Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή παρόχου από Vodafone σε ΟΤΕ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λήγει το συμβόλαιο τώρα τον Οκτώβριο είμαι vodafone 24adsl και θέλω να πάω στον ΟΤΕ που έχει vdsl50  και το A/K είναι στα 100 μέτρα (δεν θα πάρω από καμπίνα γιατί δεν υπάρχουν ) στο site μου εμφανίζει διαθεσιμότητα αλλά μου λέει για business πρόγραμμά (βάζω οδό και αριθμό) δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.. 

Αν πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ γίνεται να τους Ζητήσω εγγύηση για την ταχύτητά και  διαθεσιμότητα(δεν νομίζω να γίνεται ) γιατί αν κάνω αίτηση Φορητότητας και έχουμε θέματα μπορώ να γυρίσω στη Vodafone? 

Αν γινει η αίτηση τηλεφωνικά πως καλύπτομαι ώστε αν πάει κάτι στραβά( π.χ δεν υπάρχει διαθέσιμο port) 

Να γυρίσω πάλι στη Vodafone χωρίς να έχω κάποιο κόστος? 

Και αν  γίνει με το καλό  η φορητοτητα και συχρονιζω σε χαμηλές ταχύτητες γίνεται να πάω πάλι πίσω στην vodafone που θα έχει μεν χαμηλή ταχύτητα αλλά πιστεύω θα είναι ποιο οικονομική και μέχρι στιγμής έχει καλή εξυπηρέτηση/διευκόλυνση στο θέμα Λογαριασμού μου παρέχει κάποια παράταση πληρωμής (την παράταση πληρωμής την έχει προσθέσει και στο app και στο site τελευταία ) δεν ξέρω αν ο OTE παρέχει κάτι τέτοιο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Επειδή είσαι από Α/Κ, καλωδίωση το Α και το Ω..

Ανέβασε στατιστικά από την ADSL τώρα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου από καλωδιοση έχω τραβιξει εγώ ένα utp από το κουτί του α ΟΤΕ 3 μέτρα περίπου και συνδέω μετα το ρουτερ και το τηλέφωνο δεν νομίζω να έχω θέμα. 

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω δεν μου είχε έρθει notification... 

IMG_20210930_164629.jpg

Επεξ/σία από vagelis2019

Με την εξασθένηση που έχεις, οριακά είσαι...

Λογικά θα παίξεις 35-40+

Μόνο ο ΟΤΕ έχει διαθεσιμότητα;

Αν δεις στο σάιτ, τι μέγιστη/συνήθης/ελάχιστη δίνει;

Κάτω από τη διαθεσιμότητα το λέει..

Κάνε μια δοκιμή από υπολογιστή αργότερα, αλλά δε νομίζω να  είναι αυτό..

Ίσως να μπορούν να κάνουν μια μέτρηση, αν τους πεις τηλέφωνο κάποιου γείτονα με OTE

Επίσης αν δεν έχει πόρτες, λογικά θα ακυρωθεί η φορητότητα..

Προσωπικά είμαι και εγώ με 50αρα από Α/Κ, εξασθένηση 9dB down, συγχρονίζω στα 55 με attainable 70...

Πάντως πιστεύω πως πολύ δύσκολα να δεις τα μέγιστα.., ίσως με δοκιμές με ζεύγη με τεχνικούς κλπ, στο εύχομαι αλλά κράτα μικρό καλάθι..

Σε γραμμή φίλου με 16dB εξασθένηση και καλωδίωση όπως εσύ παίζει στα 45-47..

12 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Η Voda δεν σου δίνει 30άρι VDSL?? Με το 8b που χρησιμοποιούν ίσως να είναι πιο εφικτό να τα πιάσεις...

Vdsl μόνο οτε παρέχει στην περιοχή μου είμαι επαρχία. 

18 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Κάνε μια δοκιμή από υπολογιστή αργότερα, αλλά δε νομίζω να  είναι αυτό..

Ίσως να μπορούν να κάνουν μια μέτρηση, αν τους πεις τηλέφωνο κάποιου γείτονα με OTE

Επίσης αν δεν έχει πόρτες, λογικά θα ακυρωθεί η φορητότητα..

Προσωπικά είμαι και εγώ με 50αρα από Α/Κ, εξασθένηση 9dB down, συγχρονίζω στα 55 με attainable 70...

Πάντως πιστεύω πως πολύ δύσκολα να δεις τα μέγιστα.., ίσως με δοκιμές με ζεύγη με τεχνικούς κλπ, στο εύχομαι αλλά κράτα μικρό καλάθι..

Σε γραμμή φίλου με 16dB εξασθένηση και καλωδίωση όπως εσύ παίζει στα 45-47..

Θα τους μιλήσω στο τηλέφωνο αν πιάνω 45-47 θα ήμουν κορυφή!! τώρα συχρονιζω 19 και πιάνω πραγματικο download max 13..δοκιμασμένο με torrent, ftp, speedtest

Και δεν ξέρω αν ο οτε κάνει και διευκόλυνση  (παράταση πληρωμής) στο λογαριασμό βασικό και αυτό.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...