Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε

Σαν σπινιαρισμα είναι η ακριβής λέξη.

Σωστά

Ξερεις ότι σπινιάρισμα και μπλοκάρισμα είναι το εντελώς αντίθετο;Αν δεν ξερετε τι σημαινει κάτι μην το λέτε.Αφού εχουν φάγωθει τα λαστιχα φυσικό είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Proodevtikos είπε

Δεν είναι λογικό και δεν μου έχει ξανασυμβεί

Ούτε εγώ έχω ξανακούσει να " μπλοκάρουν " ελαστικά για μισό δευτερόλεπτο και ΑΜΕΣΑ να επανέρχονται και μάλιστα από θέση στάσης . 

Ελαστικά " μπλοκάρουν " μόνον εφόσον υπάρχει κίνηση , όχι από θέση στάσης .

Δημοσ.

Έχετε δίκιο.Δεν το έθεσα σωστά.

Σπινιαρισμα (η σωστή λέξη) για κλάσματα δευτερολέπτου και επανέρχεται κανονικά όταν ξεκινάω.

Άρα λογικά  δίσκος ή ελαστικά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε

Σπινιαρισμα (η σωστή λέξη) για κλάσματα δευτερολέπτου και επανέρχεται κανονικά όταν ξεκινάω.

Δίσκος όχι,θα πατινάριζε αλλά δεν θα σπινιάριζαν τα λάστιχα.Λάστιχα σε συνδυασμό με την σκόνη στην άσφαλτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Proodevtikos είπε

Σπινιάρισμα μπορεί να προέλθει από , εκκίνηση σε ανηφόρα , πολύ φθαρμένα ελαστικά , βρεγμένο οδόστρωμα , απειρία του οδηγού που δεν αντιλαμβάνεται την δοσολογία γκαζιού , συμπλέκτη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο , έλλειψη γνώσης και εφαρμογής της χρήσης του χειρόφρενου σε συγκεκριμένες συνθήκες , πλήρη άγνοια της κατάστασης των ελαστικών του , αλλά και όλα τα παραπάνω μαζί σε συνδυασμό . 

Το σπινιάρισμα είναι η απουσία πρόσφυσης , στιγμιαία η παρατεταμένα για όλους τους παραπάνω λόγους , συν κάποιους ακόμη , εκούσια η άθελα η οτιδήποτε άλλο .

Αν δλδ θελήσει κάποιος να βάλει όλη την ιπποδύναμη στον δρόμο , πρέπει να αποφύγει το σπινιάρισμα , ώστε να μην χάσει την πρόσφυση . Τώρα , δίσκο θα φάει , πιο φαρδιά λάστιχα θα βάλει .......... υπάρχουν λύσεις ...... 

Δύσκολα πράγματα ........ 

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Proodevtikos είπε

"Πατιναρει" ο συμπλεκτης, είστε overdue για αλλαγη! 

Δημοσ.

Aν   σπιναρει   την  ωρα   που  βαζει   πρωτη   θα  πρεπει  να   μπαινει   δυσκολα  και  να   κανει   θορυβο.

Αυτο   μου  φερνει  σε   φθαρμενη  ντιζα  συμπλεκτη  η  φθαρμενο  χτενι  πλατω.

Αν  το  κανει  την  ωρα  που  ξεκιναει   φθαρμενα  η  σπασμενα  ελατηρια   δισκου.

Σε  οποιαδηποτε   περιπτωση   αμεσα  μηχανικος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...