triplex1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε WOW Ναι ειναι καλη περιπτωσουλα στις μερες μας με βαση το τι γινεται στην αγορα , wow δεν το λες , απλα ειναι κατι προχειρο περιμενοντας παντα το καλυτερο.
Yeroplatanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ναι ειναι καλη περιπτωσουλα στις μερες μας με βαση το τι γινεται στην αγορα , wow δεν το λες , απλα ειναι κατι προχειρο περιμενοντας παντα το καλυτερο. Το Wow πήγαινε στο 150 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή της το 2014
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Αν ειναι να δωσεις 150 για ισα ισα να δουλευει ο υπολογιστης καλυτερα μια μεταχειρισμενη της πλακας. Και ακομα καλυτερα ενας φορητος υπολογιστης. 1
gianniz_k Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αν ειναι να δωσεις 150 για ισα ισα να δουλευει ο υπολογιστης καλυτερα μια μεταχειρισμενη της πλακας. Και ακομα καλυτερα ενας φορητος υπολογιστης. Έχω μια 750 ti,την σταυρώνω κάθε μέρα μην πάθει τίποτα. Κάνει κάμποσα περισσότερα από το να δουλεύει απλά ο υπολογιστής,αλλά ναι με 150€ είναι για κλάματα. Η δική μου απορία είναι που στην ευχή βρήκανε stock. Παράγεται ακόμα ή ήταν ξεχασμένες σε καμία αποθήκη και κάποιος άνοιξε μια κούτα και είπε "ρε σεις κοιτάχτε τι βρήκα εδώ"; 1
peiraiask Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, gianniz_k είπε Έχω μια 750 ti,την σταυρώνω κάθε μέρα μην πάθει τίποτα. Κάνει κάμποσα περισσότερα από το να δουλεύει απλά ο υπολογιστής,αλλά ναι με 150€ είναι για κλάματα. Η δική μου απορία είναι που στην ευχή βρήκανε stock. Παράγεται ακόμα ή ήταν ξεχασμένες σε καμία αποθήκη και κάποιος άνοιξε μια κούτα και είπε "ρε σεις κοιτάχτε τι βρήκα εδώ"; θα βρηκανε 2,3 κομματακια σε καμια παλετα παρατημενα κ ξεχασμενα σε κανα μαγαζι που γκρεμιστηκε ή που ηταν κλειστο κ το εβγαλαν στο σαιτ να παει κανας ασχετος συνταξιουχος ή νοικοκυρα να φτιαξει πληρη πισι . τι να κανει το καθε μαγαζι, καποια εξυπνοπουλια ελπιζουν να βρεθουν να κανουν take my money , πεφτουν λουκετα κ ο καθενας προσπαθει με ο,τι βρεθει μπροστα του.. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από peiraiask
Nik1239 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, peiraiask είπε θα βρηκανε 2,3 κομματακια σε καμια παλετα παρατημενα κ ξεχασμενα σε κανα μαγαζι που γκρεμιστηκε ή που ηταν κλειστο κ το εβγαλαν στο σαιτ να παει κανας ασχετος συνταξιουχος ή νοικοκυρα να φτιαξει πληρη πισι . τι να κανει το καθε μαγαζι, καποια εξυπνοπουλια ελπιζουν να βρεθουν να κανουν take my money , πεφτουν λουκετα κ ο καθενας προσπαθει με ο,τι βρεθει μπροστα του.. Πάντως την βρηκα και στο Σκρουτζ την συγκεκριμένη Έριξα μια παραγγελία για πλάκα στο eshop και ήρθε κανονικά (εννοείτε πως δεν θα παραλάβω )
panospeter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Και μετά έρχεται το eshop και τους μπιπ όλους (ακόμα και αυτούς που δεν παραγγέλνουν για πλάκα)
triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πάντως την βρηκα και στο Σκρουτζ την συγκεκριμένη Έριξα μια παραγγελία για πλάκα στο eshop και ήρθε κανονικά (εννοείτε πως δεν θα παραλάβω ) Κινεζιά ατελειωτη , κοβει κομματια το εργοστασιο , μπρος στην κονομα ειπαν να ξαναβγαλουν 750ti 17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πάντως την βρηκα και στο Σκρουτζ την συγκεκριμένη Έριξα μια παραγγελία για πλάκα στο eshop και ήρθε κανονικά (εννοείτε πως δεν θα παραλάβω ) Εισαι τελικα ο Ντίλινγκερ του διαδυκτιου .....παντως αν θες κατι τετοιο πηρα εγω μια asus 1030 και ειναι και διαμαντι και πιο φθηνη.😀 1
Nik1239 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 36 λεπτά πριν, triplex1 είπε Κινεζιά ατελειωτη , κοβει κομματια το εργοστασιο , μπρος στην κονομα ειπαν να ξαναβγαλουν 750ti Εισαι τελικα ο Ντίλινγκερ του διαδυκτιου .....παντως αν θες κατι τετοιο πηρα εγω μια asus 1030 και ειναι και διαμαντι και πιο φθηνη.😀 Μπα άσε όσο ακόμα ζει η 1650 μου δεν έχω σκοπό να την αλλάξω για κανενα λόγο και άμα ψοφισει θα πάω σε built με ενσωματωμένα (ιδανικά ryzen με rdna2 igpu) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα