Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το είχανε πει και δεν το πίστευα ...Βάζουν 10% φόρο εαν σου δώσει ο γονέας λίγα λεφτά για να αγοράσεις πχ ένα αυτοκίνητο...

Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα...

https://www.sofokleousin.gr/foros-doreas-gia-analipsi-apo-koino-logariasmo-apofasi-ded

Επεξ/σία από ppaio
  • Like 3
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δευτερα καταργείται ο φορος αυτός

Source?

2 ώρες πριν, ppaio είπε

Βρε λαμογια αυτά τα λεφτά είναι φορολογημένα ήδη...μιλάμε για κράτος ληστή...και με βούλα...

Δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω σε εμας ηρθε το ΣΔΟΕ για ελεγχο (εστιατοριο), και ενω ο πελατης ειχε τιμολογιο, μας εγραψαν γιατι επρεπε να εχει και αποδειξη. Διπλος φορος δλδ

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppaio είπε

Μου το είχανε πει και δεν το πίστευα ...Βάζουν 10% φόρο εαν σου δώσει ο γονέας λίγα λεφτά για να αγοράσεις πχ ένα αυτοκίνητο...

https://www.sofokleousin.gr/foros-doreas-gia-analipsi-apo-koino-logariasmo-apofasi-ded

ΤΩΡΑ, το πήρες χαμπάρι !!!!

Παρασκευή, καταργείται !!!!

• Like 2
Δημοσ.

αυτός ο φόρος νομίζω πάντα υπήρχε εσύ τώρα πήρες χαμπάρι τι παίζει;

Κατα τα άλλα είμαστε εμείς κλέφτες που δε κόβουμε απόδειξη ή δε δηλώνουμε πραγματικά εισοδήματα.

Μαύρα όλα ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppaio είπε

Για ποσα ΛΙΓΑ, μιλάς ?

1000€ ?

1 λεπτό πριν, nojom είπε

αυτός ο φόρος νομίζω πάντα υπήρχε εσύ τώρα πήρες χαμπάρι τι παίζει;

Κατα τα άλλα είμαστε εμείς κλέφτες που δε κόβουμε απόδειξη ή δε δηλώνουμε πραγματικά εισοδήματα.

Μαύρα όλα ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Οχι.

Από το 2011.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Οχι.

Από το 2011.

πριν δεν υπήρχε φόρος δωρεάς. οκ δε το ήξερα. Νόμιζα ήταν αρκετά παλαιότερος...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δευτερα καταργείται ο φορος αυτός

Μην παραπληροφορείς, ο φόρος 10% καταργείται μόνο στην περίπτωση που τα χρήματα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πρώτης κατοικίας, και με προϋποθέσεις κιόλας.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά δεν έχουμε τι να γράψουμε βλέπω και ξεσπάμε δίχως λογο. 

Ναι η δωρεά φορολογουταν, στην ΔΕΘ ανακοινώθηκε πως θα καταργηθεί αυτός ο φόρος. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nojom είπε

πριν δεν υπήρχε φόρος δωρεάς. οκ δε το ήξερα. Νόμιζα ήταν αρκετά παλαιότερος...

Πάντα υπήρχε, απλά παλιότερα (μέχρι 2010 αν θυμάμαι καλά) είχε κάποιο αφορολόγητο όριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην παραπληροφορείς, ο φόρος 10% καταργείται μόνο στην περίπτωση που τα χρήματα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πρώτης κατοικίας, και με προϋποθέσεις κιόλας.

Είσαι σίγουρος ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Εγω, έχω καταλάβει ότι είναι πλέον ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ η δωρεά σπιτιών ΚΑΙ χρημάτων έως συνολικά 800.000€ ανά γονέα χωρίς κανένα περιορισμό.

3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έτσι είχα διαβάσει, άλλαξε κάτι? Έχει δημοσιευθεί το νομοσχέδιο?

Εγώ, έχω καταλάβει ότι είναι πλέον ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ η δωρεά σπιτιών ΚΑΙ χρημάτων έως 800.000€ συνολικά χωρίς κανένα περιορισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...