Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Δοκίμασες να βάλεις Vanced microG για αντικατάσταση play services? Wild guess, δεν το έχω δοκιμάσει. Και τετοιες λυσεις ειχα δοκιμασει τις οποιες αφαιρεσα μετα απο 10-20 ημερες αφου ουτε λειτουργουσαν καλα και κυριως ανοιγουν και τεραστιες τρυπες ασφαλειας στην οποια συσκευη. Οποτε απο οσα διαπιστωσα, για μενα μονος δρομος ειναι να πας με οσα σου δινει επισημα η hua. Καλο hardware, αλλα δεν μπορεις να κανεις ολα οσα θα κανεις ακομα και με ενα ψοφιο ταμπλετ 5ετιας.
hexdec Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Για παιχνίδια δεν έχω ιδέα, δεν παίζω, από εφαρμογές δεν είχα κανένα πρόβλημα, granted μπορεί να θέλουν ψάξιμο μερικές αλλά όσες χρησιμοποιώ λειτουργούν
Himura Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Δεν ισχυει μπορω να πω το παραπανω. Παρα πολλες εφαρμογες δεν λειτουργουν ή/και δεν υπαρχουν. Και οχι μονο εφαρμογες. Ενα παιχνιδι μονο θελησα να βαλω στο matepad 10.4, ε, δεν υπαρχει τροπος να μπει και να δουλεψει, ουτε με κολπο. Με κολπο δηλαδη το κατεβασα απο apk sites, δεν μπορουσε να γινει ομως εγκατασταση. Διαβασα πολλα tutorials youtube κλπ, μετα απο 2-3 ωρες βρηκα τροπο (αλλο κολπο) να κανω την εγκατασταση και εκει που λεω επιτελους θα τρεξει, βγηκε μηνυμα οτι δεν τρεχει το παιχνιδι επειδη δεν εχει google services η συσκευη!!! 🤬 custom rom με gs;
majnun Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Προ ημερών είχε το Amazon το tablet μαζί με το πληκτρολόγιο, πενάκι και 30 μήνες εγγύηση στα 500ε. Το πήρα και αισθανόμουν γαμάτα. Μετά πήρα την πίκρα από την έλλειψη Google services που δεν φτιάχνει παρά με μεσοβέζικες λύσεις. Μετά ήρθε το thread αυτό που κάνει το ίδιο αντικείμενο 50ε φθηνότερο. Ε άι. Το στέλνω πίσω και παίρνω Mi Pad 5 με δώρο ακουστικά. Παίδες, δεν παλεύεται ούτε σε tablet η έλλειψη google. 1
GeorgeTheSuper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Σε Huawei δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Youtube Vanced. Έχει επίσης το δικό του store αντί του Play Store. Και υπάρχει πάντα και το Aurora Store που είναι το Google Play καλύτερο ακόμα. Το θέμα είναι οι υπόλοιπες Google εφαρμογές που δυστυχώς δεν υποστηρίζονται (σχετικά με αυτό οι απόψεις διίστανται αλλά εγώ εκεί έχω καταλήξει. Ακόμα και αν τις κάνεις να λειτουργήσουν με κάποιο κολπάκι είναι ασταθείς). Για tablet αυτοί οι περιορισμοί δεν θεωρώ ότι δημιουργούν πρόβλημα. Χάρτες, calls κτλ. δυσκολα ενδιαφέρουν κάποιον χρήστη tablet. 3
seithan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Και ως γνωστόν, η Huawei δεν επιτρέπει root, οπότε ουτε custom roms.
4four Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Πήρα το matepad 11 επείδη λείπουν κάποιες αναγκαίες εφαρμογές (lastpass google authedicator) πυο τα θέλω για την δουλεία μου σκέφτομαι να το δώσω άμα το θέλει κανεις στείλτε πμ! Σκεφτείτε πριν το πάρετε πολύ άδειο το store και νομίζα θα βρεθέι τροπος για sideload αλλά τελικά φοβάμαι τα κενά ασφαλείας που μπορεί να αφήσει
kkatzos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 28/9/2021 στις 4:18 ΜΜ, majnun είπε Παίδες, δεν παλεύεται ούτε σε tablet η έλλειψη google. Μια χαρά παλεύεται. Τόσο καιρό σε (άλλο) tablet Huawei μια χαρά τη βγάζω χωρίς GS. Κάνει καλό και λίγη αποτοξίνωση από τη Google. Την έχουμε στο κινητό, αρκεί. 😂 3 λεπτά πριν, 4four είπε ήρα το matepad 11 επείδη λείπουν κάποιες αναγκαίες εφαρμογές (lastpass google authedicator) 14 λεπτά πριν, 4four είπε φοβάμαι τα κενά ασφαλείας που μπορεί να αφήσει Google Authenticator μια χαρά δουλεύει. Δεν έχει εξάρτηση από τα GS. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το Lastpass. Το κατεβάζεις ως APK από κάποιο άλλο -ασφαλές- store/site ή και από τους servers της Google (γίνεται) και κάνεις τη δουλειά σου. Κανένα κενό ασφαλείας και κανένας κίνδυνος. Εξάλλου Android security updates παίρνει κανονικά η συσκευή. Στις 28/9/2021 στις 4:18 ΜΜ, GeorgeTheSuper είπε Χάρτες, calls κτλ. δυσκολα ενδιαφέρουν κάποιον χρήστη tablet Το Petal Maps της Huawei είναι μια χαρά ωστόσο. 2
bofoure Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους . Επειδη θα το χρειαστώ μόνο για χρήση viber ξέρουμε αν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο ;
pflipsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, bofoure είπε Καλημέρα σε όλους . Επειδη θα το χρειαστώ μόνο για χρήση viber ξέρουμε αν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο ; Καλησπέρα. Το viber είναι διαθέσιμο μέσω του appgallery αλλά νομίζω μπορείς να το κατεβάσεις και από την ιστοσελίδα του viber. Πάντως μόνο για χρήση viber υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές
bofoure Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, pflipsen είπε Καλησπέρα. Το viber είναι διαθέσιμο μέσω του appgallery αλλά νομίζω μπορείς να το κατεβάσεις και από την ιστοσελίδα του viber. Πάντως μόνο για χρήση viber υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Βασικά το χρειάζεται η γυναίκα μου στη δουλειά της και το μολύβι είναι αρκετά χρήσιμο για να κάνει περιγραφή και διαγράμματα δίπλα σε εικόνες. Αν έχεις κάτι άλλο κατά νου να προτεινεις θα το δεχόμουν πολυ ευχαρίστως. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από bofoure
pflipsen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, bofoure είπε Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Βασικά το χρειάζεται η γυναίκα μου στη δουλειά της και το μολύβι είναι αρκετά χρήσιμο για να κάνει περιγραφή και διαγράμματα δίπλα σε εικόνες. Αν έχεις κάτι άλλο κατά νου να προτεινεις θα το δεχόμουν πολυ ευχαρίστως. Για τέτοια χρήση και γω αυτό θα έπαιρνα.
bofoure Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, pflipsen είπε Για τέτοια χρήση και γω αυτό θα έπαιρνα. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια 1
spirospatra1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Μόλις το παράγγειλα. Στα 209 με το voucher. Έχω το Mate 40 pro από το Μάϊο κ δεν μου έχει λείψει κάτι..Μόνο ειδοποιήσεις συναλλαγών από την εφαρμογή της Εθνικής. Καλό deal νομίζω σε αυτά τα χρήματα.
hexdec Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Είναι φοβερά γρήγορο με καταπληκτική απόκριση οθόνης, πολύ καλύτερο από iPad 2020 που επίσης έχω. Βέβαια δεν ξέρω την υποστήριξη της Huawei στο μέλλον, ελπίζω να είναι καλή στο Harmony OS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα