notty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Πρόσφατα αναβαθμιστήκαμε σε wind one 100. Νέος ρουτερ και όλα ΟΚ με την ταχύτητα (γύρω στα 40-50 Mbps σε 2.4G και 80-90 σε 5G). Όμως συμβαίνει το εξής: κάθε μέρα, σε συγκεριμένα χρονικά διαστήματα (συν πλην 20 λεπτά) γίνονται 2 αποσυνδέσεις (ή η ταχύτητα πέφτει σε kbps), πρωί και μεσημέρι, που κρατούν περίπου 10-15 λεπτά. Μετά η ταχύτητα επανέρχεται για όλη την υπόλοιπη ημέρα χωρίς άλλες αποσυνδέσεις... μέχρι το επόμενο πρωινό. Η τεχνική υποστήριξη ευγενικότατη, με θέληση να το επιλύσει, αλλά ακόμη. Υπάρχει κάποια εξήγηση ή απλά γνώμη? Ευχαριστώ!
Kozanitis1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Για αρχή ανέβασε στατιστικά της γραμμής σου..
Conan2046 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σας, έχω αλλάξει πριν λίγο καιρό στην wind από adsl σε VDSL 50άρι και έπιανα ταχύτητες από 35-37 στα speed test που έκανα, οπότε ήμουν παραπάνω από ικανοποιημένος. Δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό είχαν αρχίσει οι αποσυνδέσεις, με επανεκκίνηση συνήθως διορθωνόταν είχα πάρει και 2 φορές στην τεχνική υποστήριξη όπου έκαναν ελέγχους διορθώσεις κλπ και υποτίθεται το διόρθωναν. Μέχρι ξανά τα ίδια, τους πήρα και τους εξήγησα ότι πληρώνω μια υπηρεσία για να μην χρειάζεται να κάνω επανεκκινήσεις ή να τους παίρνω τηλέφωνο, το πρόβλημα για μερικές μέρες διορθώθηκε και μάλιστα ήρθε τεχνικός της wind όπου δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα, παρ' εκτός ότι από το κεντρικό του κτιρίου μέχρι τον 2ο που μένω έχω μια απώλεια ταχύτητας από τα 52 κάτι στα 39 και ότι μπορεί να είναι θέμα καλωδίωσης αν και μάλλον απ' ότι κατάλαβα αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας (να προτείνει αλλαγή καλωδίωσης), του εξήγησα ότι το θέμα μου δεν είναι η ταχύτητα της γραμμής αλλά οι αποσυνδέσεις. Σήμερα το πρωί είχα ξανά τα ίδια. Αποσύνδεση. Το ρούτερ είναι το ΖΤΕ H288A που είναι και τεράστιο και τα στατιστικά της γραμμής είναι αυτά, δικαιολογούν τις αποσυνδέσεις;
Conan2046 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, notty είπε Τελικά φίλε @Conan2046 βρήκες άκρη? Ναι, άλλαξα καλώδια ,είδα πράγματι διαφορά στην ταχύτητα, το τερματιζα, αλλά συνεχίστηκαν οι αποσυνδέσεις. Τους κάλεσα ξανά, κάτι έκαναν και από τότε κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα