Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα συστημα με i5 4570 και psu coolmaster g550m..στην αρχη μου εκανε καποια νερα.δεν επαιρνε μπροστα με τη μια αλλα στη τριτη φορα που παταγα το κουμπι..ωσπου ξαφνικα μετα απο αλλαγη παστας στη cpu στην αρχη εδινε ρευμα αλλα χωρις εικονα και στο τελος  δεν εδινε καν..απλα γυρναει το ανεμιστηρα της cpu για 3 δευτερα και ξανα το ιδιο.το psu το εχω 7-8 χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έγινε παραγγελία για νέο PSU, ας γίνει πρώτα μια δοκιμή δοκιμή με το νέο και αν δεν... (δεν θα πάει χαμένο, 8 χρόνια για το Cooler master ήταν καλά) τότε θα φανεί ότι έφταιγε η μητρική.

*Ποιο θα είναι το νέο τροφοδοτικό;

Τα συμπτώματα βέβαια παραπέμπουν και σε χαλασμένο PWR_BTN του κουτιού.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panatha1369 είπε

Οταν αναβε τελευταιες φορες δεν εδειχνε εικονα και δεν αναβε το led οτι διαβαζει δισκο..

Πόση ώρα έμενε αναμμένος; Τα ανεμιστηράκια δούλευαν μήπως πιο δυνατά;

4 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

seasonic s12iii 550 80 plus bronze 550w

Καλή επιλογή! Από ποιο κατάστημα όμως; Στα 650W της ίδιας σειράς είναι πιο φθηνά. Το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι σε έλλειψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

eshop το βρηκα στα 56..εμενε αναμενος ωσπου να πατησω το κουμπι νσ το κλεισω..οχι κανονικα τα ανεμηστηρακια..απλα μεσα απο το hw monitor ειχα παρατηρησει οτι το Vcore επαιζε απο 0.77 μεχρι 0.89..και λιγο που μπηκα σημερα στο bios κολαγε το ποντικι..ειναι ασυρματο με ανταπτορα της microsoft..αλλα σε επιφανεια εργασιας επαιζε κανονικα.

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το Vcore επαιζε απο 0.77 μεχρι 0.89

Φυσικό είναι να παίζει (αλλά δεν νομίζω τόσο χαμηλά).

21 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

εμενε αναμενος ωσπου να πατησω το κουμπι νσ το κλεισω.

Τότε δεν φταίει το κουμπί.

Δημοσ.

0.77 ηταν τελευταια φορα που αναψε..μετα ανεβασε η cpu 60 c temp και λεω κατσε να αλλαξω παστα με mx4.στην αρχη νομιζα οτι δεν κουμπωσε καλα η ψυχτρα αλλα και παλι εκανε τα δικα του..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο bios το εδινε 1.016-1.020 το vcore..μαλλον κολησε το psu..γιατι απο οτι διαβαζω τελικα δεν ηταν και οτι καλυτερο το coolmaster..

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τι να πω... Να έχει θέμα ο Voltage controller της μητρικής;...

μπορει να μην μπορουσε να δωσει την απαιτουμενη ισχυ το psu??

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.

πυκνωτες μητρικης ολα ειναι κομπλε..αλλαγη μπαταριας μητρικης κανενα αποτελεσμα..οποτε μενει τροφοδοτικο που θα αλλαχθει σημερα το απογευμα..μακαρι να ειναι αυτο γιατι αλλιως παω για νεο συστημα..

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου το μονο που καταφερα ειναι να το κανω να μπουταρει χωρις εικονα αλλα μονο καθε φορα που αλλαζω παστα cpu.μετα μπαινει σε λουπα..τι μπορει να ειναι?παιζει να φταιει το στοκ κουλερακι της ιντελ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...