Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Εστω οτι εχεις 200.000 ευρω που σου περισσεύουν, ορεξη για νεα δουλειά και άνοιγμα σε νεους οριζοντες, στην επιχειρηματικοτητα Υπαρχει επένδυση (κυρίως ατομική επιχείρηση ή ΙΚΕ) που να εχει καλη αποδοση? Οχι καφετεριες, σαντουιτς, ψιλικα κλπ
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περίμενα κάποιος θα είχε βάλει γελακι. Υπάρχει επένδυση. 2 ακίνητα και μια δουλειά γραφείου. Φωτοβολταϊκά αν και πιο δύσκολα. ETF με 10% απόδοση, 5% δικά σου, τα υπόλοιπα επανακεφαλαιοποιηση Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Dakonblackblade
Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dakonblackblade είπε Περίμενα κάποιος θα είχε βάλει γελακι. Υπάρχει επένδυση. 2 ακίνητα και μια δουλειά γραφείου. δηλαδη να παιρνω ενοικιο απο 2 σπιτια και να κανω και τον υπαλληλο?
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Land-decked είπε δηλαδη να παιρνω ενοικιο απο 2 σπιτια και να κανω και τον υπαλληλο? Ναι, μια overqualified δουλειά γραφείου για το ένσημο
Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Ναι, μια overqualified δουλειά γραφείου για το ένσημο το θεμα ειναι να κανω επενδυση και να ειμαι εγω το αφεντικο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Land-decked είπε το θεμα ειναι να κανω επενδυση και να ειμαι εγω το αφεντικο. Θα κάνεις μια ικε, θα βάλεις τα 2 διαμερίσματα και θα είσαι αφεντικό.
Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 αρα κλασικα παμε στο θεμα ενοικιο να παιρνεις ενοικιο και αγιος ο θεος ουτε δουλειες ουτε τιποτα
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Land-decked είπε αρα κλασικα παμε στο θεμα ενοικιο να παιρνεις ενοικιο και αγιος ο θεος ουτε δουλειες ουτε τιποτα Αμα κάνεις ικε, βάζεις τα έξοδα.
Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Αμα κάνεις ικε, βάζεις τα έξοδα. εδω υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει καποιος το μετρητο , θελει να επενδυσει και να βγαλει λεφτα, ΚΑΙ ΔΕΝ υπαρχουν επιλογες!!! εκτος φαγητου και καφε εννοειτε..
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Land-decked είπε εδω υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει καποιος το μετρητο , θελει να επενδυσει και να βγαλει λεφτα, ΚΑΙ ΔΕΝ υπαρχουν επιλογες!!! εκτος φαγητου και καφε εννοειτε.. Γιατι, στο εξωτερικό υπάρχουν ? Ποιες ?
Land-decked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατι, στο εξωτερικό υπάρχουν ? Ποιες ? γενικα δεν υπαρχουν εχεις δικιο γιαυτο λεω καλύτερα να κατσω στα λεφτα μου
stelios_2809 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 τι προσόντα έχεις ? ένα μαγαζί καφέ/φαγητό θέλει πράγματα που δεν τα προτιμάς. είσαι καλός στα οικονομικά ? στα τεχνικά έργα ? στους υπολογιστές ? κάπου ? άνοιξε ένα φροντιστήριο , μια σχολή οδηγών , επένδυσε σε γή και καλλιέργειες. θες να δουλέψεις ή μόνο να μανατζάρεις ..?
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 200.000 γιουρκα ειναι ενα χαμηλο ποσο για σοβαρη επενδυση εκτος αν μιλαμε για καφετερια-ταβερνα. Οπου και να τα επενδυσεις, οσο εξυπνα και να παιξεις τα χαρτια σου αντε να βγαλεις ενα επιπλεον εισοδημα παρα να λυσεις το προβλημα σου. 1 2
m3ltd0wn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις να επιτύχεις στην επιχείρηση σου τοτε Δεν θες να γίνεις το αφεντικό κανενός. Θέλεις να γίνεις συνεργάτης με ανθρώπους που να μπορείς να εμπιστευθείς. Σε κλάδο που τον γνωρίζεις και έχεις διάθεση να κάνεις και τον υπάλληλο (του εαυτού σου). Ακόμα και περίπτερο να έχεις για να πας καλά θα το τρέχεις εσύ. Ακόμα και εργοστάσιο να ανοίξεις για να πας καλά θα το ανοίγεις πρώτος εσύ και θα το κλείνεις τελευταίος κάθε βράδυ. Το κεφάλαιο καλό είναι να υπάρχει αλλά αν μιλάς για επιχείρηση πιστεύω πως μόνο αν σκέφτεσαι έτσι θα πας μπροστά. Πάντως εγώ αν είχα αυτό το ποσό και να μην με νοιάζει δεν θα το έκανα ακίνητο ώστε να γίνω ακόμα ένας μιζερος που κυνηγάει το ενοίκιο από τον κάθε ενοικιαστή. Θα ψαχνόμου να ανοίξω πρατήριο καυσίμων ή (εφόσον είσαι σχετικός) κάτι με την υγεία. Ενέργεια και υγεία ποτέ δεν θα σταματήσουν να χρειάζονται... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από m3ltd0wn 1
Land-decked Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Αν θέλεις να επιτύχεις στην επιχείρηση σου τοτε Δεν θες να γίνεις το αφεντικό κανενός. Θέλεις να γίνεις συνεργάτης με ανθρώπους που να μπορείς να εμπιστευθείς. Σε κλάδο που τον γνωρίζεις και έχεις διάθεση να κάνεις και τον υπάλληλο (του εαυτού σου). Ακόμα και περίπτερο να έχεις για να πας καλά θα το τρέχεις εσύ. Ακόμα και εργοστάσιο να ανοίξεις για να πας καλά θα το ανοίγεις πρώτος εσύ και θα το κλείνεις τελευταίος κάθε βράδυ. Το κεφάλαιο καλό είναι να υπάρχει αλλά αν μιλάς για επιχείρηση πιστεύω πως μόνο αν σκέφτεσαι έτσι θα πας μπροστά. Πάντως εγώ αν είχα αυτό το ποσό και να μην με νοιάζει δεν θα το έκανα ακίνητο ώστε να γίνω ακόμα ένας μιζερος που κυνηγάει το ενοίκιο από τον κάθε ενοικιαστή. Θα ψαχνόμου να ανοίξω πρατήριο καυσίμων ή (εφόσον είσαι σχετικός) κάτι με την υγεία. Ενέργεια και υγεία ποτέ δεν θα σταματήσουν να χρειάζονται... και τα μαλλιά συνέχεια φυτρώνουν. Καλη μπιζνα ενα κομμωτήριο, αλλα σε καθε γωνιά υπαρχει απο ενα. Το θεμα που θελω να θιξω, μιας και τις απαντησεις που πηρα εδω τις ηξερα απο πριν, είναι οτι εχει ερθει το τελος της ατομικής επιχείρησης. Ο αλλος με 200-300 χιλιαρικα, ή θα τα ριξει σε low risk ομόλογα, ή σε ακινητα. Ακομα και τωρα που η τραπεζα μου δινει μολις 0.01% επιτοκιο, τα λεφτα μου και να θελω δεν μπορω να τα επενδυσω στην πραγματικη οικονομια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα