SeriesX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, korakios είπε καμία εγγύηση δεν έχεις αν είναι εταιρικό Ξανα λεω μεχρι και περσι, στην Αθηνα οσα ειχαν BP Diesel Ultimate ηταν και εταιρικα (εκτος απο ενα). Αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει, καθως με το range που μου δινει το BMW Diesel, βαζω μονο απο το συγκεκριμενο στο Χαλανδρι. 900+ χλμ αυστηρα σε πολη και 1300+ εκτος πολης (με βαση την καθημερινοτητα μου βγαζει 1100+ χλμ) Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από SeriesX
ideal09 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2021 στις 8:29 ΜΜ, SeriesX είπε Εγω βαζω μονο στη ΒP (καλυψω)στην ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 75 ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Αριστες εντυπωσεις. Δεν κλεβει ουτε γραμμαριο, και αριστο καυσιμο! BP Ultimate Diesel (ή Diesel AVIO EKO) ειναι το ιδιο. Στην Αθηνα οσα εχουν BP Diesel Ultimate ειναι εταιρικα. Τα ΕΚΟ ειναι ολα εταιρικα. 165,000 χλμ σε 7,5 χρονια και δεν εχει κανει κιχ το αμαξι. Αν ήταν να σε βγάλει κατι στις 165.000χλμ ,λάσπη έπρεπε να βάζεις όχι πετρέλαιο; 190.000χλμ και εχω βάλει στο κάθε τυχαρπαστο πρατηριο(μέχρι και σε λιστα της ΥΠΕΚΑ για νοθεία ήταν το ενα) χωρίς να κανει κιχ. Απ τις 200.000χλμ και μετά μετράνε αυτά. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από ideal09
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μου αρέσει που κάποιοι πιστεύουν σε διαφημίσεις. Μη σας παρασύρουν οι μάρκες και οι ετικέτες. Όλα τα βυτία από την ίδια μάνικα βάζουν. Νοθεία;;;;; Μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε πρατηριούχο. Εκεί προσέχουμε τι πρατήριο θα διαλέξουμε . Εγώ πάντα βάζω από πρατήριο με καλή τιμή και βλέπω ότι έχουν πολύ δουλειά ειδικά με ταξί βυτία φορτηγά που είπε και κάποιος άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα