primeragt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τα περισσότερα ποντίκια που πέρασαν από τα χέρια μου έπαθαν το κλασικό "double click" στο αριστερό κουμπί. Κοινώς χάλαγε το switch κι ενώ έκανες ένα click το έκανε register σαν διπλό. Σχεδόν όλα της Logitech... Οκ, δεν έτυχε να είχα logitech εκτός του τελευταίου που ακόμα ζει.
michael92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, primeragt είπε Πάθανε κάτι αυτά που είχες η απλά κατέληξαν στο τοίχο από κάνα rage; Όσα έχω αλλάξει τα έχω αλλάξει γιατί τα βαρέθηκα δεν πάθανε κάτι κάνενα τους, είτε ποντίκια είτε πληκτρολόγια. Στα ποντίκια πάντα μου χαλάει το αριστερό κλικ στα 2.5-3 χρόνια. Και μιλάω για σχετικά ακριβά ποντίκια, το φθηνότερο που είχα την τελευταία δεκαετία έκανε 40€. 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Τα περισσότερα ποντίκια που πέρασαν από τα χέρια μου έπαθαν το κλασικό "double click" στο αριστερό κουμπί. Κοινώς χάλαγε το switch κι ενώ έκανες ένα click το έκανε register σαν διπλό. Σχεδόν όλα της Logitech... Επίσης, έτσι αχρηστεύεται το drag and drop, χωρίς το οποίο απλά δεν μπορείς να δουλέψεις κάποια προγράμματα.
lsdoc77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μας δουλευουν κανονικά έτσι. Με τα Windows 11 θα πρέπει να αλλάξουν όλοι οι υπολογιστες λόγω ασυμβατότητας και το ποντίκι με πλαστικό απο τη θαλασσα τους μαρανε .. Ολα είναι θεμα marketing τελικα.. 2 1
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, fmarulezkd said: Ωραίο όντως. Ως προς το δεύτερο κομμάτι θετικό βέβαια, αλλά όσο παραγωγή του γίνεται σε άλλες ηπείρους με αμφιλεγόμενες εργοστασιακές συνθήκες, μια τρύπα στο νερό κάνουμε. απο το τπτ κατι και αυτο 1 hour ago, michael92 said: Πού το βλέπετε το ωραίο; Απαισιότατο είναι. αντικειμενικα ειναι ολα.αλλοι θελουν απλο και λιτο αλλοι gaming mouse
Z1A9 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Φοβερο. Βλεπω εχει και δοντια η ροδελα. Γιατι σε αυτο της Microsoft που εχω τωρα ξεχασαν να βαλουν.
ier506 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Σύμφωνα με όσα διαβάζω το 20% του καλύμματος (shell) είναι απο ανακυκλωμένο πλαστικο. Το να βάλουν ένα κουτί που έχει διπλάσια ποσότητα πλαστικου από το shell (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) το σκέφτηκαν πολύ στο marketing division;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ier506 είπε Σύμφωνα με όσα διαβάζω το 20% του καλύμματος (shell) είναι απο ανακυκλωμένο πλαστικο. Το να βάλουν ένα κουτί που έχει διπλάσια ποσότητα πλαστικου από το shell (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) το σκέφτηκαν πολύ στο marketing division; Το κουτί της συσκευασίας αποτελείται από ξύλο και ίνες ζαχαροκάλαμου, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και δεν περιέχει καθόλου πλαστικό. Επιπλέον, η εταιρεία θα δέχεται τα ποντίκια χρηστών και θα τα ανακυκλώνει, προσθέτοντας πως όλες αυτές οι κινήσεις, ειδικότερα του Microsoft Ocean Plastic Mouse, είναι ένα μικρό βήμα προς ένα μεγαλύτερο ταξίδι βιωσιμότητας.
panagiotis1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, primeragt είπε Πάθανε κάτι αυτά που είχες η απλά κατέληξαν στο τοίχο από κάνα rage; Όσα έχω αλλάξει τα έχω αλλάξει γιατί τα βαρέθηκα δεν πάθανε κάτι κάνενα τους, είτε ποντίκια είτε πληκτρολόγια. 1 νεκρό ποντικι στα 4 χρονια 1 ποντίκι της microsoft που σταμάτησε να δουλεύει το αριστερό κλικ στα 2 χρόνια. Και ένα ποντίκι - πληκτρολόγιο turbox (ναι το ξέρω....) με ανταπτορα bluetooth που σταμάτησε να κάνει σύζευξη; Χάλασε; Σε δύο χρόνια μέσα. Ποτέ δεν έμαθα και δεν με ενοιαξε... Λελογισμένη τυπική χρήση.... Τα τρελά μου τα έκανα στο ps1 που ήμουν παιδί...τα pc/laptop μου τα λειτουργούσα/λειτουργώ με αγάπη και proderm γιατί τα έχω για διασκέδαση αλλά και για δουλειά...
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, lsdoc77 είπε Μας δουλευουν κανονικά έτσι. Με τα Windows 11 θα πρέπει να αλλάξουν όλοι οι υπολογιστες λόγω ασυμβατότητας και το ποντίκι με πλαστικό απο τη θαλασσα τους μαρανε .. Ολα είναι θεμα marketing τελικα.. Δεν υποχρεωσε κανεναν η MS να αλλαξει υπολογιστη ουτε τερματιζει την υποστηριξη των Windows 10. Στα Windows 11 ειναι σαφες πως θελει να επικεντρωθει στην ασφαλεια του λειτουργικου για αυτο και οι απαιτησεις για TPM και μη υποστηριξη παλαιτερων επεξεργαστων ευπαθων σε exploits τυπου Spectre και Meltdown. Οι παλαιοτεροι υπολογιστες με Windows 10 θα συνεχισουν να εξυπηρετουν τον σκοπο τους για πολλα χρονια ακομα. 1
iml Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το διπλό κλικ λύνεται πανεύκολα με αλλαγή διακόπτη. Κόστος 1 ευρώ και λίγο ευκολο soldering αρκει να βγούν τα pads με προσοχή για να ξαναχρησιμοποιηθούν. Σου μένει και το ποντίκι και η ικανοποίηση της επισκευής Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από iml
xristos97 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, asmilon είπε Δεν υποχρεωσε κανεναν η MS να αλλαξει υπολογιστη ουτε τερματιζει την υποστηριξη των Windows 10. Στα Windows 11 ειναι σαφες πως θελει να επικεντρωθει στην ασφαλεια του λειτουργικου για αυτο και οι απαιτησεις για TPM και μη υποστηριξη παλαιτερων επεξεργαστων ευπαθων σε exploits τυπου Spectre και Meltdown. Οι παλαιοτεροι υπολογιστες με Windows 10 θα συνεχισουν να εξυπηρετουν τον σκοπο τους για πολλα χρονια ακομα. lol
malakudi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμείς οι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας θυμόμαστε μια εποχή (αρχές δεκαετίας 80 αν θυμάμαι καλά) που προωθούνταν η χρήση των πλαστικών έναντι των χάρτινων συσκευασιών. Να σώσουμε τα δάση λέγανε, μη χρησιμοποιείτε χαρτί. Μόνο πλαστικό. fast forward στο σήμερα ... το ακριβές αντίθετο. Μάλλον πλέον δε θέλουμε να σώσουμε τα δάση. Δε διαφωνώ με την οικολογία, όμως ακόμα και η ανακύκλωση έχει μεγάλο ενεργειακό footprint και δεν είναι και σίγουρο αν τελικά βοηθάει σε κάτι. Η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν προϊόντα που δε χαλάνε και προϊόντα που επισκευάζονται εύκολα - αλλά αυτό δε βολεύει τον καπιταλισμό. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από malakudi 1
vastegial_74 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Η ανακυκλωση ειναι πολυ σχετικος ορος. Πολλες φορες το ενεργειακο αποτυπωμα απο την ανακυκλωση ειναι πιο επιβαρυντικο για το περιβαλον απο την παραγωγη νεου προϊοντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα