Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, με είχε πει ο λογιστής μου από αρχές καλοκαιριού ότι από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να δηλώνω τα τιμολόγια μου ηλεκτρονικά αλλά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και όχι μέσω του λογιστή! Μέσω του λογιστή, με πήρε μια εταιρία τηλέφωνο να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα τους (epsilonsmart.gr)με ετήσια συνδρομή τα 111ε. 

Το έψαξα λίγο αλλά από ότι βλέπω μπορώ να τα δηλωνω και μόνος μου στα  https://www.aade.gr/timologio (σωστά?). 

Αν γίνετε να το κάνω μόνος μου για ποιον λόγο να πληρώνω σε 3ους? 

Ειναι κάποιος που ξέρει η ειναι στην ίδια θέση με εμενα να με βοηθήσει λίγο? 

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που μπορείς να υποβάλεις φορολογική δήλωση και μόνος σου, αλλά πολλοί πάνε σε λογιστή. Άγνοια, φόβος, ευκολία.

Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, απλώς αν στο κάνει άλλος αν έχεις κάποιον ενδοιασμό είσαι πιο ήσυχος και γλιτώνεις τυχόν αναποδιές, λάθη κλπ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, teodoulke είπε

Καλησπέρα, με είχε πει ο λογιστής μου από αρχές καλοκαιριού ότι από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να δηλώνω τα τιμολόγια μου ηλεκτρονικά αλλά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και όχι μέσω του λογιστή! Μέσω του λογιστή, με πήρε μια εταιρία τηλέφωνο να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα τους (epsilonsmart.gr)με ετήσια συνδρομή τα 111ε. 

Το έψαξα λίγο αλλά από ότι βλέπω μπορώ να τα δηλωνω και μόνος μου στα  https://www.aade.gr/timologio (σωστά?). 

Αν γίνετε να το κάνω μόνος μου για ποιον λόγο να πληρώνω σε 3ους? 

Ειναι κάποιος που ξέρει η ειναι στην ίδια θέση με εμενα να με βοηθήσει λίγο? 

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες το τιμολόγιο της ααδε και είμαι οκ έχω κόψει καμιά 15τιμολογια χωρίς κανένα πρόβλημα. Με 6-7 κλικ κόβεις δεν είναι δύσκολο αρκεί να στο έχει παραμετροποίηση ο λογιστής σου βάση της επιχείρησης σου και να κόψετε ένα τιμολόγιο μαζί να δεις πως γίνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...