kinitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, peiraiask είπε δηλαδη αγοραζεις κατι εντελως καινουριο με εγγυηση κ εκ των πραγματων αν δεν τραβηχτεις να κανεις επισκευη απλα θα το παρουν πισω σαν ελαττωματικο, χανοντας την πωληση, κ δεν τους νοιαζει, τα δινουν σαραβαλα.. ω τι εχουμε να δουμε με σπιτια, αυτοκινητα, φαγητα, κλπ τα επομενα χρονια... δυστηχως ναι. ενταξει απο την μια μερια το καταλαβαινω .κατεβαζουν το κοστος με την αρπα κολα δουλεια.γιαυτο οι τιμες ειναι χώμα ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ 😂😂 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από kinitos
Occultist Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Κάθε 2-3 χρόνια που μπαίνω να δω αν η Gigabyte έγινε επιτέλους η καλή εταιρία όπως πουλάει παπά ότι έγινε, επιβεβαιώνομαι που την θεωρώ το ίδιο σαπάκι όπως όταν ιδρύθηκε... 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 6/10/2021 στις 1:35 ΜΜ, Apostol. είπε Θεωρητικα δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση γιατι η gigabyte δεν βαζει αυτα τα sticker στις βιδες void warranty κλπ. Αν δεν εχεις χαλασει/σπασει κατι δεν σου λενε γιατι την ανοιξες. Τουλαχιστον ετσι ειναι απο Αμερικα μερια. Ελπιζω παντως να μην χρειαστει εγγυηση. Εχω ξανα αναφερει οτι η Ευρωπαικη GB ζητησε αποδειξη οτι δεν προσφερει υποστηριξη το εκαστοτε καταστημα για να την στειλεις σε αυτους. Οποτε αν την στειλει στο πλαισιο εντος 3 χρονων, και δουν οτι εχει ανοιξει, ισως αρνηθουν. Στο 4ο χρονο, ναι, εκει θα τους την στειλει.
Armoral Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Occultist είπε Κάθε 2-3 χρόνια που μπαίνω να δω αν η Gigabyte έγινε επιτέλους η καλή εταιρία όπως πουλάει παπά ότι έγινε, επιβεβαιώνομαι που την θεωρώ το ίδιο σαπάκι όπως όταν ιδρύθηκε... Δεν είναι έτσι έχει βελτιωθεί αλλά όντως έχει και τα θεματάκια της σε ποιοτικο έλεγχο κάποιων φθηνότερων σειρών καρτών και σε θέματα λογισμικού. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από Armoral 1
Occultist Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Armoral είπε Δεν είναι έτσι έχει βελτιωθεί αλλά όντως έχει και τα θεματάκια της σε ποιοτικο έλεγχο κάποιων φθηνότερων σειρών καρτών και σε θέματα λογισμικού. Έχω δει και τις μητρικές της - σε λίγο μικρότερη τιμή, βρίσκεις σκάλες ανώτερες, και σε ποιότητα κατασκευής και σε features. Ακόμα και τα κομμάτια της με τα ίδια features με αντίπαλα, θεωρητικά, τα μπεντσάρεις και είναι πάντα πίσω. Γενικά, δεν έχω κανέναν - μα κανέναν - λόγο να προτιμήσω Gigabyte με τα όσα έχω δει. (και ναι, δεν ξεκίνησα πέρυσι να ασχολούμαι...)
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχω ξανα αναφερει οτι η Ευρωπαικη GB ζητησε αποδειξη οτι δεν προσφερει υποστηριξη το εκαστοτε καταστημα για να την στειλεις σε αυτους. Οποτε αν την στειλει στο πλαισιο εντος 3 χρονων, και δουν οτι εχει ανοιξει, ισως αρνηθουν. Στο 4ο χρονο, ναι, εκει θα τους την στειλει. Στην Palit που ζήτησα τα schematics για την gamerock OC για να αλλάξω τα pads,, από το Γερμανικό τμήμα μου είπαν θα μου τα στείλουν μόνο αν τους πώ το SN της κάρτας Πήραμε τα pads μας, πήραμε τα dynatron μας, αμά δεν δώ 60C junction σε mining θα την βάλω αγγελία την ****κία. 1
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Herald είπε Στην Palit που ζήτησα τα schematics για την gamerock OC για να αλλάξω τα pads,, από το Γερμανικό τμήμα μου είπαν θα μου τα στείλουν μόνο αν τους πώ το SN της κάρτας Πήραμε τα pads μας, πήραμε τα dynatron μας, αμά δεν δώ 60C junction σε mining θα την βάλω αγγελία την ****κία. Άλλαξε λίγο τις προσδοκίες, junction → hotspot, γιατί σα να βλέπω την αγγελία να αχνοφαίνεται 😂
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Άλλαξε λίγο τις προσδοκίες, junction → hotspot, γιατί σα να βλέπω την αγγελία να αχνοφαίνεται 😂 1 κιλό copper πήρα (literally), το backplate τουλάχιστον πρέπει να είναι κρύο.
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Herald είπε 1 κιλό copper πήρα (literally), το backplate τουλάχιστον πρέπει να είναι κρύο. Μαζί σου,ο σένσορας τι θα γράφει όμως.Technicalities, άλλα κάπως έτσι χάνονται σπίτια και περιουσίες ξέρω γώ. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Tenshi
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Μαζί σου,ο σένσορας τι θα γράφει όμως.Technicalities, άλλα κάπως έτσι χάνονται σπίτι και περιουσίες ξέρω γώ. Nτάξει, να τα αφήσω 70? Αμά δεν δουλέψει και το 1 κιλό copper έχω βάλει στο μάτι κατι ανεμιστήρια industrial στα 60db / 20watts, νομίζω θα παγώσει η κόλασ.
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Herald είπε Nτάξει, να τα αφήσω 70? Αμά δεν δουλέψει και το 1 κιλό copper έχω βάλει στο μάτι κατι ανεμιστήρια industrial στα 60db / 20watts, νομίζω θα παγώσει η κόλασ. Σέντ πίκτσερς! 🤣✈️
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Tenshi είπε Σέντ πίκτσερς! 🤣✈️ Aν όλα πάνε καλά με το padding, γιατί η PALIT βάζει 0.75 στο die side. Πήρα τα EC silver 1.0mm που είναι μαλακά για να κάνουν compress, και τα EC Platinum 1.0mm για το backplate που δεν παίζει ρόλο το πάχος Πήρα 2 πακέτα 50*50 απτό καθένα και έβαλα και ένα gelid extreme και gelid ultimate for good measure, να δοκιμάσουμε τίποτα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Herald 1
Armoral Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Occultist είπε Έχω δει και τις μητρικές της - σε λίγο μικρότερη τιμή, βρίσκεις σκάλες ανώτερες, και σε ποιότητα κατασκευής και σε features. Ακόμα και τα κομμάτια της με τα ίδια features με αντίπαλα, θεωρητικά, τα μπεντσάρεις και είναι πάντα πίσω. Γενικά, δεν έχω κανέναν - μα κανέναν - λόγο να προτιμήσω Gigabyte με τα όσα έχω δει. (και ναι, δεν ξεκίνησα πέρυσι να ασχολούμαι...) Αυτό έχει να κάνει και στην προσωπική εμπειρία του καθενός. Σε εμένα ας πούμε έχουν μείνει νεκρές δύο Asus μητρικές μετά από bios update πριν από 20 και 10 χρόνια αντίστοιχα και από την τελευταία φορά που πήγα σε τέτοια επιλέγω κατά κύριο λόγο Gigabyte και δεν έχω θέματα. Δεν είναι ότι δε θα πήγαινα σε Strix ή Tuf σειρά σήμερα ας πούμε. Αλλά όταν κάτι σου πάει καλά τότε συνεχίζεις εκεί. Σε μία περίπτωση που χρειάσθηκε αντικατάσταση καθώς την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη την κάλυψε η εγγύηση και έκτοτε δεν έχω κανένα θέμα ενώ παραλίγο και να την κάψω ( το διαπίστωσα αφού την έδωσα σε τιμή χώμα ) καθώς έβαλα τα καλώδια ανάποδα σε έναν ARGB to RGB ελεγκτή και παρόλα αυτά η μητρική συνέχιζε να λειτουργεί. Τώρα με την 550D-P κανένα παράπονο. Σε κάρτες γραφικών με AMD παλιότερα είχα και δεν είχα θέματα, με την 3070 gaming OC είχα θέματα, με την 3080 ti κανένα απολύτως. Η καλύτερη κάρτα που είχα ποτέ στην κατοχή μου και ενώ είχα πει ότι σε Eagle και Gaming OC δεν πάω με την καμία αλλά βλέπεις από τη μία η τιμή και από την άλλη ο @7nisiotis δε μου άφησαν περιθώριο. 1
kkatzos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Occultist είπε Γενικά, δεν έχω κανέναν - μα κανέναν - λόγο να προτιμήσω Gigabyte με τα όσα έχω δει. Έτσι ήμουν και εγώ. Αντιπαθούσα τη Gigabyte. Τώρα με την Giga Aorus 3080 Xtreme V2 που έχω όμως μπορώ να πω τα καλύτερα. Στοκ, στα 370W, έχει σχεδόν ανύπαρκτο coil whine και ακόμα και στα 450W που πάει με OC έχει λιγότερο coil whine από τη Vega 64 Nitro+ (σε στοκ) που είχα πριν. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρω (η Vega αποδείχτηκε σκυλί, ακόμα minάρει σε κάποιο mining rig φαντάζομαι) αλλά εδώ είμαστε να αναφέρουμε τις εμπειρίες μας. Επίσης, μετά από το φιάσκο με τα thermal pads έχει βάλει μυαλό η Giga. Πλέον (στις εκδόσεις V2 και V3) βάζει πολύ καλά thermal pads και έχει τις καλύτερες θερμοκρασίες GDDR6X μαζί με Asus και EVGA. Του φίλου είχε αστοχία στη συναρμολόγηση, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από kkatzos
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Έτσι ήμουν και εγώ. Αντιπαθούσα τη Gigabyte. Τώρα με την Giga Aorus 3080 Xtreme V2 που έχω όμως μπορώ να πω τα καλύτερα. Στοκ, στα 370W, έχει σχεδόν ανύπαρκτο coil whine και ακόμα και στα 450W που πάει με OC έχει λιγότερο coil whine από τη Vega 64 Nitro+ (σε στοκ) που είχα πριν. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρω (η Vega αποδείχτηκε σκυλί, ακόμα minάρει σε κάποιο mining rig φαντάζομαι) αλλά εδώ είμαστε να αναφέρουμε τις εμπειρίες μας. Επίσης, μετά από το φιάσκο με τα thermal pads έχει βάλει μυαλό η Giga. Πλέον (στις εκδόσεις V2 και V3) βάζει πολύ καλά thermal pads και έχει τις καλύτερες θερμοκρασίες GDDR6X μαζί με Asus και EVGA. Του φίλου είχε αστοχία στη συναρμολόγηση, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μια ζωή η giga τα ίδια κάνει και δεν μαθαίνει από τα λάθη της. Η μοναδική εταιρεία που είτε σε κάρτες είτε σε mobo θα βγάλει 200 revision γιατί πάντα κάτι δεν θα κάνει σωστά contact. Έμαθα από την 1080ti aorus extreme (crashare σε στοκ) και την z390 gaming 7. Τι temps έχει η giga τώρα? Για την Asus δεν έχω δεί τα καλύτερα από vram temps. H palit πάντως είναι "κομπλέ", 96-100 σε mining με +1500 vram, δεν νομίζω να υπάρχουν καλύτερες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα