ppaio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου το είχανε πει και δεν το πίστευα ...Βάζουν 10% φόρο εαν σου δώσει ο γονέας λίγα λεφτά για να αγοράσεις πχ ένα αυτοκίνητο... Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα... https://www.sofokleousin.gr/foros-doreas-gia-analipsi-apo-koino-logariasmo-apofasi-ded Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από ppaio 3
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δευτερα καταργείται ο φορος αυτός
SabotazNic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δευτερα καταργείται ο φορος αυτός Source? 2 ώρες πριν, ppaio είπε Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα... Δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω σε εμας ηρθε το ΣΔΟΕ για ελεγχο (εστιατοριο), και ενω ο πελατης ειχε τιμολογιο, μας εγραψαν γιατι επρεπε να εχει και αποδειξη. Διπλος φορος δλδ Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ppaio είπε Μου το είχανε πει και δεν το πίστευα ...Βάζουν 10% φόρο εαν σου δώσει ο γονέας λίγα λεφτά για να αγοράσεις πχ ένα αυτοκίνητο... Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα... https://www.sofokleousin.gr/foros-doreas-gia-analipsi-apo-koino-logariasmo-apofasi-ded ΤΩΡΑ, το πήρες χαμπάρι !!!! Παρασκευή, καταργείται !!!! 2
nojom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 αυτός ο φόρος νομίζω πάντα υπήρχε εσύ τώρα πήρες χαμπάρι τι παίζει; Κατα τα άλλα είμαστε εμείς κλέφτες που δε κόβουμε απόδειξη ή δε δηλώνουμε πραγματικά εισοδήματα. Μαύρα όλα ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος 3
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ppaio είπε Μου το είχανε πει και δεν το πίστευα ...Βάζουν 10% φόρο εαν σου δώσει ο γονέας λίγα λεφτά για να αγοράσεις πχ ένα αυτοκίνητο... Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα... https://www.sofokleousin.gr/foros-doreas-gia-analipsi-apo-koino-logariasmo-apofasi-ded Για ποσα ΛΙΓΑ, μιλάς ? 1000€ ? 1 λεπτό πριν, nojom είπε αυτός ο φόρος νομίζω πάντα υπήρχε εσύ τώρα πήρες χαμπάρι τι παίζει; Κατα τα άλλα είμαστε εμείς κλέφτες που δε κόβουμε απόδειξη ή δε δηλώνουμε πραγματικά εισοδήματα. Μαύρα όλα ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος Οχι. Από το 2011.
nojom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Οχι. Από το 2011. πριν δεν υπήρχε φόρος δωρεάς. οκ δε το ήξερα. Νόμιζα ήταν αρκετά παλαιότερος...
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δευτερα καταργείται ο φορος αυτός Μην παραπληροφορείς, ο φόρος 10% καταργείται μόνο στην περίπτωση που τα χρήματα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πρώτης κατοικίας, και με προϋποθέσεις κιόλας. 5
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλά δεν έχουμε τι να γράψουμε βλέπω και ξεσπάμε δίχως λογο. Ναι η δωρεά φορολογουταν, στην ΔΕΘ ανακοινώθηκε πως θα καταργηθεί αυτός ο φόρος. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Basilhs23___ 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, nojom είπε πριν δεν υπήρχε φόρος δωρεάς. οκ δε το ήξερα. Νόμιζα ήταν αρκετά παλαιότερος... Πάντα υπήρχε, απλά παλιότερα (μέχρι 2010 αν θυμάμαι καλά) είχε κάποιο αφορολόγητο όριο.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην παραπληροφορείς, ο φόρος 10% καταργείται μόνο στην περίπτωση που τα χρήματα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πρώτης κατοικίας, και με προϋποθέσεις κιόλας. Είσαι σίγουρος ?
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Είσαι σίγουρος ? Έτσι είχα διαβάσει, άλλαξε κάτι? Έχει δημοσιευθεί το νομοσχέδιο?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Είσαι σίγουρος ? https://www.protothema.gr/economy/article/1160403/gonikes-parohes-aforologites-metavivaseis-akiniton-kai-dorees-hrimaton-apo-goneis-se-paidia/?&cf=1 Διαβαστε και πείτε μου και μενα τι εννοεί η κυβέρνηση
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε https://www.protothema.gr/economy/article/1160403/gonikes-parohes-aforologites-metavivaseis-akiniton-kai-dorees-hrimaton-apo-goneis-se-paidia/?&cf=1 Διαβαστε και πείτε μου και μενα τι εννοεί η κυβέρνηση Εγω, έχω καταλάβει ότι είναι πλέον ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ η δωρεά σπιτιών ΚΑΙ χρημάτων έως συνολικά 800.000€ ανά γονέα χωρίς κανένα περιορισμό. 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι είχα διαβάσει, άλλαξε κάτι? Έχει δημοσιευθεί το νομοσχέδιο? Εγώ, έχω καταλάβει ότι είναι πλέον ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ η δωρεά σπιτιών ΚΑΙ χρημάτων έως 800.000€ συνολικά χωρίς κανένα περιορισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα