The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Προσπαθώ να κάνω έμβασμα από τράπεζα Πειραιώς σε Εθνική και Εurobank. Δεν μου έχει το σύστημα επιλογή για να αναλάβει όλα τα έξοδα ο παραλήπτης. Αρχικά μου την επιλογή, αλλά όταν επιλέξω νόμισμα ευρώ, την απενεργοποιεί. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;
Bitbit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Στείλε 1€ λιγότερο να κάνεις τη δουλειά σου. Και βάλε SHA να μοιραστείτε τα έξοδα. 1€ αν θυμάμαι καλά χρεώνει η Πειραιώς για τα εξερχόμενα
g_f Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, The_Judas said: Προσπαθώ να κάνω έμβασμα από τράπεζα Πειραιώς σε Εθνική και Εurobank. Δεν μου έχει το σύστημα επιλογή για να αναλάβει όλα τα έξοδα ο παραλήπτης. Αρχικά μου την επιλογή, αλλά όταν επιλέξω νόμισμα ευρώ, την απενεργοποιεί. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Ακριβώς για αυτό το λόγο πήρα τηλέφωνο εχτές στην Πειραιώς γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα. Απο οτι μου είπαν είναι Ευρωπαική οδηγία οτι στις συναλλαγές εντός ΕΕ σε ευρώ κάθε μέρος (αποστολέας-παραλήπτης) αναλαμβάνει τις χρεώσεις τις τράπεζάς του.
AristidisZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, g_f είπε Ακριβώς για αυτό το λόγο πήρα τηλέφωνο εχτές στην Πειραιώς γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα. Απο οτι μου είπαν είναι Ευρωπαική οδηγία οτι στις συναλλαγές εντός ΕΕ σε ευρώ κάθε μέρος (αποστολέας-παραλήπτης) αναλαμβάνει τις χρεώσεις τις τράπεζάς του. Δηλαδή η ΕΤΕ & η Eurobank που έχουν επιλογές για χρέωση εξόδων αποστολέα παρανομούν ;
g_f Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 minutes ago, AristidisZ said: Δηλαδή η ΕΤΕ & η Eurobank που έχουν επιλογές για χρέωση εξόδων αποστολέα παρανομούν ; Δεν το ξέρω..εγώ ανέφερα μόνο ότι μου είπαν στο τηλέφωνο. Ίσως να υπάρχει χρονικό περιθώριο και δεν έχουν εναρμονιστεί ακόμα....ή ίσως και να μην προχωράει η συναλλαγή αν επιλέξεις αυτό τον τρόπο. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
Vasileios-gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε καμμία τράπεζα δεν mpore;i να αναλάβει τα έξοδα μόνο παραλήπτης..... Σε όλες τις τράπεζες υπάρχει επιλογή να αναλάβει τα έξοδα ο αποστολέας. Edit: Τωρα που το ξαναβλέπω μόνο SHA εχει επιλογή η Πειραιώς... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Vasileios-gr
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή η ΕΤΕ & η Eurobank που έχουν επιλογές για χρέωση εξόδων αποστολέα παρανομούν ; δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι αλλη μια ιδιοτροπία της Πειραιώς. επισης στην πειραιως όταν σου κάνουν κατάθεση , δεν μπορείς να δεις καθόλου στοιχεία καταθέτη! ούτε όνομα ούτε iban. μόνο κωδικό συναλλαγής και σχόλιο... πραγματικά τραγικό...
karnezis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρεις κανένας πως γίνεται να μπλοκάρεις να μην σε χρεώνει ο εντολέας εξ ολοκλήρου όλη την χρέωση του εμβάσματος?
alefther Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, karnezis είπε Ξέρεις κανένας πως γίνεται να μπλοκάρεις να μην σε χρεώνει ο εντολέας εξ ολοκλήρου όλη την χρέωση του εμβάσματος? δεν γινεται
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, karnezis είπε Ξέρεις κανένας πως γίνεται να μπλοκάρεις να μην σε χρεώνει ο εντολέας εξ ολοκλήρου όλη την χρέωση του εμβάσματος? Δεν ξέρω να γίνεται κάτι τέτοιο.
mariosnik_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, karnezis είπε Ξέρεις κανένας πως γίνεται να μπλοκάρεις να μην σε χρεώνει ο εντολέας εξ ολοκλήρου όλη την χρέωση του εμβάσματος? Οι επιλογές που έχω στην δική μου τράπεζα είναι δύο. Όταν στέλνω έμβασμα, να χρεώνομαι όλη την προμήθεια εγώ, να επιμεριζεται και στα δύο μέρη δηλαδή αποστολέα - παραλήπτη. Να χρεώνεται όλο το έμβασμα μόνο ο παραλήπτης δεν γίνεται. Ούτε μπορεί ο παραλήπτης με δικό του τρόπο να επέμβει στην επιλογή του αποστολέα για το πως θα χρεωθεί το έμβασμα μεταξύ των δύο επιλογών.
SB_1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, karnezis said: Ξέρεις κανένας πως γίνεται να μπλοκάρεις να μην σε χρεώνει ο εντολέας εξ ολοκλήρου όλη την χρέωση του εμβάσματος? Αν ο λογαριασμός πίστωσης έχει πακέτο δωρεάν συναλλαγών δεν χρεώνεται για εισερχόμενα εμβάσματα. Αλλά με τις συνεχείς αλλαγές που κάνουν οι τράπεζες στις προμήθειες θέλει συνέχεια να παρακολουθείς τί γίνεται, ειδικά αν έχεις πολλές συναλλαγές. Μιλάω για λογαριασμό ιδιώτη και όχι για επαγγελματία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα