Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια οταν συνδεω τον υπολογιστη με την τηλεοραση (65 oled smart) με hdmi στο φιφα κανει κολληματα η οθονη ενω οταν το εχω στην οθονη μου με display port ειναι κομπλε. μηπως γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madkid18 είπε

Καλησπερα παιδια οταν συνδεω τον υπολογιστη με την τηλεοραση (65 oled smart) με hdmi στο φιφα κανει κολληματα η οθονη ενω οταν το εχω στην οθονη μου με display port ειναι κομπλε. μηπως γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?

Μηπως να κοιταξεις σε τι αναλυση την εχεις και ποσα hz μετα ποσα μετρα καλωδιο εχεις βαλει μηπως ειναι μαπα το καλωδιο;

Ποια ακριβως OLED εχεις;

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μηπως να κοιταξεις σε τι αναλυση την εχεις και ποσα hz μετα ποσα μετρα καλωδιο εχεις βαλει μηπως ειναι μαπα το καλωδιο;

Ποια ακριβως OLED εχεις;

θα συμφωνήσω λογικά είναι σε μεγάλη ανάλυση και δεν αντέχει ο υπολογιστής σου γιατί προσπαθήσει να συμβαδίσει με την μέγιστη  ανάλυση της οθόνης-τηλεόραση. Άρα μόλις συνδεθείς …ρυθμίσεις παιχνιδιού ανάλυση και βάζεις 1080p και ξεμπέρδεψες…

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποια ακριβως OLED εχεις;

4κ ειναι αυτη εδω https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210319-samsung-qled-qe65q60ta-65?gclid=CjwKCAjw-sqKBhBjEiwAVaQ9a03gAyb5pOYg75OL6rRF3VbRQ4rlyLW3rqom88t1V3Nj1JyQg6RbLxoCfI4QAvD_BwE

η αληθεια ειναι πως το καλωδιο καινουργιο το πηρα αλλα ειναι 10m

Δημοσ.

Ας μας γραψει και ποια καρτα εχει να δουμε τι λεει.

Μόλις τώρα, madkid18 είπε

4κ ειναι αυτη εδω https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210319-samsung-qled-qe65q60ta-65?gclid=CjwKCAjw-sqKBhBjEiwAVaQ9a03gAyb5pOYg75OL6rRF3VbRQ4rlyLW3rqom88t1V3Nj1JyQg6RbLxoCfI4QAvD_BwE

η αληθεια ειναι πως το καλωδιο καινουργιο το πηρα αλλα ειναι 10m

Βαλε ενα μικροτερο καλωδιο να δεις και αυτο που πηρες ειναι HDMI 2.0 η 2.1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ας μας γραψει και ποια καρτα εχει να δουμε τι λεει.

Βαλε ενα μικροτερο καλωδιο να δεις και αυτο που πηρες ειναι HDMI 2.0 η 2.1

αυτο δε το ξερω αν ειναι 2.0 η 2.1 δεν εγραφε κατι η συσκευασια . Καρτα γραφικων εχω αυτη MSI 4GB D5 GTX 1050TI 4GT OC

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madkid18 είπε

αυτο δε το ξερω αν ειναι 2.0 η 2.1 δεν εγραφε κατι η συσκευασια . Καρτα γραφικων εχω αυτη MSI 4GB D5 GTX 1050TI 4GT OC

Βάλε άλλο καλώδιο και αν πάλι έχεις πρόβλημα κατέβασε την ανάλυση και τις ρυθμίσεις στο παιχνίδι ή το αντίστροφο.

Η οθόνη που έχεις ποια είναι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Βάλε άλλο καλώδιο και αν πάλι έχεις πρόβλημα κατέβασε την ανάλυση και τις ρυθμίσεις στο παιχνίδι ή το αντίστροφο.

Η οθόνη που έχεις ποια είναι;

https://www.skroutz.gr/s/14052414/AOC-G2590VXQ-Gaming-Monitor-24-5-FHD-1920x1080.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Ρίξε ρυθμίσεις στο παιχνίδι δεν σηκώνει η κάρτα πολλά πολλά.

fortnite παντως που ειναι πιο βαρυ παιχνιδι το παιζω πολυ κομπλε με καλα fps. δεν ειναι θεμα καρτας γιατι στην οθονη ειναι κομπλε κατι γινεται οταν το συνδεω στην tv

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, madkid18 είπε

fortnite παντως που ειναι πιο βαρυ παιχνιδι το παιζω πολυ κομπλε με καλα fps. δεν ειναι θεμα καρτας γιατι στην οθονη ειναι κομπλε κατι γινεται οταν το συνδεω στην tv

Ποιο φιφα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/9/2021 στις 5:52 ΜΜ, madkid18 είπε

1) Εαν το δικο σου monitor δεν ειναι 4k και η τηλεοραση ειναι 4k, τοτε ενδεχεται να αλλαζει αναλυση αυτοματα οταν το συνδεεις, με αποτελεσμα να ζοριζεται η καρτα γραφικων παραπανω. 

2)Δοκιμασε μηπως φταιει το Vsync.

3)Καποιες τηλεορασεις εχουν πολλες υποδοχες HDMI αλλα μονο μια απο αυτες ειναι για GAMING. Δες στο manual της τηλεορασης ποια ειναι αυτη ή εαν υπαρχει επιλογη GAME MODE: ON/OFF

4)Δες στα setting της τηλεορασης μηπως ειναι ενεργοποιημενη καποια "βελτιστοποιηση εικονας", οπως smooth motion, noise reduction κ.λ.π. και απενεργοποιησε τα.

Επεξ/σία από yanpas
Δημοσ.

1050ti και Fifa σε 4Κ πολύ δύσκολο.

Να ρωτήσω επειδή και εγώ συνδέω OLED με PC με 3060 ποιο 2.1 προτείνετε μέχρι 1m?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...