθε πολύξερου YouTube-απόφοιτο μάστορα .

Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκισμό και γκρίνια από αυτούς που ούτως η άλλως ΔΕΝ θα πάρουν ΠΟΤΕ I phone .

Και αυτοί που πουλάνε και αυτοί που αγοράζουν να είσαι σίγουρος πως είναι υπέρ αυτού .

Υ.Γ Αν είσαι Τζάλας και απρόσεκτος κάνε Apple care με 150€ (τόσο κοστίζει στην χειρότερη αλλαγή μαϊμούς οθόνης στον Μπαμπης-technology) και έχεις μέχρι και αντικατάσταση τηλεφώνου με ολοκαίνουργιο 

Αυτά 

Οπότε είσαι ενάντια στο right to repair;

Αν ναι, να ξέρεις ότι ο γιαλός δεν είναι στραβός...

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Καθόλου . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη συσκευή του !

Ο κάθε απόφοιτος του YouTube μπορεί να βάλει οποιοδήποτε part (μαϊμού η μη ) στο I phone ( αφού για αυτό μιλάμε ) και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά .

Ακόμα και να κάνει μαθήματα ανταλλάζοντας parts .

Η Apple όμως και η κάθε Apple έχει και αυτή το δικαίωμα να προστατέψει το προϊόν της από τον κάθε επίδοξο μάστορα αλλά και την τσέπη της (από τις μηνύσεις) σε περίπτωση προβλήματος σε μια επισκευή .

Με αλλά λόγια είμαι υπέρ του καπιταλισμού !

Μπορείς να κανείς δηλαδη  ότι γουστάρεις με την εταιρεία σου χωρίς να έχεις νταβά τον οποιοδήποτε στο κεφάλι σου να σου κουνάει το χέρι για αθέμιτες και καλά πρακτικές .

Ο γιαλός είναι στραβός αν τον κοιτάς στραβά μεγάλε 

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, Retromaniac said:

Αυτό το "right to repair" είναι σαν το "θέλω να λέω την αποψάρα μου δημόσια όποια κι αν είναι αυτή αλλά χωρίς επιπτώσεις"?😛 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ότι κανει η apple ειναι σωστο. Οχι επειδη ειναι απο την φυση του σωστο, αλλα επειδη το εκανε η Apple. Οποτε τι ψάχνεις να βρεις τώρα.. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό το "right to repair" είναι σαν το "θέλω να λέω την αποψάρα μου δημόσια όποια κι αν είναι αυτή αλλά χωρίς επιπτώσεις"?😛 

Όχι είναι το δικαίωμα να επιλέγεις που θα το επισκευάσεις. Θα ήθελες να εφαρμοστεί και στα αυτοκίνητα η πολιτική της apple; Δηλαδή μόνο αντιπροσωπεία;

Και στο κάτω κάτω ας βάζει η apple ένα μήνυμα ότι το κινητό έχει original parts αλλά δεν έχει επισκευαστεί από την αντιπροσωπεία. Κατά τα άλλα να λειτουργεί σωστά

44 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Καθόλου . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη συσκευή του !

Ο κάθε απόφοιτος του YouTube μπορεί να βάλει οποιοδήποτε part (μαϊμού η μη ) στο I phone ( αφού για αυτό μιλάμε ) και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά .

Ακόμα και να κάνει μαθήματα ανταλλάζοντας parts .

Η Apple όμως και η κάθε Apple έχει και αυτή το δικαίωμα να προστατέψει το προϊόν της από τον κάθε επίδοξο μάστορα αλλά και την τσέπη της (από τις μηνύσεις) σε περίπτωση προβλήματος σε μια επισκευή .

Με αλλά λόγια είμαι υπέρ του καπιταλισμού !

Μπορείς να κανείς δηλαδη  ότι γουστάρεις με την εταιρεία σου χωρίς να έχεις νταβά τον οποιοδήποτε στο κεφάλι σου να σου κουνάει το χέρι για αθέμιτες και καλά πρακτικές .

Ο γιαλός είναι στραβός αν τον κοιτάς στραβά μεγάλε 

Τότε μπορεί να λειτουργεί σωστά η συσκευή αν έχει original parts και να βγάζει μήνυμα ότι η επισκευή δεν έχει γίνει από την apple αλλά τα parts δεν είναι original. Γιατί όχι;

Και στο κάτω κατω αυτό το επιχείρημα μπορεί να το επικαλεστεί ο οποιοσδήποτε κατασκευαστής.

Σίγουρα κοιτάς στραβά στον γυαλί γιατί η πλειοψηφία θέλει το right to repair.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Όχι είναι το δικαίωμα να επιλέγεις που θα το επισκευάσεις. Θα ήθελες να εφαρμοστεί και στα αυτοκίνητα η πολιτική της apple; Δηλαδή μόνο αντιπροσωπεία;

Σοβαρά τώρα ;  

Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται στα αυτοκίνητα από ανέκαθεν .

Σε καποια μάλιστα ΔΕΝ μπορείς καν να βάλεις χερι.

Βέβαια κανένας δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για το που θα το πας .

Επιλογή σου είναι ναπας στον Μητσο performance για επισκευή .

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Σοβαρά τώρα ;  

Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται στα αυτοκίνητα από ανέκαθεν .

Σε καποια μάλιστα ΔΕΝ μπορείς καν να βάλεις χερι.

Βέβαια κανένας δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για το που θα το πας .

Επιλογή σου είναι ναπας στον Μητσο performance για επισκευή .

Καταρχάς σου έβαλα λύση για την μεταπώληση που θες εσύ. Δηλαδή να βγαίνει μήνυμα ότι έχει original parts αλλά έχει επισκευαστεί εκτός. Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;

Και η πλειοψηφία των αυτοκινήτων δεν πάει στην πανάκριβη αντιπροσωπεία που σε χρεώνουν την μπαταρία 209 ευρώ αντί για 60-80. Και δεν είναι μόνο ο Μήτσος performance. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ αξιόλογα και μεγάλα συνεργεία εξειδικευμένα κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα, άρα για άλλη μια φορά μια ξεκάθαρη αστοχία της apple η οποία πλασάρετε ως το S-Tier state-of-the-art standard, σε οποιαδήποτε κατηγορία βγάλει προϊόν, μεταφράζεται σε:

1. δεν έχεις τα λεφτά να το πάρεις και εγώ που το αλλάζω κάθε χρόνο είναι επειδή είμαι επιχειρηματίας που ξέρω από μεταπωλήσεις.

2. Η ΕΕ και οι αποφάσεις της για την προστασία του καταναλωτή <=> "λέω την αποψάρα μου δημόσια , χωρίς να ανέχομαι την κριτική".

3. Η apple είναι κάτι σαν ομάδα κάποιου αθλήματος.

Και χάνονται τα βασικότερα:

1. Ένα σοβαρό λινκ που εξηγεί ακριβώς το bug.
2. Πως κανενός το θέμα δεν είναι αν κάποιος τρίτος πήρε iphone (καλά κάνει και το χαίρεται), αλλά το δούλεμα της εταιρείας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο να αγανακτείτε μερικοί αφού μπορείτε να πάτε μια χαρά τις apple συσκευές σε επισκευαστικά κέντρα τύπου i-sta-kanw-mantara-ola-sti-misi-timi 

😛 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν βλέπω το λόγο να αγανακτείτε μερικοί αφού μπορείτε να πάτε μια χαρά τις apple συσκευές σε επισκευαστικά κέντρα τύπου i-sta-kanw-mantara-ola-sti-misi-timi 

😛 

Τώρα με συγχωρείς αλλά δεν συμμετέχεις σοβαρά στην συζήτηση αλλά κοροϊδεύεις. Έβαλα κάποιες πολύ σοβαρές λύσεις σε αυτά που ο Chris αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα βλέπεις εσύ σε αυτές.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τότε μπορεί να λειτουργεί σωστά η συσκευή αν έχει original parts και να βγάζει μήνυμα ότι η επισκευή δεν έχει γίνει από την apple αλλά τα parts δεν είναι original. Γιατί όχι;

Μα εσυ δεν είδους που παραπονιόσουν για το θέμα της μπαταρία που αν δεν ήταν original δεν έδειχνε το ποσοστό της??? Θυμάμαι λάθος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα εσυ δεν είδους που παραπονιόσουν για το θέμα της μπαταρία που αν δεν ήταν original δεν έδειχνε το ποσοστό της??? Θυμάμαι λάθος? 

Μα δεν είπαν να μην δείχνει το ποσοστό της, αλλά απλά να σου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ορίτζιναλ. ΑΛΛΑ συγκεκριμένα στο τοπικ τώρα μιλάγαμε για ορίτζιναλ προϊόντα αλλά με επισκευή εκτός αντιπροσωπείας. Που μπορεί κάλλιστα να σου βγάλει μήνυμα ότι έχει γίνει αλλαγή με ορίτζιναλ πάρτ αλλά όχι από αντιπροσωπεία. Και να αφήνει να παίζουν όλα σωστά. Που το κακό σε αυτό;

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...