mAs_81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Apple news : check Verified on Twitter : check Not really a problem : check ….as always… …keep it classy , insomnia 1 4
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Σχολιαστής στο video: "Actually I can see the jelly effect on all the Samsung tablets that I have used" Μέσος σχολιαστής insomnia: "You are holding/scrolling/doing it wrong" 🤷♂️ Εν τω μεταξύ, στο 120Hz Samsung tablet το jelly effect είναι... smoother (lol)
ToDorita Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε ΟΛΑ τα I pad των 60hz έχουν το ίδιο πρόβλημα 11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Μιλάμε για πρόβατα Όπως τα λες. Έχουν πρόβλημα,και όσοι το λένε ,είναι πρόβατα. Τόσο στρουθοκαμηλισμό και εθελοτυφλία.Κοινωνικό φαινόμενο πια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ToDorita είπε Έχουν πρόβλημα,και όσοι το λένε ,είναι πρόβατα. Μια εσάνς μαντριού μου ήρθε είναι η αλήθεια διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια!
lsk1977 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ToDorita είπε Όπως τα λες. Έχουν πρόβλημα,και όσοι το λένε ,είναι πρόβατα. Τόσο στρουθοκαμηλισμό και εθελοτυφλία.Κοινωνικό φαινόμενο πια. Είναι δύσκολο κανείς να δεχθεί ότι χρυσοπλήρωσε για το "καλύτερο" pad του κόσμου και στο τέλος έχει πρόβλημα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το προβλημα βρε παιδια ποιο ειναι? εγω εναν τυπο βλεπω στο βιντεο που κουναει πανω κατω τις οθονες. Τι δεν βλεπω που θα επρεπε να δω. με εβαλε να κουναω και εγω στο δικο μου ipad πανω κατω και δεν ξερω τι κοιταω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Chris_BMW Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, SeaLion είπε Σχολιαστής στο video: "Actually I can see the jelly effect on all the Samsung tablets that I have used" Μέσος σχολιαστής insomnia: "You are holding/scrolling/doing it wrong" 🤷♂️ Εν τω μεταξύ, στο 120Hz Samsung tablet το jelly effect είναι... smoother (lol) Παρεξηγούνται μετά … μιλάμε για τρελό click bait πανηγύρι Σεπτέμβρη -Οκτώβρη … 3
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, CaratNaturelle είπε Το προβλημα βρε παιδια ποιο ειναι? εγω εναν τυπο βλεπω στο βιντεο που κουναει πανω κατω τις οθονες. Τι δεν βλεπω που θα επρεπε να δω. με εβαλε να κουναω και εγω στο δικο μου ipad πανω κατω και δεν ξερω τι κοιταω. Μήπως το κουνάς λάθος;
ChimairaX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ να ρωτήσω, αυτό που βλέπουμε στο slow motion το βλέπουμε και στην πραγματικότητα; Γιατί αν το βλέπουμε μόνο στο slow motion θέλω έναν λόγο που έγινε ο ντόρος. 1
KostasKri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Εγώ να ρωτήσω, αυτό που βλέπουμε στο slow motion το βλέπουμε και στην πραγματικότητα; Γιατί αν το βλέπουμε μόνο στο slow motion θέλω έναν λόγο που έγινε ο ντόρος. Αν κοιτάς για να το δεις, θα το δεις. Δεν ξέρω σε τι βαθμο γιατί έχω πολύ καιρό να πιάσω iPad 60Hz. Σε καινούριο iPad Air νομίζω το είχα παρατηρήσει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από KostasKri 1
ethereum Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παντως με την Apple δεν βαριέσαι ποτε Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από ethereum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα