He1c Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά έκανα δώρο πρόσφατα στη κοπέλα μου τα παρακάτω ακουστικά Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Bluetooth Handsfree. Αφενός έχουμε πρόβλημα με τη λειτουργια του bluetooth δεν "βρισκει" τη συσκευη καν για να προχωρησουμε σε ζευξη κλπ. Αφετέρου εχουμε θεμα με τις ρυθμισεις στο bluetooth της συσκευης ενω εχουμε το ιδιο μοντελο κινητου τηλεφωνου (Redmi Note7) θα παραθεσω φωτογραφιες για να καταλαβετε. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταει; η πεσαμε σε ελαττωματικό προιον; στη πρωτο screen shot ειναι στο δικο μου τηλ που μου εχει την επιλογη για περισσοτερες ρυθμισεις ενω στο δευτερο screen shot ειναι το δευτερο τηλεφωνο που δεν υπαρχει η επιλογη για περισσοτερες ρυθμισεις. ελεγα μηπως χρειαζεται καποια περετερω ρυθμιση. Ειμαστε αποσταση και δε μπορω να το δοκιμασω στο δικο μου τηλεφωνο, αν και προσπαθησε να το συνδεσει σε διαφορετικη συσκευη ανεπιτυχως ομως. Αν γνωριζει καποιος τον ευχαριστω πολυ.
nikodemus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 καλησπέρα φίλε. Τα ακουστικά αυτά ,τα έχω. Μας τα λες λιγάκι μπερδεμένα : όταν λές '' η συσκευή '' εννοείς το κινητό? Καταρχήν αν είναι καινούρια, είναι φορτισμένα? Έχεις βγάλει τη μικρή ζελατινούλα απο τις επαφές για να μπορέσει να φορτίσει? Έχουν αναμμένα τα λεντάκια τους? Όσον αφορά τις ρυθμίσεις bt , για την κάθε συνδεδεμένη συσκευή μπαίνεις με το βελάκι δεξιά αντίστοιχα (2o screen shot) . Πάντως πολύ περίεργο να μην τα '' βλέπει'' το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα