bananasplit Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα.Έχω το mi 10t.και προσπαθώ να το διαμορφώσω όπως το προηγούμενο xiaomi.Θέλω λοιπόν να δημιουργήσω κωδικό κλειδώματος οθόνης(χρειάζεται για να έχεις πρόσβαση στα google passwords σου),αλλά ταυτόχρονα να είναι απενεργοποιημένος,ώστε να μπορεί πχ η κόρη μου,να ανοίξει το κινητό και να δει παιδικά χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσει κωδικό.γνωρίζω πως στο προηγούμενο xiaomi μου γινόταν κανονικά.στο 10t δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το κάνω.παίζει να έχει κανείς υπόψιν του κάποιο workaround;;
jim_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν νομιζω να γινετια αυτο που λες. Αν θες, καντης εναν guest χρηστη που δεν εχει κωδικο και μαθε την να μπαινει εκει για τα παιδικα.
bananasplit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο προηγούμενο γίνεται κανονικά πάντως..και μου δημιουργεί πρόβλημα που δε γίνεται σε αυτό..
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι δεν λες καλά,ή θα κλειδώνει ή δεν θα κλειδώνει.
bananasplit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο mi max 2,έχω δημιουργήσει κωδικό κλειδώματος οθόνης.ένα pin.χωρίς όμως να κλειδώνει η οθόνη.αυτό με βολεύει ούτως ώστε και να έχω πρόσβαση στους κωδικούς google,(και στις εφαρμογές τράπεζας κλπ) και να ξεκλειδώνει το κινητό μου απλά με swipe.βέβαια είναι miui 9 και Android 7.1.1. Στο καινούριο δε με αφήνει να κάνω κάτι παρόμοιο.όπως δε με αφήνει ούτε να αποθηκεύσω το αποτύπωμα ΧΩΡΙΣ να το χρησιμοποιώ.(μόνο για τις εφαρμογές της τράπεζας).
jim_p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μπορει τοτε να ειναι καποιος νεος περιορισμος που εχει η νεοτερη εκδοση του android που φοραει η νεα συσκευη σου. 1
bananasplit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 νέες εκδόσεις,νέοι περιορισμοί..στο παλιό έχει μια υπέροχη επιλογή:να απαιτείται ο κωδικός;του πατάς το ποτέ και είσαι κομπλέ..άντε να βρω τρόπο να βλέπω τα passwords χωρίς να κλειδώνει η οθόνη.ντε και καλά οτι το κάνει για την προστασία σου.ΔΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.τους θέλω χύμα.μπααα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα