Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Φρέσκο φρέσκο και σε μένα.Φυσικα δεν πίστεψα καμία υπάλληλο ότι μπορεί και να μείνει το ίδιο πρόγραμμα 365 ως έχει, οπότε ήδη την έχω κάνει για efa.bye bye elin.

Η Efa τι καλό έχει και θες να πας ;;; και εγώ Ελιν είμαι και φεύγω μάλλον για ΔΕΗ

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_76 είπε

Η Efa τι καλό έχει και θες να πας ;;; και εγώ Ελιν είμαι και φεύγω μάλλον για ΔΕΗ

είχε , τώρα ΔΕΗ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Είχε το fixed και έκανα αίτηση πριν 20 ημέρες.Επειδη το συμβόλαιο μου λήγει αύριο και για να μην πληρώσω ρήτρα αποχώρησης συννενοηθηκα με την efa να γίνει ενεργοποίηση από τις 8/10 και μετά.Δεν περίμενα την elin γιατί ήξερα τι θα γίνει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Είχε το fixed και έκανα αίτηση πριν 20 ημέρες.Επειδη το συμβόλαιο μου λήγει αύριο και για να μην πληρώσω ρήτρα αποχώρησης συννενοηθηκα με την efa να γίνει ενεργοποίηση από τις 8/10 και μετά.Δεν περίμενα την elin γιατί ήξερα τι θα γίνει.

Το είχα δει το efa fixed...Είχε καλές χρεώσεις αλλά δεν ήθελα να δεσμευτώ 2 χρόνια..

Δημοσ.

Άφησα εδώ τις σημειώσεις μου, όποιος θέλει ας κάνει καταγγελία (μιλάω γι'αυτούς που είχαν αναδρομική αύξηση από 1/9)

Εμένα δε με αφορά πλέον, δε ξανασχολούμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Μία από τα ίδια και σε μένα και τον μπατζανάκη μου. Δεν βλέπω να μένει κανείς στην Ελίν. Και γενικά εάν δεν βγάλουν άμεσα δελεαστικά προγράμματα οι ιδιώτες πάροχοι ενέργειας , βλέπω η ΔΕΗ να απορροφάει το μεγαλύτερο μέρος του γενικού πελατολογίου. Ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ψάχνω το excel υπολογισμού.

αν κάποιος επίσης έχει να προτείνει εταιρία με πρόγραμμα δίχως χρονικές δεσμεύσεις και ψιλά γράμματα για μονοφασικό οικιακό με όριο της 3000kW το έτος ας μου ρίξει μια απάντηση.

νομίζω βρήκα το excel.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit#gid=1939256855

αν έχω κάνει λάθος στο λινκ ας με διορθώσει κάποιος. @korakios Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tony4444 είπε

Φρέσκο αφορά τιμολόγιο Γ21 πολυκατοικία ,με 2500 κατανάλωση το χρόνο που πάμε, γυρίζουμε ΔΕΗ?

Εχουμε τις ιδιες καταναλωσεις, περιπου 200kwh τον μηνα.Και εμενα η Ελιν μου προτεινε το ιδιο προγραμμα γιατι είχα fixed.

Επειδη οι καταναλώσεις μας είναι πολυ μικρες δεν μας συμφερει το πάγιο ειδικά αν είναι μεγάλο.

Ψαχνοντας ποιες εταιριες δεν έχουν πάγιο (αρα για προγραμμα με ΟΤΣ) είδα οτι ολοι ειναι πολυ κοντα. Παρεμεινα λοιπον στην Ελιν στο προγραμμα on! business 1 το οποιο ειναι χωρις δεσμευση με τιμη 0.756 + ΟΤΣ.

Για τον Σεπτεμβριο η kwh βγηκε 0,185 αλλα και πάλι ηταν πιο οικονομικο απο το προτεινομενο με παγιο 15 ευρω.

Θεωρω οτι το αργοτερο απο Απριλιο θα υπαρξει αποκλιμακωση των τιμων και δεν θελω να ειμαι κλειδωμενος καπου για 2 χρονια. Επισης το Γ21 παιρνει την επιδοτηση που πλεον ειναι 0.06 τον μηνα για εμας (στο στο συνολο της καταναλωσης μας) οποτε οταν πιστωθει το ποσο ο Σεπτεμβριος θα κοστισει 0.125 που ειναι μια χσρα τιμη.

Τελος τους ζητησα να με τιμολογησουν με το συγκεκριμενο συμβολαιο απο 01/09 και μενοντας απεφυγα την πολυ χαρτουρα την διαδικασια με τις εγγυησεις κλπ.

Αν δεν θες να μεινεις Ελιν καλο ειναι να βρεις κατα την γνωμη μου απλο προγραμμα χωρις παγιο με ΟΤΣ

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tony4444 είπε

Φρέσκο αφορά τιμολόγιο Γ21 πολυκατοικία ,με 2500 κατανάλωση το χρόνο που πάμε, γυρίζουμε ΔΕΗ?

Για σταθερό η Watt&Volt στο fixed business έχει ελάχιστα καλύτερες τιμές από τις αναπροσαρμοσμένες της Ελίν. Αλλά φυσικά 2 χρόνια δέσμευση. Δεν έμεινε κανένα άλλο fix που να αξίζει... κι εσένα δε συμφέρει με τίποτα με μόνο 2500kw το χρόνο.

Οπότε ναι... θα πας ΔΕΗ Γ21, όπου ναι μεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά υπάρχει -30% έκπτωση στη χρέωση προμήθειας (μέχρι κάποια στιγμή να την αποσύρουν), και επίσης θα πάρεις και την επιδότηση για Νοέμβρη & Δεκέμβρη (κι ένα μικρό μέρος του Οκτώβρη) δηλαδή περίπου 40 ευρώ σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ekrepali είπε

Οπότε ναι... θα πας ΔΕΗ Γ21, όπου ναι μεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά υπάρχει -30% έκπτωση στη χρέωση προμήθειας (μέχρι κάποια στιγμή να την αποσύρουν), και επίσης θα πάρεις και την επιδότηση για Νοέμβρη & Δεκέμβρη (κι ένα μικρό μέρος του Οκτώβρη) δηλαδή περίπου 40 ευρώ σύνολο.

μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα πόσο κοστίζει η kwh τον Σεπτέμβριο με κόστος mwh 134€ στο Γ21 + ρητρα - 30% εκπτωση?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, userAnon είπε

μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα πόσο κοστίζει η kwh τον Σεπτέμβριο με κόστος mwh 134€ στο Γ21 + ρητρα - 30% εκπτωση?

ποια αρχική χρέωση ?

του Γ21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...