Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Με χτυπησε ευτυχως λιγο καποιος προχτες και οι δυο εταιρειες ειναι στο φιλικο διακανονισμο Ο φανοποιος μου εδωσε ενα εντυπο να του εκχωρησω το δικιαωμα να πληρωθει απο την δικη μου ασφαλιστικη αλλα ...δεν μου αρεσει Υπαρχει καποιο υποδειγμα να το κανω μεσω gov.gr ? Θα εχει τυπο Υπεθυνης δηλωσης οτι εκχωρω ...κλ κλπ ή εξουσιοδοτησης ?
NTC Labs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτα του δινονται απο τις ασφαλιστικες, δεν εχει σχεση το gov. Μπορεις να ζητησεις το εντυπο απο την ασφαλιστικη σου επισης. Γιατι δεν σου αρεσει αυτο που σου εδωσε? Αλλο η εκχωρηση αλλο η εξουσιοδοτηση. Εξουσιοδοτηση θα ηταν να εισπραξει εκ μερους σου και να στα αποδωσει. Εχωρηση ειναι να εισπραξει αυτος και να τα κρατησει. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από NTC Labs 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αυτα του δινονται απο τις ασφαλιστικες, δεν εχει σχεση το gov. Μπορεις να ζητησεις το εντυπο απο την ασφαλιστικη σου επισης. Γιατι δεν σου αρεσει αυτο που σου εδωσε? Αλλο η εκχωρηση αλλο η εξουσιοδοτηση. Εξουσιοδοτηση θα ηταν να εισπραξει εκ μερους σου και να στα αποδωσει. Εχωρηση ειναι να εισπραξει αυτος και να τα κρατησει. Για Εκχωριση δεν βλεπω να υπαρχει κατι στο gov.gr Θελω να αποφυγω το ΚΕΠ για το γνησιο της υπογραφης
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο φανοποιος μου εδωσε ενα εντυπο να του εκχωρησω το δικιαωμα να πληρωθει απο την δικη μου ασφαλιστικη αλλα ...δεν μου αρεσει Εσύ το αμάξι σου θέλεις να πάρεις έτοιμο, τι σε νοιάζει πως θα πληρωθεί αυτός? Θέλεις να τα βάλεις απ' την τσέπη σου και να τρέχεις να τα παίρνεις απ' την ασφαλιστική σου μετά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εσύ το αμάξι σου θέλεις να πάρεις έτοιμο, τι σε νοιάζει πως θα πληρωθεί αυτός? Θέλεις να τα βάλεις απ' την τσέπη σου και να τρέχεις να τα παίρνεις απ' την ασφαλιστική σου μετά? Για να το παρω ετσι πρεπει κι αυτος να πληρωθει και αν δεν του δωσω μια εκχωριση δεν γινεται . Εστειλα email σε anytime για οδηγιες Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να το παρω ετσι πρεπει κι αυτος να πληρωθει και αν δεν του δωσω μια εκχωριση δεν γινεται Ναι, το πρόβλημα σου ποιο είναι? Πολλοί το κάνουν αυτό.
tutuyo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) στανταρ πρακτικη ειναι αυτο, δεν καταλαβαινω που κολλας, ισα ισα διευκολυνση για εσενα ειναι, καθως δεν μπλεκεις ως ενδιαμεσος με συνεργειο και ασφαλιστικη παιρνεις το αμαξι ετοιμο φτιαγμενο και μετα αυτος κανει αιτημα προς την ασφαλιστικη για να του δωσει τα λεφτα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από tutuyo
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ειναι κατι-όλοι οι μαστορες το ιδιο κανουν για να μη πληρωσεις εσυ και πρεπει επειτα να παραλαβεις επιταγη εσυ. Καντο σε ΥΔ τυπικο ειναι
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Με χτυπησε ευτυχως λιγο καποιος προχτες και οι δυο εταιρειες ειναι στο φιλικο διακανονισμο Ο φανοποιος μου εδωσε ενα εντυπο να του εκχωρησω το δικιαωμα να πληρωθει απο την δικη μου ασφαλιστικη αλλα ...δεν μου αρεσει Υπαρχει καποιο υποδειγμα να το κανω μεσω gov.gr ? Θα εχει τυπο Υπεθυνης δηλωσης οτι εκχωρω ...κλ κλπ ή εξουσιοδοτησης ? Tι δεν σου αρεσει; Εκτός αν προτιμάς να πληρωσεις εσύ τον μάστορα και να τα πάρεις μετά.Δικαιωμα σου αλλά δεν βλέπω τον λόγο της ταλαιπωρίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ισως δεν εγινα κατανοητος ... Φυσικα και θελω να πληρωθει ο μαστορας απο την ασφαλιστικη Απλα ελεγα την εξουσιοδοτηση ή υπεθυνη δηλωση να την κανω μεσω gov.gr για να μην τρεχω σε ΚΕΠ για το γνησιο της υπογρφαφης και αν υπαρχει καποια γενικη φορμα να συμπληρωσω τα στοιχεια που χρειαζονται
filip123go Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε για να μην τρεχω σε ΚΕΠ για το γνησιο της υπογρφαφης 1. Μπορεις να πας σε Α.Τ. 2. Πλέον γνήσιο υπογρφαφης παίρνεις από το gov για οτιδήποτε. Το έκανα πριν λίγες μέρες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Υποδειγμα απο anytime Ο Εκχωρητής δηλώνει ότι στις …/ …./ 20…., στην περιοχή ………………….., ο/η ………………………… οδηγώντας το ΙΧ… με αριθμό κυκλοφορίας ……………………… αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του …………………………………… και ασφαλισμένο για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 489/76 στην ασφαλιστική εταιρία ……………………………, προκάλεσε υλικές ζημίες από αποκλειστική υπαιτιότητα του στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εκχωρητή με αριθμό κυκλοφορίας ………………………………… , ασφαλισμένου για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη στην ασφαλιστική εταιρία …………………………………….. Ο Εκχωρητής εκχωρεί δηλώνει ότι κατά του παραπάνω υπαιτίου οδηγού , του ιδιοκτήτη και κάτοχου του πιο πάνω ζημιογόνου αυτοκινήτου και της ασφαλιστικής εταιρίας …………………………………….. που νόμιμα το ασφάλιζε , έχει αξίωση αποζημίωσης για τις ζημίες που υπέστει το με αρ. κυκλοφορίας …………………………………………………. ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του , από το πιο πάνω τροχαίο και ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποζημιωθεί . . Με το παρόν ο Εκχωρητής εκχωρεί και μεταβιβάζει στον Εκδοχέα , κάθε απαίτηση του από το τροχαίο ατύχημα της …………………………………. , για την αποζημίωση των υλικών ζημιών που αυτός υπέστη , δηλαδή το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου με αρ. κυκλοφορίας ……………………………...κατά παντός υπόχρεου σε αποζημίωση (δηλ. ασφαλιστική εταιρία , οδηγός , ιδιοκτήτης κάτοχος προστηθείς στην οδήγηση , υπεύθυνος του αυτοκινήτου ) και τον εξουσιοδοτεί να δηλώσει την παραίτηση του εκχωρητή , από κάθε άλλη αξίωση του από το πιο πάνω ατύχημα , στη σχετική εξοφλητική απόδειξη . Ο Εκδοχέας έχει το δικαίωμα να αναγγείλει άμεσα την εκχώρηση προς τους υπόχρεους για αποζημίωση και να εισπράξει για λογαριασμό του την αποζημίωση που θα συμφωνηθεί και θα καταβληθεί από την υπόχρεη σε αποζημίωση ασφαλιστική εταιρία ή τα παραπάνω ασφαλισμένα πρόσωπα. Εάν οι υπόχρεοι προς αποζημίωση, αρνηθούν την υποχρέωσή τους, Ο Εκδοχέας έχει το δικαίωμα να ασκήσει με δική του δαπάνη και ευθύνη κάθε ένδικο μέσο εναντίον τους για την είσπραξη της αποζημίωσης των θετικών υλικών ζημιών, θα γνωστοποιήσει δε την δικαστική διεκδίκηση στον Εκχωρητή με αντίγραφο της σχετικής αγωγής. Σε ότι αφορά την άσκηση ένδικων μέσων, την επιλογή πληρεξουσίου δικηγόρου, παροχή πληροφοριών κατά την δικαστική διεκδίκηση και τα έξοδα, ισχύουν όσα αναφέρονται στο νόμο.
agnostos13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, filip123go είπε 1. Μπορεις να πας σε Α.Τ. 2. Πλέον γνήσιο υπογρφαφης παίρνεις από το gov για οτιδήποτε. Το έκανα πριν λίγες μέρες. Έχει ξεκινήσει αυτό εκτός ΥΔ και εξουσιοδότησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έχει ξεκινήσει αυτό εκτός ΥΔ και εξουσιοδότησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό... Θα ξεκινησει απο 1/1/2022 ακουσα στην tv απο καποιο αρμοδιο Σχετικα με τις δηλωσεις κλπ μεσω gov.gr οταν εκανα τα απαιτουμενα για αυτη που μου υπεβαλε τα χαρτα για συνταξη μου ειχε πει να μην βαζω χειρογραφη υπογραφη εκει που λει Ο Δηλων κλπ γιατι ετσι το χαρτι ειναι ακυρο και δεν ειχα βαλει χωρις να δημιουργηθει προβλημα Υπογραφη ειναι το barcode που εχει το εντυπο Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν αυτο ισχυει .
filip123go Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Έχει ξεκινήσει αυτό εκτός ΥΔ και εξουσιοδότησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό... Έχεις δίκιο, εγώ υπεύθυνη δηλώση είχα κάνει. Είχε ένα qrcode επάνω και δεν υπέγραψα κάτι. Διάβασα όμως ότι γίνεται και για χειρόγραφα, ωστόσο δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως η δουλειά μου προχώρησε κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα