ababapanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπερα, Στον κηπο σε αποσταση περιπου 80 μετρα εχω μια wifi ip camera Αυτη την στιγμη για wifi access point εχω ενα tplink eap110 https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/switches-access-points/200881-tp-link-eap110-300mbps-wireless-n-outdoor?gclid=CjwKCAjwndCKBhAkEiwAgSDKQZCydVGVfVJUeLHG1a79A_ogVp8pGqrqyNIePY7YGsFy_vQkC8yHbhoCiVQQAvD_BwE Το προβλημα ειναι οτι το σημα του wifi στην καμερα φτανει οριακα ενω μπροστα του εχει μονο καποια λιγα δεντρα . τι μπορω να κανω για να ενισχυσω το σημα? υπαρχει καποιο wifi repeater εξωτερικου χωρου που να χρειαζεται μονο ρευμα και απλα να λαμβαλει ασυρματα το wifi και να το αναμεταδίδει? εχω βρει καποια wifi repeater outdoor αλλα γραφουν οτι ειναι POE . εγω στην μεση του κτηματος δεν μπορω να τραβηξω utp καλωδιο , θελω μονο να αναμεταδισει το wifi αν γινεται
soteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η κάμερα πως περνει ρευμα το λεω γιατι αμα εβαζες και απο την αλλη μερια ενα τετοιο και επερνε το σημα και το εκανε αναμεταδοση (να περνει ασυρματα να αναμεταδιδει ασυρματα) το θεμα θα λινοταν. Αυτα σε ισχυιει εκπομπης ειναι κλασης ανωτερα απο την καμερα και πιστευω δεν θα εκανε θεματα. Επίσης το εχεις ρυθμιση σωστα φανταζομαι καναλι εκπομπης,ρυθμισεις κλπ Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από soteras
ababapanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 η καμερα εκει που ειναι παιρνει ρευμα απο πριζα κανονικα. το θεμα ειναι πως να φτασει εκει το wifi. στην μεση της αποστασης στα 30-40 μετρα υπαρχει αλλη προζα που μπορω να βαλω ενα repeater εξωτερικου χωρου αλλα ποιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα