Προς το περιεχόμενο

Thief: Deadly Shadows [Thief 3] (2004)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν οπαδός της σειράς δεν μπορούσα να μην το δοκιμάσω. Αν και λόγω εξεταστικής δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ όσο θα ήθελα το παιχνίδι έχει πολύ όμορφα γραφικά ,άψογη ατμόσφαιρα και πάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε 9500@pro και 2100+.

Φυσικά το όλο θέμα είναι να μην αρχίζετε και σφάζετε κόσμο απλά...act like a good thief :)

Περισσότερα εδώ:

http://www.thief3.com/main.html

Δημοσ.

Dreamstorm, αξίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι να το αγοράσεις είτε είσαι ή όχι οπαδός της σειράς Thief?Πρίν κάτι χρόνια είχα παίξει ενα απο τα προηγούμενα της σειράς και αν δεν κάνω λάθος έπρεπε να εισβάλεις σε χώρους αλλά να μην έχεις το ελεύθερο να σκοτώσεις κόσμο(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ).Γι αυτό και σε ρώτησα αν αξίζει, να το αγοράσω

• Moderators
Δημοσ.
έπρεπε να εισβάλεις σε χώρους αλλά να μην έχεις το ελεύθερο να σκοτώσεις κόσμο

Yeap,ετσι ειναι αλλα δεν εισαι υποχρεωμενος να μην σκοτωσεις..Απλα ειναι πιο ατμοσφαιρικο το παιχνιδι αν δεν σκοτωνεις αλα ραμπο!Υπαρχουν και συγκεκριμενες αποστολες που δεν πρεπει να σκοτωσεις κανενα!Χωρις να το εχω δει,ακουω πως ειναι φοβερο..Αν ειναι σαν τους προκατοχους του,σιγουρα αξιζει τα λεφτα του!!!

Δημοσ.

Πάντως,κατα τη γνώμη μου μου, είναι το Thief I το πιο ψυχιδελικό παιχνίδι που έχω παίξει.Η gothic ατμοσφαιρά του ήταν Α-ΠΑΙ-ΧΤΗ.Παιχνίδι με αυτά τα 2 στοιχεία σε τέτοιο βαθμό δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Μακάρι και το Deadly Shadows να στηρίζεται σε αυτά τα 2 στοιχεία και όχι μόνο στα γραφικά του.

Πάντως σύμφωνα με το gamerankings το Thief 3 έχει μέση βαθμολογία 86% δηλ. μέτριο.Εγώ πάντως ,αν και εμπιστεύομαι αρκέτα το εν λόγω site, θα κρατήσω μια πισινή γιατί πιστεύω οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει σε ιδιαίτερη κατηγορία games δηλ.είτε θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις ενώ θα πρέπει να βαθμολογηθεί περισσότερο για την ατμόσφαιρα ή τον μυστικιστικό χαρακτήρα του και όχι τοσο για το gameplay του.

Όσο λατρεύουν τις σειρές thief θα καταλάβουν τι εννοώ....γιατί τα έχουν νιώσει.Όσοι το μισουν μάλλον θα είναι φαν τον καθαρά shoot 'em up.

Παίζω παιχνίδια εδω και πόλλα χρόνια και τη σειρά Thief την έχω κατατάξει στην 3η θέση του πιο αγαπημένου μου game!(Στην 1η είναι το HL και στη 2η to Baldurs Gate 2...αν σας ενδιαφέρονται)

*Dreamstorm να υποθέσω οτι είσαι και εσύ fanatic με το Thief?

Δημοσ.

Sorry για αυτό το 2ο post μου τόσο συντομα αλλα ξέχασα να σας πω οτι το Thief 3 θα το έχω αύριο και μέσα στο σαβ/κο θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Εν αναμονή λοιπόν!

Δημοσ.
Πάντως σύμφωνα με το gamerankings το Thief 3 έχει μέση βαθμολογία 86% δηλ. μέτριο.

Ε όχι και μέτριο με 86% Σε πληροφορώ ότι τα περισσότερα ξένα sites για παιχνίδια βάζουν σε ελάχιστα παιχνίδια πάνω από 90%. Για δες και το far cry πόσο έχει...92% νομίζω. Μην κοιτάς που κάποια άλλα περιοδικά του χώρου βάζουν συχνά-πυκνά πάνω από 95% .

Επειδή, λοιπόν, με τις βαθμολογίες δε βγάζεις άκρη, καλύτερα να διαβάζεις τα reviews.

Εδώ να πω ότι και για εμένα η σειρά Thief είναι από τις αγαπημένες μου. Για όσους θέλουν να θυμηθούν λίγο τα παλιά ας πάνε εδώ

thiefmissions

για να βρουν πληθώρα νέων αποστολών (μέχρι και campaigns) !

Ανάμεσα στα reader's reviews του Gamespot βρήκα τα εξής

"I think Ion Storm should have stuck with just a PC version; there are several obvious sacrifices to make it for the XBox, most notably, the mass amounts of load screens"

"This is what happens when a games designer sells his soul to the XBOX. First Deus Ex 2 and now this great pedigree, watered down and dumbed down graphics and controls. The levels are also tiny, just so the XBOX's small amount of RAM can keep up.I have a top end PC and when done right, ie Farcry, games on my PC make you realise just how much we can do with graphics these days. I have just finished playing Splinter Cell 2 and this game shows how a stealth game should look "

"This game definitely suffers from being co-designed for the X-Box. Namely, the sizes of the maps are very small. Every mission has to be divided into at least two small zones. Plus, many areas feel tight and cramped, and the game doesn’t reward creativity like the previous two did. The levels are still good, but most of them are somewhat plain. The rope arrows are gone, but it doesn’t matter, since the small level sizes pretty much prevent vertical thinking."

“Thief: Deadly Shadows” ends up being a long game. It took me over 30 hours to get through it, searching every nook and cranny and trying not to kill anyone. In this time, I rarely got bored or tired of the game. Regardless of how you play, there is a ton of content here, in stark contrast to games that only give you an 8-hour campaign. Once you play this game, it’s easy to recognize that a lot of people who worked on the first two games also worked on this game. “Deadly Shadows” is more than worthy of carrying the “Thief” name. The X-Box may have kept this from being “Game of the Year”, but at least it didn’t keep it from being great"

Δημοσ.

Ntinsky, η γνώμη μου είναι πως είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να το αγοράσεις. Ξαναλέω πως η όλη φάση ή η μαγεία ή οπως θέλετε πείτε το είναι να λειτουργείς σαν κλέφτης. Να κρύβεσαι στις σκιές, να παρακολουθείς τις κινήσεις των φρουρών , να περπατάς αθόρυβα κτλ... Ε και άμα βαρεθείς βγάζεις το dagger και αρχίζεις τα backstab :P

Οι οπαδοί των σκοτώνω ό,τι κινείται μάλλον πρέπει να κάνουν άλλη επιλογή.

Δημοσ.

Callahan επειδή το gamerankings το συμβουλεύομαι πάρα πολυ καιρο ασε να σου εξηγήσω πως "παίζουν " οι βαθμολογίες του.

Το Far Cry έχει 90% αλλά το έχουν κάνει review 122 περιοδικά.Όταν πρωτοεμφανίστηκε το Far cry είχε βαθμολογία 95,5% στα λιγοστά αρχικά review.Με τον καιρό όσο προστίθενται περισσότερα review πέφτει η βαθμολογία και για αυτό έχει σήμερα 90%.

Επομένως,αν το Thief3 έχει αρχικά 86% η βαθμολογία αυτή είναι το ανώτερο και μέσα σε 2 μήνες θα φτάσει σίγουρα το 83% δηλ. θα πέσει.

Αυτό οφείλεται γιατί μειώνεται και ο ενθουσιασμός του κόσμου αλλά και τον περιοδικών για κάθε παιχνίδι μετά απο λίγο καιρό απο την εμφάνισή του.

Παράδειγμα πάλι το Far cry σε review που του έχουν γίνει την 1/6/04 του έβαλαν βαθμολογία 80% κάτι που είναι απαράδεκτο.

Ή το Max Payne ξεκίνησε με βαθμολογία 95,5% και έπεσε στο 89% μετα απο λίγο καιρό.

Βέβαια το κύριο χαρακτηριστικό της βαθμολογίας του Thief είναι αυτο που ανέφερα σε πιο πάνω post είτε το λατρεύεις ή το μισείς και γι'αυτο οι βαθμολογίες του είναι ή πολύ ψηλές ή αρκετά χαμηλές.

**Πάντως αν θέλετε να κοιτάτε κάποιο περιοδικό σχετικά με βαθμολογίες που δείχνουν πραγματικά πόσο αξίζει ενα παιχνίδι σας συμβουλεύω να ρίχνεται μια ματιά στο Pc Gamer UK.Eιναι το πιο αντικειμενικό,κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί κάθεστε και ασχολείστε με reviews και βαθμολογίες! αν εμένα ένα παιχνίδι μου αρέσει, πάει και τελείωσε , ας το έθαψε και ο μισός κόσμος.

όπως και στις ταινίες, αν μου αρέσει ,τέλος!

Δημοσ.

Egw pou to pira pantws

se

1024x768, Jigh detail, bloom off (ti einai to bloom telika?), shadows sto terma kai sernetai

to PC mou einai ayto tis ypografis omws o A64 einai XP 2200+, i mnimi 512MB kai i radeon 9800 pro!

Kala re paidia toso xalia programming? to FarCry pigaine poly kalytera!

Δημοσ.

Molis to ekana install k to peksa kana misawro kai o pseira exei dikio....polu vary to game...to far cry sto low details epeze mia xara stin 9100 128mb pou xw me to patchaki alla to Thief3 mallon thelei k afto kana patch...to eixa sto 1024x768 me peripou sto medium ta details alla sernotan.... to gamma tou thelei sigoura fix kai alla polla,......ade na doume an tha vgei kana patch....

Δημοσ.

περίεργο ρε παιδιά. Εγώ το παίζω με 1024*768 , shadow detail στη μέση περίπου και τους drivers στο balanced. Δεν έχω συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τώρα αυτό το bloom ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι, το έχω τικαρισμένο πάντως.

Δημοσ.

to bloom telika kanei ena elafry blur otan kineisai. To paratirisa stous xaraktires prwta. Den einai tpt sovaro. To ebgala pantws. Gia ta grafika tou pantws SIGOURA kati den paei kala me tin apodosi...Eipame na exei skies alla den einai KAN soft shadows gia na peis oti einai bary to game....Bad programming gia akoma mia fora...

Anamenontas to patch....

A! Episis exw problima sta grafika! Wres wres, merika meri fwtizontai kai an gyrisw kapws to mouse, ginontai skiera. Kai to anapodo. KEWL! Me Catalysts 4.5 paizw.

Δημοσ.

Το τέλειωσα χθες το βράδυ. Πιστεύω ότι το 2 ήταν πολύ καλύτερο. Νομίζω ότι από πλευράς ιστορίας το γ@@@@@νε : ζόμπι, φαντάσματα, ΥΜΑΡΤΟΝ. Α και που πήγαν τα rope arrows και οι άπειρες βόλτες στις σκεπές της πόλης????? Από πλευρά πόρων δεν είχα προβλήματα δεν πιστεύω ότι ήταν τόσο βαρύ (έχεται παίξει το SimCity 4???).

A! Episis exw problima sta grafika! Wres wres, merika meri fwtizontai kai an gyrisw kapws to mouse, ginontai skiera. Kai to anapodo.

ναι το πρόσεξα και εγώ.

Πάντως αν και έχω πολλά παράπονα με "καθύλωσε" στο PC 2 μέρες και ας έχω και εξεταστική από βδομάδα....................

ΥΓ. αγοράστε fire, water arrows και βρέιτε όσο περισσότερο holy water μπορείτε......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...