Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά laptop που το οποίο το θέλω να είναι γρήγορο και δυνατο και να παίζει και κάποια παιχνίδια  τα laptop Που έχω δει είναι τα παρακάτω ποιο μου προτείνετε? η αγορα θα γινει απο το Plaisio,  ευχαριστώ για κάθε βοήθεια 

Asus Vivobook KM513UA Laptop (Ryzen 7 5700U/8 GB/512 GB/Radeon Graphics)

HP ProBook 650 G8 Laptop (Core i5 1135G7/8 GB/256 GB/Iris Xe Graphics)

HP 15 - dw2000nv Laptop (Core i5 1035G1/8 GB/256 GB/GeForce MX130 2 GB)

Dell Inspiron 5505 Laptop (Ryzen 7 4700U/8 GB/256 GB/Radeon Graphics)

Επεξ/σία από georgegre21
Δημοσ.

ρώτα ποιο έχει 1χ8GB και όχι τυχόν 2χ4 ώστε να βάλεις άλλο 1χ8 και να πας στα 16 GB RAM. οι τιμές φυσικά κ διαφέρουν.

πήγαινε στο πλαίσιο, δες τα όλα από κοντά, ποιότητα κατασκευής κλπ, πλαστικό ή αλουμίνιο (ώστε να πας στο αλουμίνιο αν βρεις) κλπ κλπ

οι τιμές των 4 μοντέλων δεν είναι ίδιες. ΣΚέψου κ τι παιχνίδια παίζεις κ συνέκρινε τις κάρτες γραφικών

το radeon graphics που λέει είναι γενικό, επίσης τα Iris Xe αρχικά δεν πήραν καλές κριτικές

πας λοιπόν από κοντά κ βλέπεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. 

Από τα μηχανήματα που έχεις διαλέξει μόνο ένα έχει κάρτα γραφικών, επεξεργαστικά όμως δεν είναι και κάτι αξιόλογo. Το Asus και το ProBook έχουν πιο καλούς επεξεργαστές και μεταξύ μας θα απέυφευγα τελείως 10 γενιά Intel. Σου παραθέτω και ενα σχετικό Benchmark πιο κάτω. Στο gaming παίζει ρόλο το Single Core Performance στην CPU και από εκεί και έπειτα το φόρτο τραβάει η κάρτα γραφικών. Εαν τα παιχνίδια που παίζεις είναι χαμηλών απαιτήσεων και σε καλύπτουν γραφικά επεξεργαστή προτίμησε αυτό κατά την γνώμη μου, έχει καλύτερο overall performance HP ProBook 650 G8 Laptop (Core i5 1135G7/8 GB/256 GB/Iris Xe Graphics)

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-1135G7-vs-AMD-Ryzen-7-5700U/m1286124vsm1482042

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...