Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

με τις 2χ4 που του ειχα βαλει

Αυτός ο επεξεργαστής υποστηρίζει 1.066MHz. Οι μνήμες ήταν στα 1.600MHz. Ίσως να έφταιγε αυτό (να μην κατέβαιναν σωστά οι χρονισμοί/ ελπίζω να μην ήταν DDR3L η μνήμη).

3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

που μπορω να βρω φθηνα ενα φορτιστη ωστε να το εχω ως "σταθερο" ?

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Μια εικόνα από το ''καρτελάκι'' του θα βοηθήσει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτός ο επεξεργαστής υποστηρίζει 1.066MHz. Οι μνήμες ήταν στα 1.600MHz. Ίσως να έφταιγε αυτό (να μην κατέβαιναν σωστά οι χρονισμοί/ ελπίζω να μην ήταν DDR3L η μνήμη).

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Μια εικόνα από το ''καρτελάκι'' του θα βοηθήσει.

Νομίζω ddr3 είναι η έκδοση που βγαίνει για λάπτοπ ίδιες με αυτές που φορούσε είναι παίζει σημασία; 

Screenshot_2021-09-29-11-55-46-729_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-09-29-11-55-38-039_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ.

Το πιο φτηνό τροφοδοτικό απο eshop 16,9(αν θυμάμαι σε εξυπηρετεί σαν μαγαζί)

https://www.e-shop.gr/qoltec-50099-notebook-adapter-for-ibm-lenovo-90w-20v-474a-55x25mm-p-PER.214126

Παρόλο που λέει για lenovo καλό θα ήταν αν μπορείς με ένα παχύμετρο να μετρήσεις το βύσμα για επιβεβαίωση ή έστω να το πάρεις από μαγαζί που θα δεχτεί επιστροφή. Αν θέλεις να κοιτάξεις για καλύτερο τροφοδοτικό, εκτός του βύσματο κοιτάς για τα εξής χαρακτηριστικά:

20v / >4,5Α / >= 90W

Όσο για τις μνήμες σαφώς και παίζει ρόλο. Θεωρητικά οι ddrl θα έπρεπε να παίζουν σε όλα τα ddr3 συστήματα αλλά δεν ισχύει. Αν έχεις ddr3l μπορεί και να μην παίξουν.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το πιο φτηνό τροφοδοτικό απο eshop 16,9(αν θυμάμαι σε εξυπηρετεί σαν μαγαζί)

https://www.e-shop.gr/qoltec-50099-notebook-adapter-for-ibm-lenovo-90w-20v-474a-55x25mm-p-PER.214126

Παρόλο που λέει για lenovo καλό θα ήταν αν μπορείς με ένα παχύμετρο να μετρήσεις το βύσμα για επιβεβαίωση ή έστω να το πάρεις από μαγαζί που θα δεχτεί επιστροφή. Αν θέλεις να κοιτάξεις για καλύτερο τροφοδοτικό, εκτός του βύσματο κοιτάς για τα εξής χαρακτηριστικά:

20v / >4,5Α / >= 90W

Όσο για τις μνήμες σαφώς και παίζει ρόλο. Θεωρητικά οι ddrl θα έπρεπε να παίζουν σε όλα τα ddr3 συστήματα αλλά δεν ισχύει. Αν έχεις ddr3l μπορεί και να μην παίξουν.

Το βύσμα δεν κάνει , ο γνήσιος έχει βύσμα ένα "μεγάλο" κύκλο με ένα "πίνακι" στην μέση αν με καταλαβαίνεις 

Οι μνήμες στα windows 7 που φοράει παίζουν ή τουλάχιστον bootαρει , επίσης παίζει και το ενδεχόμενο ο επεξεργαστής ή μητρική όταν ζοριζονται να μην μπορούν να τραβήξουν αρκετά βατ γιατί όταν μου έκλεισε πρώτη φορά είχα δει τον επεξεργαστή στο task manager στο 80 και έσβησε , από θερμοκρασία δεν νομίζω να κλείνει μιας και το άνοιξα επιτόπου και δεν ήταν πολύ ζεστό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 11:45 ΠΜ, Τέρης Α. είπε

Τελικά το εργαλείο πλέον δεν ανάβει ενώ φαίνεται να λειτουργεί και ο φορτιστής αλλά και η μπαταρία μάλλον κάτι παίζει με τα vrm/πυκνωτές της μητρικής 

Πήγα να βάλω τα windows και ενώ άναψε και άρχισε την διαδικασία κανονικά σε μια φάση μετά από 2 λεπτά έσβησε 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ο ιδιοκτήτης τι ανέφερε σχετικά; Είχε και εκείνος προβλήματα;

Με τις δικές του μνήμες τι κάνει;

Ο θείος μου το βρήκε σε ένα κάδο και μου το έφερε να το δω μήπως και δουλεύει. Τελικά μάλλον είχε πρόβλημα η μητρική και το πέταξαν. Πάντως οι μνήμες ο δίσκος και μάλλον και όλα τα άλλα εκτός την μητρική δουλεύουν κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...