Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Και το Sony Xperia 10 III είναι στα χρήματα σου και έχει ότι ζητάς 

Δεν γνωρίζουμε το software support, μάλλον θα είναι ανεπαρκής.Πχ το XZ1 βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2017 με android 8 και πήρε μόνο την 9.Security patches μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.

Για κινητό με επίσημη αρχική τιμή 700€ είναι άδικο, οι κάτοχοι απογοητεύτηκαν και έκαναν παράπονα στα forums, ίσως και στο ίδιο support της Sony.

Πάλι καλά που το πήρα μόνο 229€ απο 400€ τον Νοέμβριο του 2018 σε προσφορά, το έχω ακόμα και λειτουργεί σαν καινούριο.

Και βλέπεις κάτι κινητά mid range μισής τιμής να παίρνουν 2 Major updates και security patches για 3 χρόνια.

Πάντως τα Sony είναι καλά απο ποιότητα κατασκευής, καταγραφή βίντεο-ήχου, "ελαφρύ" λειτουργικό χωρίς bugs, καλή διαχείριση μνήμης, IP68.

Σε φωτογραφία normal, αποτυπώνουν φυσικά χρώματα, όμως σχετικά φτωχό software support και δεν παίρνουν Gcam.Πχ στο XZ1 στο auto δεν υπάρχει η επιλογή HDR, δεν έχω portrait mode κλπ.Σαν τεχνολογία έχει κάποια καλά, όπως το 4-axis stabilitation, Lazer autofocus, EIS στο βίντεο.Καλά είναι για κινητό του 2017, τότε με αυτά τα χρήματα μόνο κάτι πολύ χειρότερο θα μπορούσα να πάρω.Δυστυχώς έβαλαν μικρή μπαταρία γιατί είναι πολύ λεπτό.

Η Huawei είχε αρχίσει να "ανεβαίνει" στην φωτογραφία, αλλά της έκοψαν την φόρα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

το ποιο πιθανο ειναι να περιμενω black friday αν πεσει το 12/13 μινι 

Ποσο φτηνοτερο το περιμενεις να ειναι?

(δεν ξερω για αυτο ρωταω)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

το ποιο πιθανο ειναι να περιμενω black friday αν πεσει το 12/13 μινι 

Δεν νομίζω να βάλουν σε προσφορά καινούργια iphone στη black Friday. Το θεωρώ απίθανο...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, CaratNaturelle είπε

Ποσο φτηνοτερο το περιμενεις να ειναι?

(δεν ξερω για αυτο ρωταω)

14 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν νομίζω να βάλουν σε προσφορά καινούργια iphone στη black Friday. Το θεωρώ απίθανο...

Υπολογίζω να το πάρω είτε τον Γενάρη είτε πιο μετά κοντά στα 400-450 το 12 mini μιας και έχει είδη 570 στο best price 

Απλά έλεγα μήπως και την black Friday...

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Υπολογίζω να το πάρω είτε τον Γενάρη είτε πιο μετά κοντά στα 400-450 το 12 mini μιας και έχει είδη 570 στο best price 

Απλά έλεγα μήπως και την black Friday...

OK, αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις και βλέπεις...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

OK, αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις και βλέπεις...

Κάτσε να μαζευτεί και το μαρούλι και βλέπουμε 😅😂

Δημοσ.

Τρομερό το μίνι και αρκετά δελεαστικό ΑΛΛΑ κακά τα ψέματα, όταν έχεις συνηθίσει σε έστω και λίγο μεγαλύτερη οθόνη ΔΕΝ ξαναγυρνάς σε μικρότερη οθόνη. Και αν το κάνεις σε 6 μήνες το πολύ θα ξαναψάχνεσαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

black Friday ακούω τον Γενάρη λέει κάτσε να μαζέψει το μαρούλι .....καλά κρασιά.

Μέχρι τότε θα έχει βγει κάτι άλλο.

Άσε που όπως είπε και ο @mants118 θα ξανά ψάχνεις.....

Ανοίγουμε θέμα εφόσον υπάρχει το χρήμα και πας με βάση τη υπάρχει στην αγορά.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

black Friday ακούω τον Γενάρη λέει κάτσε να μαζέψει το μαρούλι .....καλά κρασιά.

Μέχρι τότε θα έχει βγει κάτι άλλο.

Άσε που όπως είπε και ο @mants118 θα ξανά ψάχνεις.....

Ανοίγουμε θέμα εφόσον υπάρχει το χρήμα και πας με βάση τη υπάρχει στην αγορά.

Περιμένουμε κάτι νέο σε μικρό μέγεθος; Εκτός από το se 2022 ίσως; Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι και δεν νομίζω να βγει android κάτω από 6 ιντσες πλέον. Θέλω να καταλήξω σε κάτι από τώρα. Και τώρα έχω τα χρήματα να πάρω κάτι αλλά δεν με καίει εφόσον η συσκευή που έχω τώρα λειτουργεί άψογα και η απαίτηση μου είναι μικρή οθόνη , θέλω να περιμένω να πέσει η τιμή κάποιου κινητού που να είναι μικρό σε μέγεθος ιδανικά το 12/13 mini. 

Επίσης έχω σκοπό αν τελικά καταλήξω σε mini να πάρω ένα 7αρι για να δοκιμάσω το iOS που σε περίπτωση που δεν με βολεψει να μην αγοράσω κάτι που στην τελική δεν θα μου αρέσει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ στην ίδια κατηγορία ανηκω , δεν  θέλω κινητό-tablet οπότε είναι μονόδρομος η επιλογή σε iPhone, δεν είμαι gadgetακιας κλπ, επίσης θέλω να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Για να καταλάβετε έχω από την κυκλοφορία του το redmi 4 του οποίου οι διαστάσεις είναι οκ αλλά  πλέον είναι έτοιμο να κρασαρει+ότι  του έσπασα την οθόνη πρόσφατα.

Δεν έχω "δουλέψει"ios και συνηθισμένος με Android βλέπω να με δυσκολέψει στην αρχή.

Η  καθημερινή χρήση είναι σχετικά μικρή καθώς την ώρα εργασίας δεν το κουβαλάω.

Ιδανικά θα πάω για 12mini αλλιώς se, οποιοδήποτε από τα 2 θα είναι τεράστιο upgrade σε σχέση με αυτό που έχω.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ratamahatta76 είπε

Και εγώ στην ίδια κατηγορία ανηκω , δεν  θέλω κινητό-tablet οπότε είναι μονόδρομος η επιλογή σε iPhone, δεν είμαι gadgetακιας κλπ, επίσης θέλω να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Για να καταλάβετε έχω από την κυκλοφορία του το redmi 4 του οποίου οι διαστάσεις είναι οκ αλλά  πλέον είναι έτοιμο να κρασαρει+ότι  του έσπασα την οθόνη πρόσφατα.

Δεν έχω "δουλέψει"ios και συνηθισμένος με Android βλέπω να με δυσκολέψει στην αρχή.

Η  καθημερινή χρήση είναι σχετικά μικρή καθώς την ώρα εργασίας δεν το κουβαλάω.

Ιδανικά θα πάω για 12mini αλλιώς se, οποιοδήποτε από τα 2 θα είναι τεράστιο upgrade σε σχέση με αυτό που έχω.

Το ios θα σε δυσκολέψει μόνο αν θέλεις να κατεβάζεις παράνομα αρχεία ή να κάνεις παράνομο streaming από το κινητού (torrents, popcorn time κτλ.) αν είσαι απλός χρήστης και δεν σε ενδιαφέρει να αλλάζεις και να πειράζεις τα πάντα στο κινητό θα σου  αρέσει περισσότερο το ios πιστεύω. Επιπλέον, αν θέλεις κινητό τόσο μικρό όσο το mini, το 12 mini θα σε βγάλει 5 χρόνια άνετα!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...