Προς το περιεχόμενο

No Time to Die

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Ναι αν και έπαιξε λίγο.

Η χοντρή μαύρη 007 εντωμεταξύ είναι ο ορισμός της πολιτικής ορθότητας;

Πιθανών στην ανούλα να πήγαινε ο ρόλος στην αρχή, εξού και η γνωστή αφίσα που ποζάρει παντού και μάλλον γι αυτό το λόγο την άλλαξαν στην συνέχεια 😅

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Πιθανών στην ανούλα να πήγαινε ο ρόλος στην αρχή, εξού και η γνωστή αφίσα που ποζάρει παντού και μάλλον γι αυτό το λόγο την άλλαξαν στην συνέχεια 😅

Ας κάνουν έναν Ινδό τότε επόμενο James Bond να το τερματίσουν το κοντερ κιόλας, μιας και την είδαν έτσι.

Δημοσ.

Είμαι περίπου στη μέση...μόνο θλίψη αυτό το πράγμα.

Ενώ ο Craig γενικά ήταν καλή επιλογή, τα σενάρια σε όλες τις ταινίες ήταν άθλια (ναι, οκ, πάντα ελαφρά ήταν τα bond). Εδω πια, πιάσανε πάτο.

Απαράδεκτη χρήση (ναι, χρήση, δεν ταιριάζει άλλη λέξη) των ηθοποιών και των χαρακτήρων, και το όλο αποτέλεσμα σε απωθεί τελικά.

Έχουν φτάσει τα ΜΙ να είναι πιο σοβαρά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/11/2021 στις 1:45 ΜΜ, skiabox είπε

εσύ πάντως σίγουρα είσαι ο ορισμός της μη πολιτικής ορθότητας 

• Like 4
  • Confused 4
Δημοσ.

Πολύ δυνατό, το καλύτερο του θα έλεγα. Συναίσθημα, πιστολίδι όσο έπρεπε, σκηνικά..Όλα κομπλέ.

Στις 13/11/2021 στις 1:45 ΜΜ, skiabox είπε

Ναι αν και έπαιξε λίγο.

Εγώ γυμνασμένη την έιδα, χοντρή σε καμία περίπτωση. Κατά τα άλλα μπήκε απλά για να πουν ότι μπήκε και μια μαύρη στη ταινία.

• Like 3
Δημοσ.

Κρατάω το πρώτο 40λεπτο (Ιταλία) που ήταν πραγματικό Bond και την μελαχροινή στην Κούβα 😛 ……συνεχίζει να πέφτει στο IMDb btw. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2021 στις 7:43 ΠΜ, Lotof είπε

Κρατάω το πρώτο 40λεπτο (Ιταλία) που ήταν πραγματικό Bond και την μελαχροινή στην Κούβα 😛 ……συνεχίζει να πέφτει στο IMDb btw. 

Προσυπογράφω .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα ένα από τα χειρότερα Bond

Spoiler

με τελείως ακατανόητη (και εκνευριστική) κατάληξη. Είμαι πολύ περίεργος πώς θα το συνεχίσουν.

Γενικά οι ταινίες με τον Craig δε μου άρεσαν.

Επεξ/σία από Bennito
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 2:30 ΜΜ, Bennito είπε

Για μένα ένα από τα χειρότερα Bond

Απόκρυψη περιεχομένων

με τελείως ακατανόητη (και εκνευριστική) κατάληξη. Είμαι πολύ περίεργος πώς θα το συνεχίσουν.

Γενικά οι ταινίες με τον Craig δε μου άρεσαν.

Εκ του αποτελέσματος όλες οι ταινίες του Craig-Bond ήταν άθλιες. Πραγματικά οι 3 από τις 5 καλύτερα να μην τις δει κάποιος (2,4,5) και η 3η βλέπεις κρατιούνται για να μην σκοτώσουν τον Bond. Καλύτερα να το κάνανε να ξεμπερδεύουμε 2 ταινίες νωρίτερα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίζει δυνατά ο Idris Elba για διάδοχος..James Bond BLM edition, αν και ο ηθοποιός μ' αρέσει.

Ωραίος όντως αλλά του χρόνου θα ναι 50. Δύσκολο να ξεκινήσει το franchise reboot σε τέτοια ηλικία.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίζει δυνατά ο Idris Elba για διάδοχος..James Bond BLM edition, αν και ο ηθοποιός μ' αρέσει.

Παίζει δυνατά για να έχει κάποιο ρόλο στο επόμενο Bond έργο όχι πρωταγωνιστή (το έχει δηλώσει ο ίδιος). 

Μακάρι να ήταν 5-6 χρόνια νεότερος και να ήταν ο νέος Bond. Πολύ ωραία παρουσία στην οθόνη ότι και να παίζει. Είναι συμπαθής φιγούρα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakinen είπε

Παίζει δυνατά για να έχει κάποιο ρόλο στο επόμενο Bond έργο όχι πρωταγωνιστή (το έχει δηλώσει ο ίδιος). 

Μακάρι να ήταν 5-6 χρόνια νεότερος και να ήταν ο νέος Bond. Πολύ ωραία παρουσία στην οθόνη ότι και να παίζει. Είναι συμπαθής φιγούρα. 

Θα μπορούσε να κάνει ίσως κάποιον κακό που ήταν πρώην πράκτορας ή ψηλά στην ιεραρχία. Και αφού είναι καλός για Bond εκτός από ηλικία, θα μπορούσε να είναι αντάξιος του Bond σε ικανότητες, τουλάχιστον αν έχουμε Bond στην ακμή του και όχι σε κάποιο ξεκίνημα (που θα τον περίμενα ένα κλικ έστω λιγότερο ικανό).

Δημοσ.
Στις 6/10/2021 στις 11:07 ΠΜ, thermo-sifounas είπε

Δεν μου αρεσε συνολικα, προσπαθησαν να την κανουν πιο προσωπικη/συναισθηματικη ταινια ως τελευταια ταινια του Craig, δεκτο και σεβαστο,

επεσαν στην παγιδα ομως και η ταινια σε ολο το δευτερο μερος δεν ειχε την αισθηση ταινιας Bond... To στορυ αδυναμο και ο  Ραμι Μαλεκ χαραμιστηκε

σε εναν πολυ αδυναμο κακο με μπερδεμενα κινητρα. Το τελος δε μου αρεσε καθολου ειδικα.

ακριβώς όπως νοιώσαμε εμείς.

Ενώ τα πρώτα 15 λεπτά ήταν συγκλονιστικά. Ενώ μου άρεσε πάρα πολύ ο Κρεγκ και όλες οι προηγούμενες ταινίες σε αυτή ένιωσα ότι πολλά δρώμενα στο σενάριο έγιναν χωρίς (καλό) λόγο και με μηδέν αληθοφάνεια. Καλά θα μου πεις βλέπεις ταινία δράσης κατασκοπίας για το σενάριο, και όχι για τα εφέ? Ε πρέπει να έχει και μια στοιχειώδη αληθοφάνεια και συνοχή όση φαντασία και αν έχουμε.

Αυτό που εισέπραξα και απο τους 3 πρωταγωνιστές ήταν κακές ερμηνείες με συναίσθημα που δεν μπορούσαν να ταυτιστούν πόσο μάλιστα να το περάσουν για προσωπικό ή αληθοφανές που σε τελική αυτός παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της υποκριτικής.

• Like 1
Δημοσ.

Καταφεραν να κατακρεουργησουν ενα 60χρονο franchise κι εναν απ τους πιο κλασσικους ηρωες που εθεσε τις βασεις για ολοκληρο το genre. Εδωσε κατευθυντήριες σε ταινιες παρομοιου ειδους και δημιουργησε μια παραδοση στον κινηματογραφο. Ναι, οι τελευταιες ταινιες δεν κινουνταν στα επιπεδα των παλαιοτερων, ειχαν ομως ταυτοτητα. Ειχαν το κλασσικο στυλ που καθοριζε ολες τις ταινιες του Μποντ. Τωρα πλεον, με την αποφαση που παρθηκε δεν βλεπω πως μπορει να συνεχιστει αυτο. Κι ολα αυτα για ποιο λογο; Για χαρη του PC?

Spoiler

Δεν ειναι λογος να τον σκοτωσουν, το οτι αλλαζει ο ηθοποιος. 15 ηθοποιοι εχουν αλλαξει, δεν πεθαινε ο χαρακτηρας. Ακατανοητο πραγματικα

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...