Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω ένα παπάκι για να καθημερινές κοντινές μετακινήσεις να μην ταλαιπωρώ το αυτοκίνητο. Έχω καταλήξει στο Sym vf125. Πρώτον θα ήθελα καμία γνώμη για το συγκεκριμένο παπί αν έχει κάποιος εμπειρία. Δεύτερον αν αγοράσω το παπί καινούργιο είναι εφικτό να κάνω ταξίδι 30 χιλιόμετρα (ομαλός δρόμος χωρίς ανηφόρα), από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι μου ή δεν θα γίνει σωστά το στρώσιμο; Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, panosk13 είπε

Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω ένα παπάκι για να καθημερινές κοντινές μετακινήσεις να μην ταλαιπωρώ το αυτοκίνητο. Έχω καταλήξει στο Sym vf125. Πρώτον θα ήθελα καμία γνώμη για το συγκεκριμένο παπί αν έχει κάποιος εμπειρία. Δεύτερον αν αγοράσω το παπί καινούργιο είναι εφικτό να κάνω ταξίδι 30 χιλιόμετρα (ομαλός δρόμος χωρίς ανηφόρα), από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι μου ή δεν θα γίνει σωστά το στρώσιμο; Ευχαριστώ!

αναλογως τα χλμ που θα κανεις αν θες την γνωμη μου και να μ'ακουσεις , βρισκεις ενα  C50 ή GLX50  καθαρο διαμαντι ή καποιο που γινεται το μοτερ του μια επισκευη (δεν δινεις και στοχο μαυτο)  ή ενα T50 ............ουτε τελη κυκλοφοριας ουτε κτεο και η μιση ασφαλεια για 1 χρονο ( αμα σου τη δωσει το κανεις και 90αρι ή 80αρι αντιστοιχα.

Τα sim οταν θ'αρχισεις να ξεβιδωνεις 2-3  τις βιδες θα θες μετα και καινουριο μηχανακι.........ο παλιος ειναι αλλιως να το θυμασαι

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αναλογως τα χλμ που θα κανεις αν θες την γνωμη μου και να μ'ακουσεις , βρισκεις ενα  C50 ή GLX50  καθαρο διαμαντι ή καποιο που γινεται το μοτερ του μια επισκευη (δεν δινεις και στοχο μαυτο)  ή ενα T50 ............ουτε τελη κυκλοφοριας ουτε κτεο και η μιση ασφαλεια για 1 χρονο ( αμα σου τη δωσει το κανεις και 90αρι ή 80αρι αντιστοιχα.

Τα sim οταν θ'αρχισεις να ξεβιδωνεις 2-3  τις βιδες θα θες μετα και καινουριο μηχανακι.........ο παλιος ειναι αλλιως να το θυμασαι

φίλε μου έχω ένα c50 του πατέρα μου παρατημένο αλλά έχει απλήρωτα τέλη από πρίν το 2000. Σκέφτομαι να το φτιάξω κάποια στιγμή αλλά θέλουν όλα αλλαγμα(ζάντες,σέλα, καρμπιρατέρ, πλεξούδα, πλαστικά κλπ κλπ). Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να το φτιάξω αλλά τώρα δεν έχω το χρόνο και θέλω κάτι άμεσα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panosk13 είπε

Μιά χαρά θα γίνει και μην τρομάζεις τόσο εύκολα . Όταν φτάσεις σπίτι , καλού κακού σφίγγε βίδες , όπου βλέπεις βίδες σφίγγε . Άντε , καλορίζικο και καλοτάξιδο ! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosk13 είπε

φίλε μου έχω ένα c50 του πατέρα μου παρατημένο αλλά έχει απλήρωτα τέλη από πρίν το 2000. Σκέφτομαι να το φτιάξω κάποια στιγμή αλλά θέλουν όλα αλλαγμα(ζάντες,σέλα, καρμπιρατέρ, πλεξούδα, πλαστικά κλπ κλπ). Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να το φτιάξω αλλά τώρα δεν έχω το χρόνο και θέλω κάτι άμεσα 

στο ειπα γιατι βρισκεις αντ/κα και στα περιπτερα (μεχρι ταιβαν , οχι κινεζικα οτι παρεις) φτιαξτο και πηγαινει πληρωσε τα χρωστουμενα  , πιο φθηνα θα σε βγει απο το να παρεις αυτο που ειπες και θα εχεις μηχανακι αθανατο χωρις καγκουριες και τετοια , λαδια-βενζινη και μπουζι.

Μη σε τρομαζουν τα απληρωτα  , σε τροχαια πας και σε αστυν.τμημα κανεις και την ανανεωση καθε χρονο με 15 ευρουλακια ,, Τ135 ειχα και το εδωσα και εκανα ενα C50 ανακατασκευη και με παει οπου θελω , μετα απο 4 χρονια το φτιαχνω ξανα το μοτερ γιατι δεν αλλαζα ουτε λαδι , συμπληρωνα μονο  και εσυ το εχεις και κοιτας για SIM , που εισαι το αγοραζω τωρα αμα θελεις

βρες ενα ετοιμο και κανε το παλιο αντ/κα η αλλη λυση

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panosk13 είπε

Δεύτερον αν αγοράσω το παπί καινούργιο είναι εφικτό να κάνω ταξίδι 30 χιλιόμετρα (ομαλός δρόμος χωρίς ανηφόρα), από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι μου ή δεν θα γίνει σωστά το στρώσιμο; Ευχαριστώ!

ε στην αρχή θα το πας χαλαρά ρε φίλε. θα κάνεις λίγη ώρα παραπάνω να φτάσεις.

Δημοσ.

Να το παρεις το vf, παρα πολυ ωραιο μηχανακι απο μια τεταστια εταιρια. Στα λεφτα που κανει δεν εχει αντιπαλο. Και ασε τους αλλους να προτεινουν σκουπιδια 30 ετιας με μηδεν οδηγηκη συμπεριφορα και ασφαλεια..

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παλι απο θεμα ποιότητας δεν τα συμπαθώ. Κάτοχος Astrea Dream 100cc, για 20 χρονιά, μονο 2 φορες εχω αλλάξει κύλινδρο πιστόνι και το μηχανάκι δουλεύει πενα.. Moter που δεν σπαει - δεν χαλαει..Αν εχεις σκοπο να παρεις κατι καλο να το κρατήσεις, δες σε Yamaha Crypton S και σε Honda astrea X. Αλλιώς οτι πληρώνεις παιρνεις..

Δημοσ.

Βρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου?

Να παρει καινουργιο παπι και να ξεκινησει να σφιγγει βιδες?

Να παρει C50?Εν ετει 2021 παπι με ανυπαρκτες αναρτησεις και φρενα?

Να παρει ο ανθρωπος ενα καινουργιο συγχρονο παπι χωρις συμπλεκτη να κανει τη δουλεια του,αν το θελει καθαρα για φθηνη μετακινηση.Αν το θελει για ευκολη μετακινηση παιρνει ενα σκουτερ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Βρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου?

Να παρει καινουργιο παπι και να ξεκινησει να σφιγγει βιδες?

Να παρει C50?Εν ετει 2021 παπι με ανυπαρκτες αναρτησεις και φρενα?

Να παρει ο ανθρωπος ενα καινουργιο συγχρονο παπι χωρις συμπλεκτη να κανει τη δουλεια του,αν το θελει καθαρα για φθηνη μετακινηση.Αν το θελει για ευκολη μετακινηση παιρνει ενα σκουτερ.

Ακριβώς γι'αυτό το θέλω για πιο φθηνή μετακίνηση και για αποφόρτιση του αυτοκινήτου από μικρές διαδρομές. Το μπάτζετ μου δυστυχώς δεν αρκεί για να πάω σε πιο αξιόπιστες επιλογές τύπου honda,yamaha (όσο αξιόπιστες είναι κι αυτές πλέον). Το σκούτερ το σκέφτηκα αλλά κι αυτά ξεφεύγουν από το μπάτζετ μου και μου είναι και τελείως ξένα. Αν δω μοτέρ παπιου μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει και που να ψάξω αν έχει κάποιο πρόβλημα ενώ στα σκούτερ δεν έχω τέτοια εμπειρία. Άσε που τσιμπάνε στα σερβις και στην κατανάλωση. Τώρα αν αρχίσουν να φεύγουν βίδες από το vf δεν το ξέρω αλλά για δύο χρόνια πιστεύω θα είμαι καλυμμένος από την εγγύηση

Δημοσ.

Για μενα μη παρεις με συμπλεκτη.Ειναι ταλαιπωρια.

Παρε με συμπλεκτη μονο αν θες να κανεις μια εισαγωγη στο χωρο και να συνηθισεις για να παρεις μηχανη.

Προσωπικα θα παιρνα κανα daytona.Τιμια παπια με πανφθηνα ανταλλακτικα.Ναι δεν ειναι ποιοτικα τρομερα αλλα εαν το θες μονο για να κανεις τη δουλεια σου,μια χαρα ειναι.Και οπως ειπα ,πανφθηνα ανταλλακτικα και υπαρχει και αντιπροσωπος.

ΥΓ.Ακυρο,ειδα οτι δεν εχει συμπλεκτη το Sym οποτε τσιμπα το.Αν και οπως ειπα ,εγω θα παιρνα κατι φθηνοτερο για εργατη.Τα θεωρω πολλα τα 2100 για παπι.

Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 10:55 ΠΜ, panosk13 είπε

Ακριβώς γι'αυτό το θέλω για πιο φθηνή μετακίνηση και για αποφόρτιση του αυτοκινήτου από μικρές διαδρομές. Το μπάτζετ μου δυστυχώς δεν αρκεί για να πάω σε πιο αξιόπιστες επιλογές τύπου honda,yamaha (όσο αξιόπιστες είναι κι αυτές πλέον). Το σκούτερ το σκέφτηκα αλλά κι αυτά ξεφεύγουν από το μπάτζετ μου και μου είναι και τελείως ξένα. Αν δω μοτέρ παπιου μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει και που να ψάξω αν έχει κάποιο πρόβλημα ενώ στα σκούτερ δεν έχω τέτοια εμπειρία. Άσε που τσιμπάνε στα σερβις και στην κατανάλωση. Τώρα αν αρχίσουν να φεύγουν βίδες από το vf δεν το ξέρω αλλά για δύο χρόνια πιστεύω θα είμαι καλυμμένος από την εγγύηση

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι το κριπτον σ και το χοντα το αστρεα του 21 ειναι καλης ποιοτητας; Οτι ποιοτητα εχει το συμ αυτην εχουν και τα αλλα 2. Φιλε συμ ειναι δεν ειναι τσιταχ η νταιτονα. 2κ κανει το συμ, το κριπτον εκανε 2250 και τωρα κανει 2450 γιατι πηδιευαι η γιαμαχα στην ελλαδα. Αυτα τα 3 ειναι μηχανακια ιδιας περιπου τιμης και ποιοτητας, η μονη διαφορα ειναι οτι το συμ ειναι ομορφο και φοραει λαστιχαρες ενω τα αλλα 2 ειναι ασχημα με ντεζαιν απ το 1998 που βγαλανε το πρωτο σουπρα. Δεν εχω ουτε συμ ουτε γιαμαχα ουτε τιποτα, δεν εχω καν παπακι, απλα προσπαθω να σε βοηθησω να κανεις τη σωστη επιλογη. 

Επισης μηχανακι 20 ετων που εκανε 2 επισκευες δε το λες και ασπαστο , που λεει ο φιλος απο πανω. Εγω ειχα καζε ρ και το πουλησα με σχεδον 200.000 στο κοντερ χωρις καμια επισκευη.. αυτο ναι, ηταν ασπαστο.. Πλεον ολα φτιαχνονται για να μην αντεχουν, δεν υπαρχουν παπια με την ποιοτητα των παλιων, ισως το τελευταιο ηταν το Χ. 

PS: Απο τα 3 παπια που ειπαμε, το μονο που εχω οδηγησει ειναι το κριπτον Σ. Μια χαρα μηχανακι, αλλα στα 2450 για κανενα λογο οταν παιζει μπαλιτσα το συμ στα 2.. Τα ρεστα εξοπλισμος

Δημοσ.
Στις 28/9/2021 στις 12:42 ΜΜ, babisskg είπε

Μιά χαρά θα γίνει και μην τρομάζεις τόσο εύκολα . Όταν φτάσεις σπίτι , καλού κακού σφίγγε βίδες , όπου βλέπεις βίδες σφίγγε . Άντε , καλορίζικο και καλοτάξιδο ! 

Και άλλος επιστήμονας της NASA.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...