ip27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, όπως μάλλον καταλάβατε ενδιαφέρομαι για ένα προπτυχιακό στο Deree, συγκεκριμένα στο τμήμα English Literature with Linguistics. Μπήκα στην ιστοσελίδα και όλα αυτά περί credits, σε συνδυασμό με την τιμή με μπέρδεψαν. Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει με τον παλιό, καλό, παραδοσιακό τρόπο, πόσο θα με πάει περίπου τον χρόνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ: Εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση κατά νου feel free να την πείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Tα προπτυχιακα απο το εν λογω ιδρυμα δεν αναγνωριζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, ip27 είπε Καλησπέρα σας, όπως μάλλον καταλάβατε ενδιαφέρομαι για ένα προπτυχιακό στο Deree, συγκεκριμένα στο τμήμα English Literature with Linguistics. Μπήκα στην ιστοσελίδα και όλα αυτά περί credits, σε συνδυασμό με την τιμή με μπέρδεψαν. Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει με τον παλιό, καλό, παραδοσιακό τρόπο, πόσο θα με πάει περίπου τον χρόνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ: Εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση κατά νου feel free να την πείτε. Στο "περίπου" που λες, μπορεί να είναι από 8 έως 10+ χιλιάρικα ετησίως. Ανάλογα το τμήμα, εσένα τι τιμή σου έδωσαν; 3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Tα προπτυχιακα απο το εν λογω ιδρυμα δεν αναγνωριζονται Ισχύει. Αν και αναγνωρίζονται 100% επαγγελματικά. Αν και δεν ξέρω που θα βοηθήσει αυτό σε Αγγλική φιλολογία, εκτός αν ψάχνεις να διοριστείς στο δημόσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα