Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προερχομαι απο μια Radeon RX 580 τα τελευταια 4 χρονια. Απολυτα ικανοποιημενος απο την AMD αλλα τωρα θελω να παρω κατι καινουριο για αναβαθμιση με σκοπο το gaming. To επιθυμητο θα ηταν να μην ξεπερασει τα 300 - 350 ευρω ! 

Δημοσ.

Αν είναι η 8gb πούλα την 300+ και με άλλα 300 παίρνεις μια 3060. 

Αν είναι η 4 gb... Θα χρειαστείς περισσότερα για την 3060... 

Αλλιως περιμένεις κανά χρόνο ακόμα. 

Δημοσ.

Δεν κουνιεσαι καθολου και αν δεν σου ειναι τοσο σημαντικη η καρτα εχεις πχ κανενα φορητο να κανεις την δουλεια σου πουλας και αυτη τωρα που εχουν τρελαθει οι τιμες.

1 λεπτό πριν, ooaris είπε

Αν είναι η 8gb πούλα την 300+ και με άλλα 300 παίρνεις μια 3060. 

Αν είναι η 4 gb... Θα χρειαστείς περισσότερα για την 3060... 

Αλλιως περιμένεις κανά χρόνο ακόμα. 

Δεν φευγουν πλεον στα 300+ εχω δει αρκετες αγγελιες στα 280 και ακομα υπαρχουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε είμαι με μια 570 4gb που αγόρασα φέτος από ινσόμνια (ανταλλαγή με 1030 που είχα + διαφορά από εμένα)με την οποία είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Σκέφτηκα τελευταία μήπως πήγαινα σε κάτι καλύτερο καθώς έχω 1080p 144 Hz μόνιτορ αλλά οι τιμές που βλέπω είναι απαγορευτικές είτε σε καινούριες , είτε σε μεταχειρισμένες κάρτες. Τα πράγματα είναι χειρότερα από την άνοιξη που μπόρεσα να πάω από 1030 σε 570 πληρώνοντας 100 ευρώ διαφορά. Αν σε νοιάζει πρώτα η τσέπη σου καλύτερα περίμενε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

οι τιμες ανεβαινουν και σημερα που μιλαμε και δεν υππαρχουν αποθεματα παμε σε λιγες ημερες για 2ο γυρο , οτι εγινε και περσυ , οποιος εχει 580 καλα ειναι να κατσει μ'αυτην

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα θες πιο καλη καρτα σημαινει οτι θα αγορασεις νεα οθονη περι τα 350, 400?

κ την παλια θα την πουλησεις για 80, 100 ευρω ή μαλλον θα την κρατησεις κ δεν θα την αναβαθμισεις?

αρα τελικα 4κ ευρω το 2025 κ μετα

πρωτα ψωνιζεις αμαξι, παντρευεσαι, κανεις παιδι κ σου κανει δωρο το πισι ο πεθερος..

απο αγγελια απο το ισομνια με καρτα 3060 στα 200 ευρω 

ετσι  κ αλλιως 50-100 ωρες παιχνιδιου ειναι ολο κ ολο ..οι υπολοιπες ειναι ψαξιμο κ κουβεντουλα γιατι ειναι ακριβα τα νεα πισι😎

αν εχεις καλη καρτα δεν συμμετεχεις το ιδιο..

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα οθονη μπορει να εχει ηδη καλη δεν εχει καμια καρτα αχρηστη που να μην μπορει να οδηγησει καλη οθονη, εγω που εχω την Xiaomi 34 μια χαρα την εχει οδηγησει και η 580 και η GTX 1060 μην σου πω για κανα youtube η παιχνιδακι της πλακας την εχω οδηγησει με 750 ti

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα οθονη μπορει να εχει ηδη καλη δεν εχει καμια καρτα αχρηστη που να μην μπορει να οδηγησει καλη οθονη, εγω που εχω την Xiaomi 34 μια χαρα την εχει οδηγησει και η 580 και η GTX 1060 μην σου πω για κανα youtube η παιχνιδακι της πλακας την εχω οδηγησει με 750 ti

αν ειναι ανετος για 1200 εξοδα, οκ οκ , αν ειναι τσιμα τσιμα καρτες των 150 ή 300 ευρω κ ολα οκ μεχρι να ερθουν νεες παραλαβες.

οι 1650 πηγαν παλι στα 300 ευρω περιπου. οι 1050 250ευρω, που πριν 2 χρονια μεταχειρισμενες ηταν στα 80..

Τωρα κατι αλλο. καρτα 770 gtx, r9,  βλεπω μερικες στα 100 ευρω κ λιγοτερα. οσες τραβανε 1χ6 Kαι 1χ8 πιν ρευμα,

μπορει να τρεχουν για μετρια χρηση (20-30 λεπτα) σε τροφοδοτικο 500αρι καλης μαρκας ? το εχει δοκιμασει καποιος?

πχ crossair, thermaltake, quiet evga etc? η θελουν 550+, 600?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...