Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Αλήθεια τώρα; απορείς με το αυτονόητο;
απορείς με το αυτονόητο;...
άσε άσε ξέρω "iOS αφού" και εμείς απλά οι τρελοί/αμαθείς/ημιμαθείς... (τι άλλα λέτε?)... ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ!

Για αυτό όσους ξέρω με iPhone με πρζουν ότι δεν βγαίνει το απόγευμα...

Ότι OS και να έχεις τα 3000 είναι 3000. end of story. physics are physics.

fixed*

Αυτα που λες είναι ακυρα... αυτη τη στιγμη το iphone 13 pro max εχει μπαταρια 4350 το s21+ εχει μπαταρια 5000, και τα 2 εχουν 120hz οθονη. Φαινομενικα σαφως καλυτερο το samsung σε μπαταρια σωστα? Ωστόσο σε drain test το iphone αντεχει 10 ωρες χρήσης, ενω το Samsung 8.20 λεπτα. Οπότε τι σε νοιαζει το φαινομενικα μικρο νουμερο μπαταριας αν διαρκει περισσότερο? Φυσικα παιζει ρολο το λειτουργικο η διαχειριση, η κατανάλωση του επεξεργαστη, προφανως ο snapdragon τραβαει πολυ περισσότερο απο τον Α15. Πληροφοριακα δεν εχω πιασει ποτε iphone, μου αρεσει πολυ περισσότερο το android σαν περιβαλλον, ωστόσο δε μπορω να μη παραδεχτω καποια πολυ θετικα που εχουν τα Iphone

Επεξ/σία από sm4rt
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Upogeios είπε

πριν χρονια, αλλαξα υπολογιστη και πηγα σε μακ... 

Πηρε καμποσο να το μαθω, μου ελειπαν αρκετα (free) προγραμματα (αλλα ο αριθμος μειωνεται συνεχως) και φυσικα μου την δινει ακομα και σημερα, που το office for mac εχει τοσες διαφορες οσες χρειαζεται για να σε εκνευρίζει χωρις ποτε να ειναι "ενα αλλο προγραμμα που θα το μαθεις καποια στιγμη".

Ξανα πηρα windows ΑΛΛΑ... Παντα υπαχει ενα mac στο σπιτι. Ειναι τοσο σταθερο, ευκολο και φτηνο** σε σχεση με τα laptop που παιζουν windows που πολυ απλα, το home computing δεν υπαρχει λογος να ειναι σε κατι αλλο.

** Mac mini 2011 παιζει ακομα σαν καινουργιο εχοντας βγει απο την πριζα μονο για να του αλλαξουμε το HDD σε SSD και να του βαλουμε max RAM.

Στα τηλεφωνα τωρα

Απο την αρχη των smart phone ειμαστε σε iOS και μια προσπαθεια που εκανα για android απλα με κουρασε με τις πολλες ρυθμίσεις και το κακο hardware ή την κακη αισθηση του hardware, εκει που το iOS ειναι ενα πραγμα και παιζει αψογα μεχρι να πεθανει το κινητο, στα android μετα απο λιγο αρχιζουν οι λοξυγγες... Περα απο το κανονικο τηλεφωνο, εχω τωρα που μιλαμε ενα 6s! 40€ του αλλαξα μπαταρια πριν 1 χρονο και παιζει οπως την πρωτη μερα! συσκευη του 2015!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ android που να παιζει σαν καινουργιο μετα απο 7 χρονια!

Το θεμα λοιπον της προσαρμογης στο νεο περιβαλλον αντισταθμίζεται και με το παραπανω!

Να αναφέρω πως ούτε εγώ είμαι φαν...προσωπικά έχω και των δύο εταιριών.Συγκεξριμένα 2 mac, 3 pc ,1 iphone, 1 android. Kαι ναι έχω και android 7ετίας που δουλεύει άψογα, έχω και macmini 2015 (νομίζω) που τρώει τα κολλήματα του αιώνα έναντι ενός winpc....οπότε μη γενικεύουμε....άλλα κάπου είναι καλά άλλα κάπου χάνουν....  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Η έξτρα κάμερα κοστίζει και σε μπαταρία πέρα από € φαίνεται.

Μπορούμε πάντως να παραθέτουμε την χωρητικότητα της μπαταρίας σε Wh και όχι mAh επιτέλους; Δεν είναι όλες οι μπαταρίες στα ίσα Volt.

Τι εννοεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Τι εννοεις;

To Wh ειναι Watt-ωρες.

Καπου ειχα διαβασει οτι χρησιμοποιειται πιο πολυ για λαπ τοπ.

Λενε οτι δειχνει πιο <<σωστα>> την δυναμη /  το <<μεγεθος>> της μπαταριας.

Umrechnungsrechner für Wattstunden (Wh) in mAh (rapidtables.org)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papp0us είπε

Samsung S21+ Update μέχρι το Android 14 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (2024).

iPhone 12 μέχρι το 2028 το αποφάσισες μονος σου,

Δεν αποφάσισα τίποτα μόνος μου τα γραπτά μένουν και όχι η αερολογίες του καθενός  .

iPhone 6S μοντέλο 2015 και ναι παίρνει iOS 15 μετα απο 6 χρόνια. 

iOS 9

iOS10

iOS 11

iOS12

iOS13

iOS14

iOS15

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δεν αποφάσισα τίποτα μόνος μου τα γραπτά μένουν και όχι η αερολογίες του καθενός  .

iPhone 6S μοντέλο 2015 και ναι παίρνει iOS 15 μετα απο 6 χρόνια. 

iOS 9

iOS10

iOS 11

iOS12

iOS13

iOS14

iOS15

το iPhone 6s δεν είναι iPhone 12, η Apple δεν αναφέρει πουθενά οτι το 12 θα υποστηρίζεται μέχρι το 2028, το αποφάσισες μόνος σου.

Τα γραπτά μένουν, οι αερολογίες όχι.

Το iPhone 12 μπορεί να παίρνει updates μέχρι και το 2050, θα το μάθουμε το 2050, πιο πριν απλά μαντεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

το iPhone 6s δεν είναι iPhone 12, η Apple δεν αναφέρει πουθενά οτι το 12 θα υποστηρίζεται μέχρι το 2028, το αποφάσισες μόνος σου.

Τα γραπτά μένουν, οι αερολογίες όχι.

Το iPhone 12 μπορεί να παίρνει updates μέχρι και το 2050, θα το μάθουμε το 2050, πιο πριν απλά μαντεύω.

Όλα τα μοντέλα ανεξάρτητους έτους παίρνουν μέχρι στιγμής 6 χρόνια update .

Πας να μου συγκρίνεις Android στα Update δεν γινεται και δεν θα φτασουν ποτε την υποστηριξη που δινει η  Apple.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dream21 είπε

Όλα τα μοντέλα ανεξάρτητους έτους παίρνουν μέχρι στιγμής 6 χρόνια update 

Βρε μαζί σου, αλλα 6 χρόνια Updates απο το 2020 είναι το 2026. Και ξαναλέω οτι μπορεί να το υποστηρίζει και 30 χρόνια, δεν μπορείς αν το γράφεις στην πέτρα όμως γιατί "μπορεί" 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Macosj είπε

Το s21 ultra πωλείται στα 850-900 ευρώ, ένα κινητό ήδη 10 μηνών, δηλαδή έχει χάσει 200 ευρώ έως τώρα. Το 12 pro max σε 12 μήνες έχασε 400 ευρώ. Το πενάκι υπάρχει και στο s21 δεν είναι μόνο στο note. Όταν λες όλα τα υπόλοιπα μοντέλα τι εννοείς? Εδώ μιλάμε για ναυαρχίδες δεν θα ασχοληθώ με την σειρά Α που καινούριο κάνει 200 ευρώ 

Το s21 ultra είναι Η ΦΕΤΙΝΗ Ναυαρχίδα ΔΕΝ έχει αλλάξει ακόμα και ούτε πρόκειται για τους επόμενους 5 μήνες .

Το s21 ultra ΔΕΝ είναι 10 μηνών παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο.

Το s21 ultra ξεκινούσε από 1299€ (Τα 128 gb)

Αυτά είναι τα αληθινά δεδομένα και όχι οι αρλούμπες που γράφεις .

Πάμε τώρα στα μεταχειρισμένα . Υπάρχει αγγελία ΕΔΩ στα 850€ αγορασμένο Μάιο έκδοση 256€ από ελληνικό κατάστημα .

Αν λέμε αν το πουλήσει στα λεφτά που ζητάει και δεδομένο πως η έκδοση αυτή είχε 1399 έχει χάσει 550€ (!) χωρίς να αλλάξει μοντέλο καν .(Δεν έχει βγει s22 και ούτε πρόκειται για τους επόμενους μήνες )

τώρα η πρόκληση .

Βρες μου 12 pro max (συσκευή που έχει αντικατασταθεί με νεότερο μοντέλο ) σε αυτά τα λεφτά και σου βγάζω το καπέλο .

Σου δίνω και το ελεύθερο να έχει αγοραστεί τον προηγούμενο χρόνο και να είναι 128GB 

ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papp0us είπε

Βρε μαζί σου, αλλα 6 χρόνια Updates απο το 2020 είναι το 2026. Και ξαναλέω οτι μπορεί να το υποστηρίζει και 30 χρόνια, δεν μπορείς αν το γράφεις στην πέτρα όμως γιατί "μπορεί" 

Ok. Το 2013  είχα πάρει τo Nexus 5 που υποτιθεται οτι ηταν μαμισιο pure Android και μην σου πω οτι το 2016 δεν ειχε παρει Nougat εαν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Το s21 ultra είναι Η ΦΕΤΙΝΗ Ναυαρχίδα ΔΕΝ έχει αλλάξει ακόμα και ούτε πρόκειται για τους επόμενους 5 μήνες .

Το s21 ultra ΔΕΝ είναι 10 μηνών παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο.

Το s21 ultra ξεκινούσε από 1299€ (Τα 128 gb)

Αυτά είναι τα αληθινά δεδομένα και όχι οι αρλούμπες που γράφεις .

Πάμε τώρα στα μεταχειρισμένα . Υπάρχει αγγελία ΕΔΩ στα 850€ αγορασμένο Μάιο έκδοση 256€ από ελληνικό κατάστημα .

Αν λέμε αν το πουλήσει στα λεφτά που ζητάει και δεδομένο πως η έκδοση αυτή είχε 1399 έχει χάσει 550€ (!) χωρίς να αλλάξει μοντέλο καν .(Δεν έχει βγει s22 και ούτε πρόκειται για τους επόμενους μήνες )

τώρα η πρόκληση .

Βρες μου 12 pro max (συσκευή που έχει αντικατασταθεί με νεότερο μοντέλο ) σε αυτά τα λεφτά και σου βγάζω το καπέλο .

Σου δίνω και το ελεύθερο να έχει αγοραστεί τον προηγούμενο χρόνο και να είναι 128GB 

ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

10" αναζήτηση

C4l9elg.png

Το οτι μετράτε τα κινητά με βάση το πόσα θα τα πουλήσετε πάλι δεν το καταλαβαίνω; Ποιος αγοράζει 1300€  κινητό για να το πουλήσει μετά απο 6 μηνες, και πρέπει ξαφνικά η μεταπωλητή αξία εξαμήνου να είναι υψηλή;

Αυτό που κάπως μετράει είναι το πόσα θα πάρεις αν το δώσεις μετά απο 3 χρόνια π.χ και εκει η apple κερδίζει χαλαρά.

10 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ok. Το 2013  είχα πάρει τo Nexus 5 που υποτιθεται οτι ηταν μαμισιο pure Android και μην σου πω οτι το 2016 δεν ειχε παρει Nougat εαν θυμαμαι καλα.

Ε είπαμε είναι γνωστό το θέμα του Android, αλλα φαίνεται να στρώνουν. 4 Χρόνια και τουλάχιστον 3 μεγάλα update η Samsung, 5 χρόνια η Google, σιγά σιγά θα μπουν και αυτοί σε σειρά

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Αλήθεια τώρα; απορείς με το αυτονόητο;
απορείς με το αυτονόητο;...
άσε άσε ξέρω "iOS αφού" και εμείς απλά οι τρελοί/αμαθείς/ημιμαθείς... (τι άλλα λέτε?)... ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ!

Για αυτό όσους ξέρω με iPhone με πρζουν ότι δεν βγαίνει το απόγευμα...

Ότι OS και να έχεις τα 3000 είναι 3000. end of story. physics are physics.

fixed*

Δεν έχει να κάνει μονο το OS έχει να κάνει και με το socket. Γιαυτό η qualcomm είναι κορυφαία, γιατί καταφέρνει να έχει πολύ καλύτερη αυτονομία στα ίδια mAH(σε σύγκριση με exynos-mediatek). Προφανώς όταν μιλάμε για το καλύτερο socket αυτή την στιγμή στην αγορά, ε λογικό είναι να έχει καλύτερη αυτονομία με μικρότερη μπαταρία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Ε είπαμε είναι γνωστό το θέμα του Android, αλλα φαίνεται να στρώνουν. 4 Χρόνια και τουλάχιστον 3 μεγάλα update η Samsung, 5 χρόνια η Google, σιγά σιγά θα μπουν και αυτοί σε σειρά

Αυτό είναι το άσχημο με το Android ότι το παίρνουν pure android και μετα η καθε εταιρια πρεπει να το παραμετροποιησει στο UI της και ξεχωριστα για το καθε μοντελο της εκει  και χανετε η μπάλα δυστηχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...