Liako25 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν το έγραψε κάποιος αλλά όταν θες να παίξεις ένα παιχνίδι που έχεις αγοράσει σε δισκάκι σου ζητάει να βάλεις το δισκάκι μέσα και ας είναι αποθηκευμένο μέσα στο σκληρό το παιχνίδι.Για μένα προσωπικά αυτό είναι κάτι πολύ αρνητικό γιατί όταν θες να παίξεις 4-5 διαφορετικά παιχνίδια πρέπει να σηκώνεσαι και να αλλάζεις δισκάκια.Το μόνο αρνητικό άμα έχεις τη digital έκδοση είναι ότι δε θα μπορείς να βλέπεις ταινίες από dvd ή blu-ray που πιστεύω ελάχιστοι το κάνουν αυτό.
dalas10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Παρέλαβε κανένας; υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια; γιατί μου είπαν αναμονή στο ps5.
power_ran Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Εχουν ειδοποιησει οτι ειναι στο κουριερ. Για να δουμε αυριο
power_ran Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Έγινε παραλαβή σήμερα κανονικά. Ευχαριστώ τον topic starter! 1
Deathy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω στο xbox εχω 30 παιχνιδια μεσα, το ερωτημα ειναι στα ποσα gb Θα φτασουν τα επομενα παιχνιδια, αν πανε 300 gb το καθενα τοτε ναι θα εχεις 3-4 παιχνιδια μεσα, αλλα με τα 50 gb μεσο ορο θα εχεις 16 παιχνιδια στο σκληρο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από Deathy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα