Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι Η απαντηση τους οταν ειχα θεμα με το e-shop που εν τελει λυθηκε χωρις να μπλεξω με την gb Οποτε θα πρεπει να εχεις αποδειξη οτι το πλαισιο αρνειται την διαγνωση/επισκευη Σε furmark παντως, ειναι νορμαλ οι 100 στην μνημη. Το furmark γενικα pushαρει την καρτα στα ορια στα watt. Και οχι, ενα open case δεν ειναι παντα καλυτερο απο ενα σωστο case με airflow. Και το silverstone rv03 (1η γενια, το πιο οκγωδες), και το lian li o11 xl που εχω τωρα, με ανοιχτα Panel εχω παντα 1-3 βαθμους πανω επειδη χαλαει η ροη των κατω fans. Πιστευω οτι κατα 98% δεν εχεις θεμα. Η σειρα 3000 απλα θελει καλα cases, ειδικα για 3080 και πανω. Οταν εψαχνα για κουτι και ημουν μεταξυ corsair 5000d airflow και το o11 xl, με το corsair να κερδιζει εμφανισιακα, πηγα στο o11 γιατι, τουλαχιστον στο gamersnexus, ειχαν διαφορα στην gpu 5-8 βαθμους. Οποτε το να εχεις 1-2-3 fans να χτυπανε την καρτα ειναι must Οκ συμφωνω και εγω οτι δεν εχει θεμα η καρτα και δεν την γυρναω πισω. Επισης το κουτι που εχω τωρα και οπως το εχω δεν ειναι οτι καλυτερο. ο11 δεν παιρνω γιατι τα Intakes ειναι στο πλαι και εγω θα το βαλω στο πλαι το κουτι. 5000d θα το δω. Ελεγα για meshify 2 compact ή το κανονικο. GN που τεσταραν τα πανε καλα με θερμοκρασιες και το setup τους ειναι σχεδον ιδιο με το δικο μου σε θεμα fans. Αλλα και παλι καινουρια pads δεν με βλεπω να τα γλιτωνω οτι κουτι και να παρω.
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Apostol. είπε ο11 δεν παιρνω γιατι τα Intakes ειναι στο πλαι και εγω θα το βαλω στο πλαι το κουτι. Να παρεις κανα μεγαλυτερο hdmi ας πουμε δεν παιζει? 😛 τεσπα, εχει 3 intakes Κατω, τα πιο βασικα. Τα πλαινα ειναι το ντεκορ του συγκεκριμενου case 1
Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να παρεις κανα μεγαλυτερο hdmi ας πουμε δεν παιζει? 😛 τεσπα, εχει 3 intakes Κατω, τα πιο βασικα. Τα πλαινα ειναι το ντεκορ του συγκεκριμενου case Παιζει μεγαλυτερο απο 5 μετρα αλλα παει σε οπτικη ινα και κανει 200 ευρω το καλωδιο χαχα. Απο κατω στο ο11 τα intakes ε? Ενδιαφερον. Στο ο11 δουλευεις τα 3 140mm κατω σαν Intake? Kai exhaust? 1 πισω? 120mm 140mm? cpu Που δεν εχει φαν να τον χτυπαει πως τα παει? Θα δω και το βιντεο ξανα απο GN να δω πως τα παει.
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Apostol. είπε Παιζει μεγαλυτερο απο 5 μετρα αλλα παει σε οπτικη ινα και κανει 200 ευρω το καλωδιο χαχα. Υπαρχουν ποιοτικα hdmi στα 10 και 15 μετρα. Τα υπολοιπα με οπτικες ειναι για οποιον ψαρωσουν 1
Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχουν ποιοτικα hdmi στα 10 και 15 μετρα. Τα υπολοιπα με οπτικες ειναι για οποιον ψαρωσουν 2.1? Δεν εχω βρει.
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3χ120 κατω Intake (ή 2 140), 3 πανω exhaust οπως και το aio. Τα 3 πλαινα τα εχω σε χαμηλα rpm. απο οτι ειδα, δεν βοηθανε και πολυ στο airflow (δημιουργουν turbulence στον αερα). warzone η 3070 στα 220 watt, μεγιστη 55 βαθμους (65 hotspot) Spoiler 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 3χ120 κατω Intake (ή 2 140), 3 πανω exhaust οπως και το aio. Τα 3 πλαινα τα εχω σε χαμηλα rpm. απο οτι ειδα, δεν βοηθανε και πολυ στο airflow (δημιουργουν turbulence στον αερα). warzone η 3070 στα 220 watt, μεγιστη 55 βαθμους (65 hotspot) Απόκρυψη περιεχομένων XL?
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Apostol. είπε 2.1? Δεν εχω βρει. Δεν εχω ψαξει, αλλα αν οντως δεν υπαρχουν, τοτε μηπως να τοποθετηθει αλλου το κουτι και να παρεις ενα μεγαλυτερο καλωδιο για το Monitor? Πιστευω οτι οποιο case και να παρεις, αν παρεις καποιο που πρεπει να ειναι ορθιο, "χαλας" το airflow του
Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 3χ120 κατω Intake (ή 2 140), 3 πανω exhaust οπως και το aio. Τα 3 πλαινα τα εχω σε χαμηλα rpm. απο οτι ειδα, δεν βοηθανε και πολυ στο airflow (δημιουργουν turbulence στον αερα). warzone η 3070 στα 220 watt, μεγιστη 55 βαθμους (65 hotspot) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα το κοιταξω, 370 watt η 3080 Ti στο Control και αλλα 100 περιπου ο 5950x apo ta 220 max που πιανει.
Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν εχω ψαξει, αλλα αν οντως δεν υπαρχουν, τοτε μηπως να τοποθετηθει αλλου το κουτι και να παρεις ενα μεγαλυτερο καλωδιο για το Monitor? Πιστευω οτι οποιο case και να παρεις, αν παρεις καποιο που πρεπει να ειναι ορθιο, "χαλας" το airflow του Τωρα ειναι στη μεση ακριβως απο TV και PC, αν αναγκαστω το βαζω ορθιο αλλα δεν βολευει. Αν παιρνει απο μπροστα και βγαζει απο πισω νομιζω δεν χαλαει τιποτα, μονο το top exhaust ισως αν εχει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε ναι Off topic Ποια καρτα εχεις; Εχω το απλο o11 Dynamic και σε αυτα τα κουτια δεν ταιριαζει μακρια καρτα κρυβει τους ορθιους ανεμιστηρες. Ειχα την 1070 Strix και ηταν ασχημο σε εμφανιση ενω με το 2070S XC με δυο ανεμιστηρες πολυ ποιο ομορφο τωρα περιμενω 3060 Ti XC
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Apostol. είπε Τωρα ειναι στη μεση ακριβως απο TV και PC, αν αναγκαστω το βαζω ορθιο αλλα δεν βολευει. Εχεις και στο monitor, και στην tv hdmi 2.1? Το χρειαζεσαι οντως? Υπαρχει παιχνιδι που να το παιζεις 4κ με εστω 61 fps? (γτ φανταζομαι δεν εχεις 8κ tv) Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Ποια καρτα εχεις; gainward 3070 phoenix, 29,4 cm
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχεις και στο monitor, και στην tv hdmi 2.1? Το χρειαζεσαι οντως? Υπαρχει παιχνιδι που να το παιζεις 4κ με εστω 61 fps? (γτ φανταζομαι δεν εχεις 8κ tv) gainward 3070 phoenix, 29,4 cm Spoiler Μολις προσεξα οτι το XL μπορει να παρει και ποιο μακρια καρτα χωρις να κρυβει τους ανεμιστηρες το δικο μου αν βαλω με τρεις παει η καρτα μπροστα και ειναι ασχημο.
Deu164 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε εμένα το ο11 dynamic είναι το ίδιο με η χωρίς panel ίσως ελάχιστα καλύτερα στα όρια του λάθους 1-2 βαθμούς Τα πλαϊνά fans μπορεί να μη βοηθάνε την gpu αλλά δεν είναι για ντεκόρ στην περίπτωση μου η κάρτα είναι 320+ μμ μήκος και στο πλάτος τα καλώδια ισα ισα που δεν ακουμπάνε στο panel το case σχεδόν χωρίζετε στα 2 και το airflow πάει περίπατο... Υπάρχουν και αλλά parts πάνω από τη gpu που χρειάζονται airflow συν οτι ο αέρας που ανεβαίνει από κάτω προς τα πάνω έχει πρώτα ψύξει μια κάρτα που είναι 350-400w Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από Deu164 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα