Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι εδώ και κάνα μηνα σε αναζήτηση νέου κινητού αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο διότι ενώ βλέπω ωραία χαρακτηριστικά έχουν μεγάλη οθόνη και εγώ θα ήθελα κάτι με οθόνη αυστηρά μέχρι 6 ιντσες 

Έχω δει: Samsung s10e , a40 , iphone 12,13 mini,se 2020 , Google pixel 3a/4a.

Η αγορά θα γίνει προς τον Δεκέμβριο και επειδή δεν βλέπω να βγαίνει κάτι μικρό σε διαστάσεις στο μέλλον θέλω να καταλήξω σε κάποιο τώρα. Θέλω να βγάλει τουλάχιστον 4 χρόνια χωρίς κολλήματα με μια αλλαγή μπαταρίας στα 2-3 και αν μπορεί να βγάλει και ένα δύο παραπάνω θα ήταν το ιδανικό. Απαιτήσεις ως προς την χωρητικότητα δεν έχω και με 32gb την βγάζω αρκεί να τρέχει ομαλά. Μνήμη επεξεργαστή κλπ δεν με νοιάζει τι θα φοράει αρκεί να τρέχει ομαλά τις εφαρμογές των social , ένα δύο παιχνίδια , και να βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες (αν είναι καλές ακόμα καλύτερα θα το προτιμούσα). Η μπαταρία θέλω να βγάζει τουλάχιστον 4εις ώρες screen on time ιδανικά να βγάζει μέρα αλλά και να μην βγάζει θα ζήσω. Αν υπάρχει κάτι στα 200-300 και μπορεί να βγάλει άνετα 3 χρόνια θα το κοιτούσα και αυτό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eko13 είπε

Αν και hater όπως τα λες θα έλεγα κάτι σε iphone.

Και εγώ προς τα εκεί με κόβω μιας και προβλέπεται να πέσει αρκετά μέχρι τον Δεκέμβριο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotia είπε

Eιναι και διαφορα λειτουργικου σε τι βολευει .

Παντως και τα υπολοιπα κινητα πιθανο να πεσει η τιμη τους συντομα

ειμαι 3 χρονια με miui και ειναι ανεχτο πιστευω θα με βολεψει οτιδηποτε αλλο αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και iOS

Δημοσ.

Τσεκαρε το asus zenfone 8. Το μόνο θέμα ότι την αγορά θα πρέπει να τη κάνεις μέσω ευρωπαϊκού αμαζον. Κατά τα άλλα νομίζω τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σου και κατά καιρούς παίζει ακριβώς στα 600

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aristidis_Halkidis είπε

Τσεκαρε το asus zenfone 8. Το μόνο θέμα ότι την αγορά θα πρέπει να τη κάνεις μέσω ευρωπαϊκού αμαζον. Κατά τα άλλα νομίζω τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σου και κατά καιρούς παίζει ακριβώς στα 600

Από Ελλάδα θα γίνει η αγορά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Και εγώ προς τα εκεί με κόβω μιας και προβλέπεται να πέσει αρκετά μέχρι τον Δεκέμβριο

Κι εγώ θα σου έλεγα να πας σε iphone αν θες να το κρατήσεις πολλά χρόνια. Το 12 ειναι 6.1" και θα έχεις πολύ καλύτερη  μπαταρία από το mini. Άρα εγώ θα πήγαινα σε 12...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koutsis είπε

Κι εγώ θα σου έλεγα να πας σε iphone αν θες να το κρατήσεις πολλά χρόνια. Το 12 ειναι 6.1" και θα έχεις πολύ καλύτερη  μπαταρία από το mini. Άρα εγώ θα πήγαινα σε 12...

Μου αρέσει πάρα πολύ το μέγεθος του mini και τείνω προς αυτό αλλά αν πέσει η τιμή του 12 ίσως να το σκεφτώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Μου αρέσει πάρα πολύ το μέγεθος του mini και τείνω προς αυτό αλλά αν πέσει η τιμή του 12 ίσως να το σκεφτώ

Οκ. Μπορείς να πας σε 12 mini αλλά να ξέρεις θα έχεις χειρότερη μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θα σου έλεγα να πας σε iphone 12 , το mini - se 2020 ξέχασε τα γιατί η μπαταρία τους είναι δράμα.

Εάν δεν θέλεις κάτι σε iphone μπορείς να πας σε pixel όπως σου έγραψαν παραπάνω αλλά εκεί πρέπει να κοιτάξεις το θέμα εγγύηση.

Σε android θα σου πρότεινα κάτι σε samsung galaxy s21 αν και έχει 6,2 οθόνη έχει όσα ζητάς.

προσωπική άποψη πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosaero είπε

Προσωπικά θα σου έλεγα να πας σε iphone 12 , το mini - se 2020 ξέχασε τα γιατί η μπαταρία τους είναι δράμα.

Εάν δεν θέλεις κάτι σε iphone μπορείς να πας σε pixel όπως σου έγραψαν παραπάνω αλλά εκεί πρέπει να κοιτάξεις το θέμα εγγύηση.

Σε android θα σου πρότεινα κάτι σε samsung galaxy s21 αν και έχει 6,2 οθόνη έχει όσα ζητάς.

προσωπική άποψη πάντα.

Το μέγεθος που έχει το 12 mini είναι αυτό που με ελκύει προς αυτό. Τώρα έχω ένα xiaomi note 7 και θέλω τουλάχιστον μικρότερο από αυτό σε διαστάσεις 

Το s21 δεν το αποκλείω αν το βρω σε καλή τιμή , αξίζει λες να δω αν μπορώ να φτάσω και σε 13 mini ; Που έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη μπαταρία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Το μέγεθος που έχει το 12 mini είναι αυτό που με ελκύει προς αυτό. Τώρα έχω ένα xiaomi note 7 και θέλω τουλάχιστον μικρότερο από αυτό σε διαστάσεις 

Το s21 δεν το αποκλείω αν το βρω σε καλή τιμή , αξίζει λες να δω αν μπορώ να φτάσω και σε 13 mini ; Που έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη μπαταρία;

Επειδή είμαι κάτοχος του 12 mini να ξέρεις έχω κλειστά 5G, GPS, BT κτλ ώστε να με βγάζει η μπαταρία του μέχρι το απόγευμα., ίσως παίζει ρόλο εκεί που μένω ότι δεν έχω καλό σήμα.

Για το 13 mini ακούγονται καλύτερα πράγματα για την μπαταρία του αλλά είναι νωρίς ακόμη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, giorgosaero είπε

Επειδή είμαι κάτοχος του 12 mini να ξέρεις έχω κλειστά 5G, GPS, BT κτλ ώστε να με βγάζει η μπαταρία του μέχρι το απόγευμα., ίσως παίζει ρόλο εκεί που μένω ότι δεν έχω καλό σήμα.

Για το 13 mini ακούγονται καλύτερα πράγματα για την μπαταρία του αλλά είναι νωρίς ακόμη.

εγω εδω εχω 4g+ φουλ σημα και gps bt δεν τα εχω γενικα μονιμως ανοιχτα μονο αν ειναι να ακουσω μουσικη ή κατι αλλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...