Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ο οποίος 888 στις πρώτες εκδόσεις των περισσότερων κινητών λόγο υπερθέρμανσης είχε ουσιαστικά τις επιδόσεις του Α13. Ο 888 plus, ο οποίος βγήκε οχτώ μήνες μετά τον 888, άγγιξε αυτές του Α14 που είχε βγει 11 μήνες νωρίτερα… Μακάρι ο 895/898 να είναι εξίσου δυνατός σαν τον Α15, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάνει την ανατροπή και δεν θα είναι όπως με τους 888, 865, 855, 845, 835, κλπ…?

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μας ρωτάς ή αν συγκρίνουμε με χρονιές όποτε το iPhone 13 θα συγκριθεί με το s21 ή με επιδόσεις και θα πρέπει να συγκρίνουμε το iPhone 12 του 2020 με το s22 του 2022…

Ή κάτι είπα λάθος ή κάτι δεν κατάλαβες. 

Συγκρίνουν επιδώσεις του 13 με το s21. Το s21 έχει επεξεργαστή 888. Το οποίο είναι επεξεργαστής του Δεκεμβρίου 2020. Αυτόν τον cpu θα τον συγκρίνω με το 12. Όσο φυσικά θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει σύγκριση. 

Οκτώβριο του 21 βγαίνει το 13 και Δεκέμβριο του 21 θα βγει ο 898/898. 

Με ποιο θα κάνεις σύγκριση; 

Το a15 πρέπει να συγκριθεί με τον 895 Και όχι με παλιότερη σειρά. Για αυτό είπα ότι η νέα τεχνολογία βγαίνει από Σεπτέμβρη και μετά. Η Apple ξεκινάει την νέα σεζόν. Το αν είναι καλύτερα ή όχι είναι άλλη κουβέντα 

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, hellghan είπε

Ή κάτι είπα λάθος ή κάτι δεν κατάλαβες. 

Συγκρίνουν επιδώσεις του 13 με το s21. Το s21 έχει επεξεργαστή 888. Το οποίο είναι επεξεργαστής του Δεκεμβρίου 2020. Αυτόν τον cpu θα τον συγκρίνω με το 12. Όσο φυσικά θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει σύγκριση. 

Οκτώβριο του 21 βγαίνει το 13 και Δεκέμβριο του 21 θα βγει ο 898/898. 

Με ποιο θα κάνεις σύγκριση; 

Το a15 πρέπει να συγκριθεί με τον 895 Και όχι με παλιότερη σειρά. Για αυτό είπα ότι η νέα τεχνολογία βγαίνει από Σεπτέμβρη και μετά. Η Apple ξεκινάει την νέα σεζόν. Το αν είναι καλύτερα ή όχι είναι άλλη κουβέντα 

Βρε εσύ μια χαρά τα λες, για πες μας τώρα και τι επιδόσεις προσφέρει ο 888 και αν μπορεί να συναγωνιστεί τον Α14? Στο λέω γιατί ο 888 plus δεν κατάφερε να φτάσει σε επιδόσεις τον Α14…

1155381513_Snapdragon888vsA14BionicComparisonArchitectureBenchmarkandEcosystem-TechJourneyman.png.812522f7f99804152a72cef59885c49f.png

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Ο οποίος 888 στις πρώτες εκδόσεις των περισσότερων κινητών λόγο υπερθέρμανσης είχε ουσιαστικά τις επιδόσεις του Α13. Ο 888 plus, ο οποίος βγήκε οχτώ μήνες μετά τον 888, άγγιξε αυτές του Α14 που είχε βγει 11 μήνες νωρίτερα… Μακάρι ο 895/898 να είναι εξίσου δυνατός σαν τον Α15, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάνει την ανατροπή και δεν θα είναι όπως με τους 888, 865, 855, 845, 835, κλπ…?

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μας ρωτάς ή αν συγκρίνουμε με χρονιές όποτε το iPhone 13 θα συγκριθεί με το s21 ή με επιδόσεις και θα πρέπει να συγκρίνουμε το iPhone 12 του 2020 με το s22 του 2022…

Τι είναι αυτά που γράφεις ;;;;; 
ποιον Α13 ;;;;;; 
στα παπάκια μας αν στο multicore ζεις illusions 

γιατί ο 888 ήταν ίσος με το Α12 και ο 888+ 50 μόνο μονάδες σε σχέση με Α12 

2018 VS 2021 

Επεξ/σία από PeggyV
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, PeggyV είπε

ποιον Α13 ;;;;;; 

2018 VS 2021 

Δεν έχεις άδικο αλλά βάλε και την απόδοση στην gpu…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AtiX είπε

Βρε εσύ μια χαρά τα λες, για πες μας τώρα και τι επιδόσεις προσφέρει ο 888 και αν μπορεί να συναγωνιστεί τον Α14? Στο λέω γιατί ο 888 plus δεν κατάφερε να φτάσει σε επιδόσεις τον Α14…

1155381513_Snapdragon888vsA14BionicComparisonArchitectureBenchmarkandEcosystem-TechJourneyman.png.812522f7f99804152a72cef59885c49f.png

Το σχόλιο μου δεν αφορά επιδώσεις αφορά καθαρά τα συγκριτικά τεστ που γίνονται αυτήν την στιγμή. Το μόνο σωστό τεστ του Α15 είναι με το Α14. Τα iPhone συγκρίνονται με τα iPhone. Μόνο κάμερα μπορείς να συγκρίνεις σε διαφορετικά λειτουργικά. 

Δημοσ.
Στις 30/9/2021 στις 10:56 ΜΜ, dhm21911 είπε

Σορρυ ''φιλε'' αλλα εισαι ημιμαθης. Πιστευεις οτι στο s7 μου δεν κανω συναλλαγες τραπεζας η αγορες απτο ιντερνετ? ΧΑΧΑΧΑ Ναι οι φωτογραφιες ειναι μια χαρα δεν εχω απαιτηση να βλεπω τις λεπτομερειες στα συννεφά πανω. Ετσι και αλλιως ολοι φιλτρα χρησιμοποιουν πλεον και οι περισσοτεροι εχουν κινητα xiaomi και οχι apple. 

Χρειάζεστε οφθαλμίατρο επειγόντως.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, PeggyV είπε

ποιον Α13 ;;;;;; 

2018 VS 2021 

Λογικο να σε νοιαζει μονο το single thread αφου δεν μπορεις να κανεις multitasking στο iphone, δεν εχει split screen. Εμεις που μπορούμε μας ενδιαφερει τo multi 

Στις 30/9/2021 στις 8:27 ΠΜ, dream21 είπε

Samsung S21+ Κάθε χρόνο χιλιαρικακι για  αλλαγή καθε χρόνο 500€-600€ από την τσέπη σου για να πάρεις το επόμενο.

iPhone 12  1000€  Αλλά καθε χρόνο αλλάζεις με μόνο 250€ από την τσέπη σου  και παίρνεις το καινούργιο iPhone 

Άστο δεν συγκρίνετε  η μεταπωλητική αξία των Apple συσκευών και ούτε ποτέ  η  Samsung και οποιοδήποτε άλλη Android εταιρία θα την φτάσει.

Και στο ρεζουμε έχουμε 7 χρόνια υποστήριξη λογισμικού και στην άλλη με την βία 1.5 με 2 χρόνια.

Την μεταπωλητικη αξια ο iphone user δεν την πληρωνει έτσι και αλλιως? Για να πουλησεις εσυ το iphone, καποιος θα το αγορασει. Αρα ο iphone user που θα αγοτασει μεταχειρισμενο το iphone σου δινει 800 ευρω το χρονο ενω ο samsung user 400 😊

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Herald είπε

Λογικο να σε νοιαζει μονο το single thread αφου δεν μπορεις να κανεις multitasking στο iphone, δεν εχει split screen. Εμεις που μπορούμε μας ενδιαφερει τo multi 

Την μεταπωλητικη αξια ο iphone user δεν την πληρωνει έτσι και αλλιως? Για να πουλησεις εσυ το iphone, καποιος θα το αγορασει. Αρα ο iphone user που θα αγοτασει μεταχειρισμενο το iphone σου δινει 800 ευρω το χρονο ενω ο samsung user 400 😊

Τουλαχιστον ενημερωσου πρωτα οτι υπαρχουν appstore apps που μπορεις να κανεις splitscreen στο iphone... Τον νομο της φυσικης πως τον ειδες στο νεο iphone που με μικροτερη χωρητικοτητα μπαταρια αντεχει περισσοτερο...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, hellghan είπε

Το σχόλιο μου δεν αφορά επιδώσεις αφορά καθαρά τα συγκριτικά τεστ που γίνονται αυτήν την στιγμή. Το μόνο σωστό τεστ του Α15 είναι με το Α14. Τα iPhone συγκρίνονται με τα iPhone. Μόνο κάμερα μπορείς να συγκρίνεις σε διαφορετικά λειτουργικά. 

Δεν έχει νόημα να περιμένεις κάτι να κυκλοφορίσει για να κάνεις σύγκριση… οι συγκρίσεις γίνονται πάντα με το μοντέλο που αντικαθιστά και τους “αντιπάλους” που ήδη κυκλοφορούν…

και ναι μπορείς να κανείς συγκρίσεις μεταξύ συσκευών φτάνει να ξέρεις να βάζεις κοινούς κανόνες… 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Herald είπε

αν και δεν παιζω με το κινητο μου οπως το 99%, αλλα το εχω μονο για να μιλαω Facetime με τον γιο μου

Θα το λαβω υπ οψιν οταν θα πρεπει να εχω 10 εφαρμογες ταυτοχρονα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PeggyV είπε

αν και δεν παιζω με το κινητο μου οπως το 99%, αλλα το εχω μονο για να μιλαω Facetime με τον γιο μου

Θα το λαβω υπ οψιν οταν θα πρεπει να εχω 10 εφαρμογες ταυτοχρονα.

Παλι καλα που πήρες iphone τοτε, τα android δεν μπορουν να μιλήσουν με το γιο σου. Μονο τοπικά στα 3 μέτρα αποσταση σαν walkie talkie,γιατι δεν εχουν καλο single thread performance 😂

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Herald είπε

Παλι καλα που πήρες iphone τοτε, τα android δεν μπορουν να μιλήσουν με το γιο σου. Μονο τοπικά στα 3 μέτρα αποσταση σαν walkie talkie,γιατι δεν εχουν καλο single thread performance 😂

Μην αγχώνεσαι ρε φιλαράκι, θα του πάρω και 1 Android…. έτσι για να το πετάει σαν κέρμα πάνω στο γραφειο του. 
Στην επόμενη αγορά σε παρακαλώ να έρθεις μαζί να σε έχω υπασπιστή 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, PeggyV είπε

Μην αγχώνεσαι ρε φιλαράκι, θα του πάρω και 1 Android…. έτσι για να το πετάει σαν κέρμα πάνω στο γραφειο του. 
Στην επόμενη αγορά σε παρακαλώ να έρθεις μαζί να σε έχω υπασπιστή 

Προσοχη μονο μην το κανει κομπολοι το iphone μετα. Να ακουσει μουσικη απο android με aptx και ldac να ξεμπουκωσουν τα αυτια του απο το θορυβο που ακουει τοσο καιρο με το iphone

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Προσοχη μονο μην το κανει κομπολοι το iphone μετα. Να ακουσει μουσικη απο android με aptx και ldac να ξεμπουκωσουν τα αυτια του απο το θορυβο που ακουει τοσο καιρο με το iphone

θα του κανω forward την συμβουλη σου, σε ευχαριστω και θα μιλησω με τον ΟΡΛ

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Herald είπε

Σε λίγο θα μας πειτε ότι στέλνει τον ήχο στα ακουστικά με σήματα καπνού. Επειδή δεν χρησιμοποιεί κάποιες τεχνολογίες δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικές της σχετικά με τον ήχο και την μετάδοση του με εξειδικευμένα chip.

Το διαβάζω συνέχεια από πολλούς άσχετους εδώ στο φόρουμ αλλά βαριέμαι να  απαντήσω. Λες και η Apple δεν έχει σχέση με την μουσική βιομηχανία και είναι πίσω στον ήχο. Γελάνε και οι πέτρες με την ασχετοσύνη μερικών. Οι διάσημοι dj που χρησιμοποιούν apple προϊόντα θα έπρεπε να ακούσουν τον herald και το κάθε άσχετο που γράφει στο insomnia.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...