Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα
Το 2019 ειχα αφησει το αυτοκινητο μου σε μια απαγορευμενη θεση (δεν ειχα ιδεα) για μια εβδομαδα. Σχεδον καθε μερα λοιπον, περνουσε η τροχαια και εβλεπε το αυτοκινητο και μου εγραφε απο μια κληση. Εχω λοιπον 4 κλησεις απο Μαρτιο του 2019, 4x40=160 EUR.
Αργησα να τις πληρωσω και εληξαν, και στα ΕΛΤΑ μου ειχαν πει να περιμενω να μπουν στην εφορια. Εχουν περασει 2 χρονια και ακομα τιποτα. Ξερει κανεις πως μπορω να πληρωσω αυτες τις κλησεις; Εχω ακομα τα ροζ χαρτακια.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εφόσον έχασες την προθεσμία να τις πληρώσεις αλλά και την δικάσιμη ημερομηνία, πρέπει να περιμένεις να εμφανιστούν στο taxis με τις ανάλογες προσαυξήσεις. Πρόσφατα σε ένα φίλο του ήρθε πρόστιμο για στάθμευση πριν 8 χρόνια σε νησί, οπότε έχεις μέλλον ακόμα.

Δημοσ.

Ετσι ειναι και δυστυχώς θα τις βάλουν οποτε γουστάρουν αυτοι και θα εχουν παρει και τις ανάλογες προσαυξήσεις. Ωρες ωρες νομίζω οτι ειναι σαν να το κανουν επίτηδες..

Ερώτηση, αν περάσουν πολλα χρονια, κανονικά δεν πρέπει να παραγραφούν ?!!

Δημοσ.

Κλήσεις από το 2016 που δεν είχα πληρώσει,μου ήρθαν φέτος ειδοποιήσεις για πληρωμή με ένα μήνα περιθώριο όπως έγραφε πάνω πριν πάνε στην εφορία.Ήταν κλήσεις απο δημοτική αστυνομία δεν ξέρω αν έχουν διαφορετική αντιμετώπιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...