Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για cosmote tv για 1 χρόνο το οποίο έληξε τον Ιούνιο και αντί να το καταργήσουν ή έστω να με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν το συνέχισαν επ αορίστου με νέα τιμολόγηση παρακαλώ η οποία είναι η διπλάσια, από εκεί που έδινα 14Ε το μήνα τώρα δίνω 28! Μου έσκασε ένα 67άρι στους λογαριασμούς με το οποίο δεν ασχολήθηκα αλλά νόμιζα πως ήταν το ίντερνετ και όταν μετά στο καπάκι ήρθε και νεός λογαριασμός κοντά σε αυτό το ποσό τους πήρα και ανακάλυψα ότι ήταν της τηλεόρασης.

Έκανα αίτημα κατάργησης γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω πάρει πολύ αξία από αυτό, τώρα βελτιώθηκε κάπως με τη super league αλλά και πάλι δε βλέπω ιδιαίτερα και οι ελληνικές ομάδες τα πηγαίνουν χάλια στην Ευρώπη, το είχα μόνο για να βλέπω CL αλλά και αυτό μόνο αν έπαιζε ελληνική ομάδα αλλιώς δεν με έψηνε καθόλου. Στη προηγούμενη του τιμή με προβλημάτιζε ενώ στη νέα δεν αξίζει καθόλου.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι για να ολοκληρωθεί η κατάργηση μου ζητάει μαφιόζικα να δώσω τα 67Ε αλλιώς μου λέει θα συνεχίσουμε να σε χρεώνουμε. Μάλιστα μέσα στα 67Ε είναι και ποσό προπληρωμής. Από τη μία σου λέει το συμβόλαιο σου συνεχίζει επαορίστου ενώ από την άλλη σου αλλάζει τις τιμές που έχεις συμφωνήσει και σου βάζει ποσό προπληρωμής. Εγώ από όσο ξέρω όταν ένα συμβόλαιο σπάει τότε όλα παγώνουν και τελειώνουν χωρίς να υπάρξει ενημέρωση, έτσι δουλεύουν και τα παιχνίδια και όλα αλλά ακόμη και να συνεχίζονται όλα δε μπαίνουν νέοι όροι στο συμβόλαιο χωρίς καμία ενημέρωση μάλιστα.

Τι μπορώ να κάνω για αυτό το έκτρωμα?

Δε το πιστεύω ότι έχουμε πέσει τόσο χαμηλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

αντί να το καταργήσουν ή έστω να με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν

2021-09-27_20-19-02.png.fbe16d159c956444173c9a1eee37af91.png

Ψάξτε καλύτερα τα μηνύματά σας!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Τι μπορώ να κάνω για αυτό το έκτρωμα?

Όπως είπα και πριν, πρώτα διαβάζεις το συμβόλαιο που υπέγραψες. Αν αναφέρει για αυτόματη ανανέωση μετά τον 1 χρόνο χωρίς να ζητήσεις διακοπή, πληρώνεις τα χρωστούμενα και το κόβεις.

Αν έγινε μονομερής ανανέωση εν αγνοία σου, καταγγέλεις τη σύμβαση

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

2021-09-27_20-19-02.png.fbe16d159c956444173c9a1eee37af91.png

Ψάξτε καλύτερα τα μηνύματά σας!

Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Όπως είπα και πριν, πρώτα διαβάζεις το συμβόλαιο που υπέγραψες. Αν αναφέρει για αυτόματη ανανέωση μετά τον 1 χρόνο χωρίς να ζητήσεις διακοπή, πληρώνεις τα χρωστούμενα και το κόβεις.

Αν έγινε μονομερής ανανέωση εν αγνοία σου, καταγγέλεις τη σύμβαση

Δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση, Που το έχεις δει αυτό σε συμβόλαιο;

Στο συμβόλαιο αναγράφει ότι μετά τους 12 μήνες η τιμή διαμορφώνεται σε τιμοκατάλογο χωρίς δέσμευση.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallonos είπε

Δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση, Που το έχεις δει αυτό σε συμβόλαιο;

Στο συμβόλαιο αναγράφει ότι μετά τους 12 μήνες η τιμή διαμορφώνεται σε τιμοκατάλογο χωρίς δέσμευση.

Όλα τα συμβόλαια ορισμένου χρόνου μετά τη λήξη τους γίνονται αορίστου, αν δεν έχεις ενημερώσει πριν τη λήξη τους ότι επιθυμείς διακοπή. Αυτό εννοώ ότι ανανεώνεται αυτόματα. Οπότε στον ts, αφού έληξε το 12μηνο με την προσφορά που είχε, το έκαναν αορίστου με άλλη τιμή. Οπότε o ts αφού δεν του αρέσει η νέα τιμή, καταγγέλει τη σύμβαση και το διακόπτουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

καταγγέλει τη σύμβαση και το διακόπτουν.

Και πως θα το κάνω αυτό?

Μπορώ να το κάνω από το διαδίκτυο? Πρέπει να πληρώνω δικηγόρο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Και πως θα το κάνω αυτό?

Μπορώ να το κάνω από το διαδίκτυο? Πρέπει να πληρώνω δικηγόρο?

Τους παίρνεις τηλέφωνο ή πας σε ένα κατάστημα cosmote και τους λες ότι θέλεις να το κόψεις. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τους παίρνεις τηλέφωνο ή πας σε ένα κατάστημα cosmote και τους λες ότι θέλεις να το κόψεις. 

Αυτό ακριβώς έκανα και μου είπανε δε μπορούμε να σας το κόψουμε αν δεν μας δώσετε τα 67Ε πρώτα. Τι να τους πω δηλαδή, ότι θα σας καταγγείλω αν δεν το κάνετε?

Δημοσ.

Εφοσον χρησιμοποιησες την υπηρεσια,θα τη πληρωσεις.

Το οτι απο δικια σου αμελεια το αφησες να τρεχει και δεν ειδες στο λογαριασμο τι χρεωθηκε,δε τους ενδιαφερει και ορθως.

Το πληρωνεις και το κοβεις και μαθαινεις να διαβαζεις καλυτερα τι υπογραφεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Τι να τους πω δηλαδή, ότι θα σας καταγγείλω αν δεν το κάνετε?

Που να τους καταγγείλεις και γιατί? Χρωστάς και θα πληρώσεις. Και μετά το κόβεις.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Nabuko είπε

Όλα τα συμβόλαια ορισμένου χρόνου μετά τη λήξη τους γίνονται αορίστου, αν δεν έχεις ενημερώσει πριν τη λήξη τους ότι επιθυμείς διακοπή. Αυτό εννοώ ότι ανανεώνεται αυτόματα. Οπότε στον ts, αφού έληξε το 12μηνο με την προσφορά που είχε, το έκαναν αορίστου με άλλη τιμή. Οπότε o ts αφού δεν του αρέσει η νέα τιμή, καταγγέλει τη σύμβαση και το διακόπτουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? 

Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις, με την αυτόματη ανανέωση που έλεγες προηγουμένως; 

Ανανέωση σημαίνει νέο συμβόλαιο και δέσμευση. Στη παρούσα κατάσταση δεν έχει καμία δέσμευση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallonos είπε

Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις, με την αυτόματη ανανέωση που έλεγες προηγουμένως; 

Ανανέωση σημαίνει νέο συμβόλαιο και δέσμευση. Στη παρούσα κατάσταση δεν έχει καμία δέσμευση. 

1774035818_.png.53a69b0559f66cb84eaefc9940c37ccd.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...