leftis95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση για αγορά smartphone με max budget 250€. Όπως θα δείτε παρακάτω, έχω κακή εμπειρία με MIUI, οπότε θα ήθελα να το αποφύγω. Από καινούργιες συσκευές, έχω δει το Realme 8 5G που φαίνεται καλό. Έχετε κάποια πρόταση για καινούργιο ή και μεταχειρισμένο; Υπάρχει καμία συσκευή που αξίζει να περιμένω να λανσαριστεί; 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Και μεταχειρισμένες 5) Μέγεθος οθόνης; Πάνω από 6' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 5g (απαραίτητο), NFC (προαιρετικά) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, όσο καλύτερες γίνεται 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι MIUI (Xiaomi) 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Browsing, youtube, netflix, spotify
Fotia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για 5G πρεπει ο παροχος σου να υποστηριζει μια συσκευη. Kοιτα στις σελιδες των παροχων για τις επιλογες σε μοντελα. Το Realme 8 5G με προχειρη αναζητηση το εχει η Cosmote και η Vodafone . Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia 1
GATE123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, leftis95 είπε Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση για αγορά smartphone με max budget 250€. Όπως θα δείτε παρακάτω, έχω κακή εμπειρία με MIUI, οπότε θα ήθελα να το αποφύγω. Από καινούργιες συσκευές, έχω δει το Realme 8 5G που φαίνεται καλό. Έχετε κάποια πρόταση για καινούργιο ή και μεταχειρισμένο; Υπάρχει καμία συσκευή που αξίζει να περιμένω να λανσαριστεί; 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Και μεταχειρισμένες 5) Μέγεθος οθόνης; Πάνω από 6' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 5g (απαραίτητο), NFC (προαιρετικά) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, όσο καλύτερες γίνεται 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι MIUI (Xiaomi) 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Browsing, youtube, netflix, spotify Το Realme 8 5 G έχει οθόνη LCD και δεν έχει και τόσο καλή κάμερα. Επίσης έχει και επεξεργαστή MTK Από την άλλη το Realme 8 pro είναι καλύτερο σε κάμερα με Super AMOLED και επεξεργαστή SD αλλά δεν έχει 5 G. Το Realme X50 5G είναι κοντά σε κάμερα από το 8 pro καλύτερο σε επεξεργαστή λόγο του SD 765 αλλά έχει οθόνη LCD. Μικρό το κόστος. 27 λεπτά πριν, Fotia είπε Για 5G πρεπει ο παροχος σου να υποστηριζει μια συσκευη. Kοιτα στις σελιδες των παροχων για τις επιλογες σε μοντελα. Το Realme 8 5G με προχειρη αναζητηση το εχει η Cosmote και η Vodafone . Αν έχει το n78(3500) στην συμβατότητα δικτύου έχει και στα τρία δίκτυα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123 1
Fotia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δυστυχως συμβατοτητα n78(3500) πολλα εχουν στα χαρακτηριστικα , αλλα δεν ειναι στην λιστα των παροχων . Τα γνωστα ,καποιο κλειδωμα ,να πουλανε τα κινητα που συνεργαζονται ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα