Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε

Το προβλημα βρε παιδια ποιο ειναι?

εγω εναν τυπο βλεπω στο βιντεο που κουναει πανω κατω τις οθονες.

Τι δεν βλεπω που θα επρεπε να δω.

με εβαλε να κουναω και εγω στο δικο μου ipad πανω κατω και δεν ξερω τι κοιταω.

Το ότι η οριζόντια γραμμή που "παρατάσσονται" τα εικονίδια, γίνεται λοξή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Σοβαρά τώρα ;;; 

Ρε ‘σύ το φαινόμενο αυτό είναι σε όλα τα ταμπλετ με lcd οθόνη και 60hz ρυθμό ανανέωσης .

Ξανά γράφω ,το τουιταρε κάποιος ,το είδαν άλλοι και το αναπαραγάγουν .

Τι δεν έχεις δει ; Αν σου δώσω το I pad air 2 που έχω από το 2015 και το γυρίσεις σε landscape θα το παρατηρήσεις .

Και θα το παρατηρήσεις επειδή το ανέφερε ο τύπος !

Τι να τσεκάρεις ! Δες το βίντεο ! Σε όλα υπάρχει .

Απλά ένας το Twitte αρε σαν πρόβλημα το I pad mini (επειδή είναι καινούργιο και έχει ψωμί στα σοσιαλ ) 

και ξεκίνησαν όλοι να το αναπαράγουν .

Μιλάμε για πρόβατα 

Βρε παιδί μου πριν τους (μας) πεις όλους πρόβατα πρέπει να καταλάβεις το εξής: Όλες οι οθόνες έχουν προφανώς μία καθυστέρηση αφού το refresh δεν είναι instant αλλά πάει από πάνω προς τα κάτω και από δεξιά προς τα αριστερά.

Αυτό που έχουν επισημάνει όλοι είναι ότι στο ipad mini είναι πολύ αισθητό. Πάρα πολύ. Πιθανότα γιατί ο controller ανανεώνει τις γραμμές σε portrait και που είναι περισσότορες αντί σε landscape που θα το "έκρυβε" γιατί είναι λιγότερες.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Απλά ένας το Twitte αρε σαν πρόβλημα το I pad mini (επειδή είναι καινούργιο και έχει ψωμί στα σοσιαλ ) 

και ξεκίνησαν όλοι να το αναπαράγουν .

Μιλάμε για πρόβατα 

Αυτό έγραψα εγώ .

Εσυ έβαλες ΚΑΙ τον εαυτό σου μέσα .

Οοοοοκ κανένα πρόβλημα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Αυτό έγραψα εγώ .

Εσυ έβαλες ΚΑΙ τον εαυτό σου μέσα .

Οοοοοκ κανένα πρόβλημα !

Έγραψες και άλλα.

Αναφορά σε κείμενο

Ρε ‘σύ το φαινόμενο αυτό είναι σε όλα τα ταμπλετ με lcd οθόνη και 60hz ρυθμό ανανέωσης .

Προφανώς και δεν είναι ορατό ή αισθητό σε όλα ή αν είναι αισθητό δεν είναι τόσο πολύ. Άρα η πρότασή σου είναι αυτή. Εξάλλου και το ifixit το επισήμανε και έδωσε και το λόγο.

iFixit Explains iPad Mini 'Jelly Scroll' Issue in Teardown Video - MacRumors

Υπάρχει και συγκριτικό και άνοιγμα του tablet...

Δεν έβαλα τον εαυτό μου μέσα από μόνος μου, απλά δεν είδα να κάνεις καμία διάκριση σε όσους επισημάναμε το θέμα.

Οοοοοκ;

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν έβαλα τον εαυτό μου μέσα από μόνος μου, απλά δεν είδα να κάνεις καμία διάκριση σε όσους επισημάναμε το θέμα.

Οοοοοκ;

Ότι καταλαβαίνει κανείς .

Δυστυχώς δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε και το χρόνο να εξηγήσω περεταίρω κάτι που έχω ήδη εξηγήσει -ξεκαθαρίσει 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Ότι καταλαβαίνει κανείς .

Δυστυχώς δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε και το χρόνο να εξηγήσω περεταίρω κάτι που έχω ήδη εξηγήσει -ξεκαθαρίσει 

Επι του θέματος όμως δεν μας είπες, πάνω σε αυτό που έβαλα που έγραψα και πάνω στην παράθεση που έκανα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τι να διορθωθεί ρε παιδιά ;;

ΟΛΑ τα I pad των 60hz έχουν το ίδιο πρόβλημα .

Αν πιάσεις ένα με 120hz και το βάλεις δίπλα σε ένα με 60hz θα το διαπιστώσεις ο ίδιος .

Το tweet-αρε ένας γιατί τον Σεπτέμβρη (και όλο το χρόνο) το «apple problems» πουλάει και το αναπαραγάγουν όλοι σαν πρόβλημα !

To iPad Air 2020 μου δεν έχει τέτοιο θεμα , όποτε δεν ισχύει αυτο που λες 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

To iPad Air 2020 μου δεν έχει τέτοιο θεμα , όποτε δεν ισχύει αυτο που λες 

Γύρισε το σε landscape και μάλλον θα το δεις .

Τεχνικά γιατί γίνεται το εξηγεί ο σύνδεσμος που παρέθεσε ο @Retromaniac

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηλο: Με ενα προφανές πρόβλημα του προϊόντος πετανε ενα "ετσι ειναι" κ το τρωνε απαντες αμασητο αδιαμαρτύρητα ενω νιωθουν ξεχωριστοι κ προνομιουχοι κατοχοι.βλ antenna gate bend gate κλπ.

Σε καθε αλλη μαρκα θαρχιζαν τα ξερεις ποιος ειμαι γω κ πηγα στον συνήγορο κ δε μασαω κ τετοια.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 1
Δημοσ.

Προφανώς λόγω της ιδιαιτεροτητας στη λειτουργία του controller όπως ήδη επισημάνθηκε, στο νέο iPad Mini έγινε για πρώτη φορά αισθητό/ορατό το πρόβλημα και σχολιάζεται ιδιαζόντως. Τέσσερα iPad έχω αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια, ποτέ δεν παρατήρησα τέτοιο πράγμα. Ούτε και μετά από τα video που είδα φαίνεται να είναι ορατό το θέμα στα μοντέλα που έχω αυτή τη στιγμή ανά χείρας (iPad Pro 9.7 και iPad Air 2020).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Chris_BMW said:

Γύρισε το σε landscape και μάλλον θα το δεις .

Τεχνικά γιατί γίνεται το εξηγεί ο σύνδεσμος που παρέθεσε ο @Retromaniac

Το λινκ ξεκάθαρα δεν το διάβασες για να συνεχίζεις να υποστηρίζεις πως είναι το ίδιας φύσης πρόβλημα με οποιαδήποτε άλλη οθόνη.

Σίγουρα δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αλλά το ίδιο σίγουρα δεν είναι μια premium υλοποίηση, όπως ισχυρίζεται για όλη την γκάμα προϊόντων της, το marketing της apple ή το μέσο fa(u)nboy(i).

Απο την άλλη ίσως απλά το κοιτάμε λάθος 🤣

Επεξ/σία από Lomar
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lomar είπε

Απο την άλλη ίσως απλά το κοιτάμε λάθος 🤣

Λάθος μπορεί να μην το κοιτάς ,

Σίγουρα δεν μπορείς να δεις το λόγο που ο καθένας ξεψαχνίζει τα apple products τόσο .

Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ένα πράγμα που όπως και αν το «κοιτάξεις» ένα συμπέρασμα βγαζει .

Στο ποια εταιρεία είναι η νούμερο ένα στον κόσμο..

καλό βράδυ τώρα γιατί αύριο εργαζόμεθα 

Δημοσ.
25 minutes ago, Chris_BMW said:

Λάθος μπορεί να μην το κοιτάς ,

Σίγουρα δεν μπορείς να δεις το λόγο που ο καθένας ξεψαχνίζει τα apple products τόσο .

Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ένα πράγμα που όπως και αν το «κοιτάξεις» ένα συμπέρασμα βγαζει .

Στο ποια εταιρεία είναι η νούμερο ένα στον κόσμο..

καλό βράδυ τώρα γιατί αύριο εργαζόμεθα 

Όταν είσαι νούμερο 1 σε ποιότητα/brand/παράδοση, τέτοιες παρασπονδίες ενοχλούν πολύ, ειδικά αν δεν αναγνωρίζονται από την εταιρία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...