Bakxos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα εχω μια οθόνη DELL την S2418HN η οποία εντελώς ξαφνικά έσβησε και από τότε δεν ανάβει με τπτ. Το led δεν έχει φως. Έκανα τα πάντα όλα όσα προτείνει η Dell. Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει ρεύμα. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα; η οθόνη είναι εκτός εγγύησης δυστυχώς. Εάν δεν φτιάχνει σκέφτομαι να πάρω μια άλλη αλλά θέλω να ρυθμίζεται σε ύψος. Έχετε καμιά καλή πρόταση. Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Αν δεν ανάβει ούτε το ενδεικτικό λεντ τότε κάτι έχει καεί/σκάσει. Έχει εξωτερικό τροφοδοτικό ή σκέτο καλώδιο που μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα από την οθόνη; Έχεις καθόλου τεχνικές γνώσεις; Προτάσεις υπάρχουν άπειρες. Για παρόμοια οθόνη ξεκινάς περίπου στα 130ευρω. Πες τι χρήση κανείς, τι είσοδος βύσματος εξυπηρετεί και ένα διαθέσιμο περίπου budget.
Bakxos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Ο μετασχηματιστης έχει ρεύμα. Επειδή είναι εκτός εγγύησης σκέφτομαι να την ανοίξω να μετρήσω την εισοδο. Κάτι άλλο δεν ξέρω αναλυτικά Για εισόδους οπωσδήποτε hdmi και αν έχει display port ή type c δεν θα με χάλαγε. Δεν παίζω παιχνίδια μόνο Excel Word mail κλπ για δουλειά.
nickol-us Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Έχεις πολύμετρο; Γνωρίζεις να το χρησιμοποιείς; Αν ναι, με προσοχή μπορεί να βγάλεις άκρη αν 5ην ανοίξεις. Αν και στα μόνιτορ δεν είμαι εξπερ, για την χρήση που κάνεις θα κοιτούσα https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14327830,8108760,15217994 Βασικά κριτήρια επιλογής, 1080p, ips, 75hz και είσοδοι που πιθανόν σε ενδιαφέρουν. Ίσως βρεις κάτι πιο συα μέτρα σου επιλέγοντας τα κατάλληλα φίλτρα https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/5529_690568/24-IPS.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα