teohokage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα μπορεί να μου εξηγήσεις κάποιος τι συμαίνει αυτός ο πίνακας <<Πίνακας Απόσβεσης Επιδότησης Υπηρεσιών Λιανικής>> γιατί προσπαθώ να υπολογίζω το ποσό αν φύγω νωρίτερα. Πρέπει να έχω πάρει κάποια επιδότηση στο σταθερό για να ισχύει αυτό το πινακάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι λόγω της έκπτωσης που έχουμε στο πάγιο όταν κάνουμε σύνδεση με χρονική δέσμευση (συνήθως 24μηνη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Είναι λόγω της έκπτωσης που έχουμε στο πάγιο όταν κάνουμε σύνδεση με χρονική δέσμευση (συνήθως 24μηνη). Άρα δεν είναι αν πχ στην αρχή σου δώσανε δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης ή κάτι παρεμφερές?? άρα τα υπολογίζω κανονικά μαζί με το 1/3 απο το πάγιο μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Άλλο τα τέλη ενεργοποίησης, άλλο τα τέλη πρόωρης διακοπής. Τα δεύτερα είναι αυτά που σε απασχολούν. Ο κανονισμός προβλέπει ότι θα πληρώσεις το μικρότερο ποσό, μεταξύ 2 υπολογισμών. Δηλαδή το μικρότερο από τα παρακάτω: Το συνολικό ποσό έκπτωσης που έχεις λάβει έως τον μήνα διακοπής. Το 1/3 των παγίων μέχρι τη λήξη της συμφωνημένης διάρκειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι το ξέρω το θέμα είναι εκτός απο το 1/3 των υπολειπόμενων παγίων μου προσθέτουν και ένα ποσό γύρω στα 20 ευρώ απο το πινακα <<Πίνακας Απόσβεσης Επιδότησης Υπηρεσιών Λιανικής> και θέλω να δω αν πρέπει ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτό αφορά τα λειτουργικά κόστη για την "δωρεάν" ενεργοποίηση της σύνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, jkoukos είπε Αυτό αφορά τα λειτουργικά κόστη για την "δωρεάν" ενεργοποίηση της σύνδεσης. μα αφού πλήρωσα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό ή δεν έχει σημασία?? Εγω έκανα αυτην την πράξη 1/3*5*19,89 + 20,55 που είναι ο μήνας που αντιστοιχεί απο το πινακακι Απόσβεσης Επιδότησης Υπηρεσιών Λιανικής. Σύνολο 53,70 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από teohokage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω 100ρα VDSL στη Nova με 24μηνο 2Play συμβόλαιο το οποίο λήγει 10/12/21. Θέλω να μεταβώ σε 200ρα FTTH της Cosmote. Η Nova λοιπόν μου ζήτησε για τους 2 αυτούς μήνες της πρόωρης διακοπής 210 ευρώ! Όταν τους ρώτησα, μέσω Messenger, από πού προκύπτει αυτό, μου είπαν αόριστα από το συμβόλαιο που υπέγραψα. Κια όταν τους είπα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, έπεσε σιγή ασυρμάτου. UPDATE: Απάντησαν πως θέλουν "105 ευρώ για τη βασική υπηρεσία και 105 για την υπηρεσία VDSL". Φυσικά, δεν έδωσαν πώς υπολογίζονται αυτές οι τιμές. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από unforgiven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα