Προς το περιεχόμενο

Thief: Deadly Shadows [Thief 3] (2004)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα το readme του παιχνδιου για να δω τι απαιτησεις εχει...και εκπληκτος επεσε το ματι μου στην ακολουθη προταση :

"Thief: Deadly Shadows does not support play on notebook and laptop computers"

πως γινεται αυτο?μπορει να μου το εξηγησει καποιος ?? :roll:

Δημοσ.

den kserw an ysxiei alla an ysxiei::mpravo sto thief 3 gia thn eilikrinia tou!polla games dhlwnoun apaithseis pseftikes!

ontws ta notebook xanoun sta games logw::1.xamhlwn kartwn grafikwn.

2.argwn hardisk

3.elaxisth mnhmh [yparxoun eksaireseis]!

kala ekane loipon h etairia kai proeidopoihse tous katanalwtes!

aliws polloi tha thn patousan!

p.s "doesnt support" den shmainei oti to game den paizei se OLA ta laptop,alla shmainei oti an tyxwn exete problems ,h etairia den mporei kai den yposxetai na ta lysei!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι 3 cds και είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό.Το τερμάτισα μέσα σε 4 μέρες.Αν έχεις παίξει και το Splinter Cell είναι κάτι ανάλογο με τη μόνη διαφορά ότι είσαι στο μεσαίωνα και έχεις ως όπλα σου βέλη θορύβου, φωτιάς, κανονικά βέλη, λάδια για να γλιστράει ο εχθρός, νάρκες και άλλα γαμάτα πραγματάκια!Εμένα με εγκλήματισε από την πρώτη στιγμή τόσο η υπόθεση που είναι αρκετά μεσαιωνική όσο και το gameplay!Φυσικά μη νομίζεις ότι είναι προχωράω και σκοτώνω.Άλλωστε αν έχεις παίξει το Splinter Cell θα ξέρεις.Αναλογίσου μόνο αυτό:μπορείς να τερματίσεις το παιχνίδι χωρίς να σκοτώσεις κανένα!Φυσικά λίγο δύσκολο αλλά μαγκιά αν το καταφέρεις.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις παίξει κανένα παιχνίδι της σειράς Thief τότε πάρτο....μπορεί ή να το λατρέψεις ή να το μισήσεις!

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Αν έχεις παίξει τα προηγούμενα τις σειράς τότε το 3ο το Deadly Shadows ΔΕΝ λέει και πολλά πράματα.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που το λέω ,μιας και είμαι φαν πορωμένος της σειράς, αλλα το τελευταίο Thief δεν με έκανε θετική εντύπωση ,δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Συγκεκριμένα, το πολυδιαφημιζόμενο IQ ειναι επιεικός άθλιο για σημερινά δεδομένα,καθώς και τα γραφικά του είναι ,σκέτο, άθλια για σημερινα δεδομένα.Φαντάσου δεν μπήκαν καν στο κόπο να βάλουν ένα τόσο δα μικρούλη shader για το νερό το οποίο είναι pixelοτο ενώ η μοναδική χρήση του dx9 είναι για τις σκίες αλλά και αυτές υπολοίπονται αρκετά απο τις σκιές που είδαμε στο splinter cell 1.(Φαντάσου)

Εβγαλαν το αγαπημένο μου arrow rope ενω απο κάποιο σημείο και μετά βαριόμουν να κρύβομαι και άρχισα να τρέχω στις πίστες φανερά με τους εχθρούς να με ακολουθούνε μέχρι κάποιο σημείο και μετα να ξαναγυρίζουν στο πόστο τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα!

Η υποθέση του είναι γραμμική (άσχετα τι υπόσχονταν οι τύποι τις Eidos πριν κυκλοφορήσει) και το σημαντικότερο ίσως απο όλα δεν έχει το στοιχείο της έκπληξης-τρόμου που περίμενα να δω.

Λυπάμαι αλλά ,κατα τη γνώμη μου, είναι κατώτερο των περιστάσεων και περίμενα περισσότερα απο αυτό σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Ως παιχνίδι απο μόνο του είναι αρκετά καλό!

Ως Thief 3 όμως είναι ολίγον απογοητευτικό!

Δημοσ.
Αν δεν έχεις παίξει κανένα παιχνίδι της σειράς Thief τότε πάρτο....μπορεί ή να το λατρέψεις ή να το μισήσεις!

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Αν έχεις παίξει τα προηγούμενα τις σειράς τότε το 3ο το Deadly Shadows ΔΕΝ λέει και πολλά πράματα.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που το λέω ,μιας και είμαι φαν πορωμένος της σειράς, αλλα το τελευταίο Thief δεν με έκανε θετική εντύπωση ,δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Συμφωνώ 100%

Τα Looking Glass Studios είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά τόσο στα 2 Thief όσο και στο System Shock 2

KANENA παιχνίδι από τότε δεν κατάφερε να ξεπεράσει (ή έστω να πλησιάσει) την στμόσφαιρα & το όλο κλειστοφοβικό κλίμα που δημιουργούσαν. Ας μην ξεχνάμε ότι το Thief 1 έθεσε τον όρο Stealth ως κατηγορία σε games...

Προτείνω να πάρεις το #2 και μετά να κατεβάσεις όλες τις Fan Missions που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς

Δημοσ.

re padia tosa xalia grafika exei?

egw apo screenshots pou eida mou aresan polu kuriws logw gi auto mou arese to paixnidi ... Epeidh exw paiksei kai far cry lete na kserasw me auta ta grafika?

Δημοσ.

Αν το συγκρίνεις με το Far Cry σιγουρα θα ξενερώσεις με τα γραφικα!

Αν όμως δεν έχεις παίξει άλλο παιχνίδι της σειράς Thief πάρτο και ρίξε μια ματιά.Μπορεί να σου αρέσει!

Εγώ,απλά,αναφέρομαι οτι οι κύριοι της Eidos δεν μας έδωσαν ένα άξιο εκπρόσωπο της σειράς Thief!

*Χαριτολογόντας,όπως όταν οι Metallica κυκλοφόρησαν το "Load".Ήταν ένα καλό metal cd ΑΛΛΑ για μπάντα επιπέδου Metallica ..... είπαν οτι είναι απαράδεκτο!

(Αν και εγώ έχω κάποιες ενστάσεις γι'αυτό αλλά δεν είναι επι του παρόντος θέματος!)

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε γιατι δεν σκοτωνεις κανενα.Αν εισαι και εσυ σαν εμενα και σου αρεσει το ανεγκεφαλο σφαξiμο χωρις σκοπο και αιτια,να πλεσιωνεται απο φοβερα γραφικα προτιμησε το painkiller.

• 7 μήνες μετά...
  • 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικά αυτό το παιχνίδι αξίζει να το παίξεις μόνο και μόνο για να παίξεις το επίπεδο "Looting the cradle".

Είναι με διαφορά ότι τρομακτικότερο έχω ζήσει μπροστά από τον Η/Υ.

Για να καταλάβετε γιατί μιλάω, το Amnesia μπροστά του δεν πιάνει μία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...