Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλος είχε παρκαρισμένο το αμάξι του και ήρθε ένας από πίσω και τον χτύπησε στην προσπάθεια του να παρκάρει. Εν τέλη το παρκαρε και έφυγε για τη δουλειά του. Ο φίλος το είδε όταν πήγε στο αμάξι, κάλεσε τροχαία, ασφαλιστική, έβγαλε φώτο και μετά από μέρες πήγε σε πραγματογνωμονα της άλλης ασφαλιστικής για φωτογραφίες. 

Ο οδηγός που χτύπησε το όχημα του φίλου λέει ότι..δεν το χτύπησε και κάνει τον Κινέζο. Ο φίλος μου έκανε την αίτηση για τη νομική προστασία στην ασφαλιστική του και τώρα περιμένει. 

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία σε τέτοιο συμβαν; 

Υ.Γ. έχει μέσα σε ένα τρίμηνο δικαιωμα να κάνει μήνυση για τις φθορές που υπέστη το αμάξι του.

Υ.Γ. 2 Υπάρχουν κάμερες εκεί κοντά (ίσως να έπιασαν το σημείο, ίσως και όχι και ίσως κάποιος μαρτυρας)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει κάνει την σωστή κίνηση που κάλεσε ασφάλεια και τροχαία και κατέγραψαν το συμβάν. Εκείνες έκριναν ότι όντως τον τράκαρε ; Δεν καταλαβαίνω γιατί το αρνείται ειδικά την στιγμή που είναι ασφαλισμένος, εκτός και αν έχει καμιά ασφάλεια της πλάκας που ζητάει συμμετοχή στα πρώτα 500€ ας πούμε

Αφού υπάρχουν κάμερες η τροχαία δεν ζήτησε το υλικό ; Αν όχι επίσπευσε το, οι κάμερες κάνουν κυκλική καταγραφή στους δίσκους και μετά από 1 εβδομάδα το υλικό να έχει σβηστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Αρνείται γιατί είναι κλασικός παπάρας ελληναρας και πιστεύει ότι θα του αυξήσουν την ασφάλεια κάνα 50αρι το εξάμηνο ( σε ασφάλεια του 100αρικου Μαξ). Οπότε σου λέει άσε το κορόιδο να ζητάει.

• Like 7
Δημοσ.

Θα χρειαστεί αποδείξεις πάντως. Παίζει πάντα το ενδεχόμενο να τον χτύπησε κάποιος άλλος ο οποίος έφυγε και στη συνέχεια να πάρκαρε εκείνος που εσείς θεωρείται ένοχο.

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Θα χρειαστεί αποδείξεις πάντως. Παίζει πάντα το ενδεχόμενο να τον χτύπησε κάποιος άλλος ο οποίος έφυγε και στη συνέχεια να πάρκαρε εκείνος που εσείς θεωρείται ένοχο.

Πολύ πιθανό.Πχ στο ίδιο σημείο σε 1 ώρα, μπορεί να παρκάρουν και να ξεπαρκάρουν 2-3 αυτοκίνητα.

Επίσης αν το χτυπούσε αυτός που κατηγορείται, πιθανόν να έφευγε κατευθείαν.

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, primeragt είπε

Αρνείται γιατί είναι κλασικός παπάρας ελληναρας και πιστεύει ότι θα του αυξήσουν την ασφάλεια κάνα 50αρι το εξάμηνο

Ή αρνείται γιατί όντως δεν φταίει. Επίσης την πάπια ή τον κινέζο την κάνουν άνετα και άλλες εθνικότητες που ταυτόχρονα μπορεί να είναι παπάρες ή και όχι.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Παίζει πάντα το ενδεχόμενο να τον χτύπησε κάποιος άλλος ο οποίος έφυγε και στη συνέχεια να πάρκαρε εκείνος που εσείς θεωρείται ένοχο.

Μα δεν θα είχε σημάδια το αυτοκίνητο εκείνου που χτύπησε το αυτοκίνητο του φίλου του t.s.;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

αν εχεις μαυρο προφυλακτηρα που εχουν αλλα 5.000 αμάξια δεν σημαινει οτι εσυ τον χτυπησες. ε τωρα αν εχει αφησει πρασινο χρωμα και ειναι πρασινο το πισω αμαξι μάλλον αυτος την εκανε.

Δημοσ.

Ακόμα ένα θέμα χαλασμένο τηλέφωνο. Μου είπε ο φίλος, του είπαν και σουξουμουξου μανταλάκια. 

59 λεπτά πριν, txcellas είπε

και ήρθε ένας από πίσω και τον χτύπησε στην προσπάθεια του να παρκάρει.

Είδε κανένας ποιός ήταν αυτός?

1 ώρα πριν, txcellas είπε

Ο φίλος το είδε όταν πήγε στο αμάξι, κάλεσε τροχαία, ασφαλιστική, έβγαλε φώτο και μετά από μέρες πήγε σε πραγματογνωμονα της άλλης ασφαλιστικής για φωτογραφίες.

Ποιας ασφαλιστικής? Του ανθρώπου που το χτύπησε ή του ανθρώπου που το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο από πίσω? Υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο αλλά και όχι

Ο οδηγός που χτύπησε το όχημα του φίλου λέει ότι..δεν το χτύπησε και κάνει τον Κινέζο.

Μπορεί να λέει και αλήθεια

Υπάρχουν κάμερες εκεί κοντά (ίσως να έπιασαν το σημείο, ίσως και όχι και ίσως κάποιος μαρτυρας)

Άρα δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας αλλά ούτε και ο φίλος σου ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Υπάρχει κάποια ένδειξη? είχε αφήσει χρώμα? ήταν το ίδιο χρώμα? Οι φωτό που έβγαλε ο φίλος σου δείχνουν ίχνη ή σημάδια και στα 2 αυτοκίνητα απ' τα οποία εξάγεται κάποιο ασφαλές συμπέρασμα?

• Like 6
Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια έχω παρκάρει το σκουτερακι έξω από την δουλειά. Βγαίνω πάλι έξω μετά από 15 λεπτά να πάω για καφέ και το βλέπω ξάπλα έξω, σπασμένοι καθρέφτες ,μπαγκαζιερα κλπ. Τρελάθηκα ευτυχώς έχουμε κάμερες στη εταιρεία μπαίνω μέσα πάω στην ασφάλεια γυρνάμε 10 λεπτά πίσω και έχει περάσει ένα Σμαρτ ξυστά από 2-3 αμάξια άλλα σε εμένα βρήκε στην μπαγκαζιερα και το σαβουρωσε το μηχανάκι και φυσικά συνέχισε και έφυγε. Πήρα την τροχαία ήρθε έγινε καταγραφή δεν αναφέραμε τίποτα για κάμερες κλπ. Ενημέρωσα τον ασφαλιστή μου και του έδωσα την πινακίδα του τύπου. Μιλάει ο ασφαλιστής μου με του τύπου ότι φιλε μου ο πελάτης σου έτσι και ετσι χτύπησε και έφυγε. Του λέει δεν ξέρω κάτι θα τον πάρω τηλ να ρωτήσω, ξαναμιλανε μετά από λίγο του λέει όχι τίποτα δεν έχει γίνει. Ε τότε τον αρχίζει ο δικός μου ότι έχουμε υλικό από κάμερες και εκτός από τις υλικές ζημιές θα κάνουμε και μυνηση για εγκατάλειψη σε τροχαίο και τα φούσκωσε ο δικός μου :) Ε στο επόμενο τηλεφώνημα όλος τυχαίος όλα λύθηκαν. Αν βρεις από τις γύρω κάμερες υλικό θα βγάλεις άκρη.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Μα δεν θα είχε σημάδια το αυτοκίνητο εκείνου που χτύπησε το αυτοκίνητο του φίλου του t.s.;

Ναι ξεκάθαρα το χρώμα φαίνεται και στα 3 αμάξια. Αυτός που τον χτύπησε είχε ένα χιλιοχτυπημενο αμάξι από παντού..  κανένας παππούς θα είναι.. 

Το αμάξι του φίλου έχει σύστημα gps  με δονηση. Όταν τον χτύπησε το αμάξι του τύπου εστειλε ειδοποιήση στο κινητό. Μετά από 10 λεπτά πήγε και το είδε. Ήταν παρκαρισμένο και κολλημένο στον πίσω προφυλακτήρα με εμφανη τις γρατζουνιες. Δηλαδή τον χτύπησε και δεν έκανε καν προσπάθεια να το φτιάξει λίγο να μη φαίνεται ότι ήταν αυτός κ γύρισε και πήρε το αμάξι μετά από 1 μέρα. Yolo τελείως ο τύπος. 

Κρίμα πάντως τέτοια νοοτροπία. Αφού εχει ασφαλισμενο αμάξι γιατί να μη το δεχτει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Γι αυτό πληρώνουμε ασφάλειες κάθε 6 μηνο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω δει μπροστά μου τέτοιο σκηνικό. Αυτοκίνητα μπρος πίσω και μια κενή θέση. Σταματάει ο τύπος, κάνει όπισθεν για να μπει και χτυπάει το αμάξι. Εντάξει λέω θα εξαφανιστεί τώρα σπινιάροντας. Κι ομως, κάνει ελιγμό και συνεχίζει το παρκάρισμα. Το πάρκαρε κανονικά πίσω από το αυτοκίνητο που χτύπησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη το κατάλαβε διότι δε το ακούμπησε απλά. Το χτύπησε δυνατά, έσπασε και φανάρι. 

Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει το αντίθετο. Θα ορκιζομουν ότι με χτύπησε ένα αυτοκίνητο την ώρα που πάρκαρε από πίσω. Μέχρι και μπαμ ακούστηκε και βγήκα έξω. Ο άλλος αρνήθηκε. Τελικά αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Υπήρχε κάμερα στο μαγαζί.

Δείτε το υλικό πρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...