Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους.

Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης, Νικόλας Χανακούλας κ.α
Και οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα»: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος.
Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Σκηνοθεσία : Θοδωρής Παπαδουλάκης ( ο σκηνοθέτης της παλιότερης σειράς του mega ΄΄Το Νησί΄΄ ) 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το λένε μερικοί αντιγραφή του strangers things ισχύει ? Η αξίζει ?Είδα το πρώτο επεισόδιο αλλά δεν με κράτησε ίσως επειδή σκεφτόμουν και εγώ το ίδιο......

Δημοσ.

ε ενταξει, το concept με την ομαδα νεαρων φιλων που προσπαθουν να προστατεψουν την πολη τους απο ενα μεγαλο κακο, δεν ειναι κατι καινουργιο, και ουτε το σκεφτηκε το Stranger Things. αν και φαινεται και απο την περιληψη του ποστ, οτι εχουν "δανειστει" πολλα στοιχεια απο την ξενη σειρα.

Δημοσ.

Ας είναι όποια αντιγραφή θέλει.

Και μόνο που δοκιμάζουν επιτέλους κάτι καινούργιο εμένα μου αρκεί. Αρκετά πια με τις τρισάθλιες οικογενειακές "κωμωδίες" και τις δραματικές σαπουνόπερες.

Το συγκεκριμένο σκοπεύω να το αρχίσω σύντομα, δεν θα πω ψέμματα πως όσα έχω διαβάσει με έχουν hypeαρει.

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

ε ενταξει, το concept με την ομαδα νεαρων φιλων που προσπαθουν να προστατεψουν την πολη τους απο ενα μεγαλο κακο, δεν ειναι κατι καινουργιο, και ουτε το σκεφτηκε το Stranger Things. αν και φαινεται και απο την περιληψη του ποστ, οτι εχουν "δανειστει" πολλα στοιχεια απο την ξενη σειρα.

Εγινε ευχαριστω θα το συνεχισω ισως μονο και μονο για την ξανθια ηθοποιο που ειναι και συνομηλικη μου.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

Εγινε ευχαριστω θα το συνεχισω ισως μονο και μονο για την ξανθια ηθοποιο που ειναι και συνομηλικη μου.

Spoiler

Τσιλιμπίου λες μύστη μου;

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρεσε στο πρωτο επεισόδιο, τιμια προσπάθεια και μαλλον θα το παρακολουθήσω ειτε στο web tv ειτε Κυριακή 22.30

Δημοσ.

H σειρά (παρότι θυμίζει Stranger Things made in Greece) έχει ολα τα φόντα να αφήσει εποχή. 

Μπράβο που τολμάνε να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...