hln3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Herald είπε Μην την έχεις να σπρώχνει μέσα γιατί λογικά θα βράζει το die σε gaming. Εγώ βαράω 87 βαθμούς σε games με το fan να σπρώχνει πάνω από τις γρίλιες. Όντως ανέβαινε (λίγο) το gpu temp αλλά αυτό δεν με ένοιαζε γιατί είχα περιθώριο Μου έδωσες ιδέα όμως και έβαλα ένα ακόμη απλό case fan πάνω στο backplate πιο μπροστά, εκεί που δεν κόβεται ο άερας από το cpu cooler και το έβαλα να διώχνει άερα. Δηλαδή έχω 2 case fans το ένα μπροστά διώχνει άερα προς τα πάνω και το 2ο τον σπρώχνει προς μέσα προς την gpu (στο κέντρο περίπου) Αποτέλεσμα; 86 βαθμοί memory temps!!!! Απίστευτη διαφορά και η gpu επίσης από 69 βαθμούς είναι στους 54!!! Χωρίς τα fans θα ήμουν κάπου 67 core και 104-106 memory. Τώρα είμαι 54 core και 86 memory Θα δοκιμάσω να δω πως κρατάει σε πιο ενεργοβόρες καταστάσεις, μέχρι στιγμής απέφευγα lhr unlocks και raven λόγω θερμοκρασιών. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από hln3
danaos7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, kkatzos είπε Και άλλη Eagle. 3080Ti και εσύ; Τι θερμοκρασίες βλέπεις στη GDDR6X; Σε game που παίζω τώρα new world έχω δει μέχρι 82. Σε μιναρισμα που το βάζω λίγο όταν είμαι δουλειά έχω δει και 108 dagger και σε raven. Λιγουλακι λαλακια θα λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα